Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Świeży projekt z konkretnymi pieniędzmi do zarobienia

bestbet1

Promowane odpowiedzi

Witajcie,

Dawno nie było mnie na forum. Powód jest jeden. Po prostu zrezygnowałem z tradingu, gdyż doprowadził mnie do uzależnienia.

Zająłem się czymś, co jest bardziej związane z ukończonym przeze mnie AWF-em, prowadzę zajęcia dla dzieciaków, zakładam firmę i jeszcze kilka innych rzeczy w tym kręgu.

Postanowiłem podzielić się z Wami świetnym projektem, który niedawno wszedł do Polski i bardzo mnie zainteresował. Poza moją "zwykłą" pracą, postanowiłem też zająć się propagowaniem tej idei.

Podoba mi się to, że robiąc to, co do tej pory, a dodatkowo pomagając ludziom, mogę jeszcze zarobić pieniądze. Temat, którym zajęła się firma dotyczy ok. 50% społeczeństwa polskiego i europejskiego.

Chodzi o pokazanie ludziom, jak mogą schudnąć lub jeśli ktoś ma potrzebę, nabrać masę mięśniową.

Jeśli chcecie obejrzyjcie sobie to krótkie video:

https://www.dropbox.com/s/syyiwuvgifw1gqm/Body%20by%20Vi%20-%20Rzucamy%20Ci%20WYZWANIE%21%20-%20PL%20%28HD_720%20-%20WEB%20%28H264_2500%29%29.mp4?dl=0

Jeśli ktoś z Was widzi w tym tak samo duży potencjał jak ja, to zapraszam do przyłączenia się do 90 dniowego wyzwania.
Szansa na zarobek jest ogromna, gdyż firma weszła do Polski niecałe 3 tygodnie temu i ma już udokumentowane ponad 3,5 miliona transformacji. I uwaga, nie są to tylko zdjęcia, które można łatwo przerobić, ale realne filmiki nagrywane przez realnych ludzi, którzy faktycznie zrzucili zbędne kilogramy. Jeśli ktoś będzie chciał, mogę podesłać na pw link do strony z tymi filmikami. Jest ich tysiące.

P.S. Znacie może Mistrzynię Świata Fitness - Aleksandrę Kobielak? Ona już to promuje :)

Do usłyszenia.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.