Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Zaświadczenie o uzyskaniu wygranej - STS, Fortuna, a Urząd skarbowy

jaca869

Promowane odpowiedzi

Witajcie, mimo iż jestem z wami od dawna, nie udzielałem się jak na razie zbyt często.

Chciałbym jednak poruszyć temat legalności pieniędzy, które można "zarobić w internecie". Ostatnio zainteresowała mnie możliwość dostania i legalnego bukmachera zaświadczenia (certyfikatu) o uzyskaniu wygranej. Specjalnie w tym kierunku zrobiłem mały zakład, po czym udałem się po taki certyfikat. Oto jak wygląda takie zaświadczenie:

MXNJ9ly.jpg

Z tego co wiem, taki np STS pobiera 12% od wygranego kuponu, tj. stawiamy np 100zł po kursie 1,5, czyli wygrywamy teoretycznie 150, ale od STSa dostajemy tylko 132zł. Jeśli wygrana nie przekroczy 2280zł nie musimy płacić dodatkowo państwu podatku 10% od wygranej.

Oczywiście nie muszę chyba mówić o co chodzi ;)

Chciałbym jednak zasięgnąć waszej opinii, porozmawiać o "możliwościach" czy to tutaj, czy poprzez priv. Zapraszam do dyskusji...

Odnośnik do posta

Jeśli osoby "doświadczone" niechętne są do rozpisywania się publicznie, bardzo proszę o podesłanie ich zdania na ten temat mi na priv. Chciałbym porozmawiać z kimś ogarniętym.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.