Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Postanowiłem po obejrzeniu kilkunastu spotkań tenisa postanowiłem założyć blog i zacząć tradować głownie na tenisie cele jest taki żeby uzyskiwać dniówki takie jak uzyskuje Trader999 i gofer ;-) Zaczynam z kontem 20 euro stawkę którą stawiam to 5 euro czyli 25% mojego budżetu.

Odnośnik do posta

Dzisiaj pech awaria internetu i to w momencie kiedy postawiłem na dementiewa

i strata pierwszy raz jak mam neta zdarzyła się awaria dobrze że nastąpiła jak gram za małe stawki muszę się zabezpieczyć na przyszłość jak będę grał za większe stawki ;-)

10249316.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odnośnik do posta

Od wczoraj postanowiłem że dobrze mi idzie postanowiłem że będę grał za połowę banku miałem na koncie 32 euro to grałem stawką 15 w czasie awarii internet działał 5 minut myślałem że już naprawili i postanowiłem postawić 10 że się odegram stare nawyki jeszcze z bukmacherki i klapa.Mam nauczkę z której muszę wyciągnąć wnioski na przyszłość i nie popełniać głupich błędów.Konsekwencja to podstawa w tredingu mi na razie jeszcze jej brakuje.Mam nadzieje że szybko odrobię straty ;-)

Odnośnik do posta

Po wczorajszych stratach postanowiłem odpocząć dziś od tenisa.Zagrałem treding w przerwie meczu Hercules-Real Madryt 1:0 kurs po zakończeniu pierwszej połowy na real back 2,78 lay 2.8 minuta przed rozpoczęciem B 2.9 L 2.92 Czy handluje ktoś w przerwie meczy i wie jak się zachowują kursy.To jest mój pierwszy handel w przerwie więc chętnie skorzystam z doświadczenia innych graczy ;-)

Zysk 0,16 5% stawki

przerwari.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.