Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

26.10.2010

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Murcia - Real

Dyscyplina: PN

Liga: Copa Del Rey

Rynek (typ): over 2,5

Na ostatnim zwycięstwie Realu w lidze nie widzę innej opcji niż spadek overów :lol: Tak bardziej profesjonalnie, patrząc po tym co dzieje się na handi i ogólnych spadków na faworyta, over tez siła rzeczy idzie na dół. Ja staram się złapać po 1,56, już trochę ktoś skupił, zobaczymy jak będzie dalej. Przewiduje, że spokojnie spadnie poniżej poziomu 1,50 ;-)

Odnośnik do posta
Trener Realu Madryt Jose Mourinho zdecydował się dać odpocząć kilku zawodnikom z podstawowego składu. W kadrze meczowej z tego powodu zabrakło Marcelo, Ricardo Carvalho, Xabiego Alonso i Mesuta Ozila. Kontuzje z gry eliminują natomiast Kakę, Ezequeila Garaya, Fernando Gago i Lassanę Diarrę.

Portugalski szkoleniowiec nie da również szansy występu polskiemu bramkarzowi Jerzemu Dudkowi, który również nie pojedzie z drużyną do Murcii. Bramki Królewskich ma strzec Iker Casillas. Od pierwszej minuty zagra również strzelec czterech goli w ostatnim meczu z Racingiem Santander Cristiano Ronaldo.

Brak Marcelo, Ozila i Kaki nie sprzyja spadkowi overa. Z drugiej strony gra Krysia, która pojawiając się od pierwszej minuty może spowodować spadek overa. Ja odpuszczam.

Odnośnik do posta

Inna wypowiedź Mourinho: "Jeśli powtórzy się sytuacja z Alcorcón, to ci piłkarze będą dla mnie martwi". Tak więc o zaangażowanie piłkarzy Realu można być spokojnym. Jednak 1,54 na over 2,5 to jak dla mnie trochę za mało. Szybciej kusiłbym bym się na over 3,5 po 2,22 lub na rynek 3 gole i więcej.

Odnośnik do posta

Spotkanie: TuS Koblenz - Hertha

Dyscyplina: PN

Liga: Puchar Niemiec

Rynek (typ): kursy meczu

Spotkanie średniaka 3 ligowego z Koblencji z drugoligowym liderem z Berlina. Puchary rządzą się jakby swoimi prawami, ale u bukmacherów jest ruch kursów. Jedni w górę, drudzy w dół. Zaufam oddsmakerom z Pinnacle który obniża kursy i jeszcze Herthę wziąłem po 1,69.

Odnośnik do posta

Ale dziś swingowy dzień...

tylko parę z brzegu przykładów FC Koln, Roda niezłe wzrosty...WBA tez nieźle do góry...wiadomo to puchary, ale jakby mieć szybkie i pewne informacje o składach można by było pare ticków ładnych złapać...jutro też zapewne będzie sporo dużych ruchów...

Odnośnik do posta