Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Betbotpro

Promowane odpowiedzi

Zgadza się, jest 5cio dniowy trial.

Przy jego pomocy można robić zakłady Back lub Lay na rynkach chartów i wyścigów konnych (UK, AU, US, RSA).

Zawiera opcje 'Simulation mode', dzieki której można przetestować swoje strategie bez angażowania swoich pieniędzy.

Posiada różne formy stawkowania, np:

* % of bank stake

* fixed liability stake

* recovery stake

* Maria stake

* Fibonacci stake

* Lay 88

Po głębszą charakterystyke odsyłam do :

http://www.juicestorm.com/software/bet-bot-pro/bet-bot-pro-review/

Jest również support i forum, na którym można znaleźć gorsze lub lepsze strategie oraz cenne wskazówki do stworzenia własnych ustawień.

Decydując się na zainwestowanie w takiego bota warto mieć sprawdzoną strategie. No chyba że najpierw zainwestować a pożniej szukać dobrej strategi :)

Sam bot to tylko program, który zautomatyzuje zawieranie zakładów, bez dobrej strategi jest bezużyteczną zabawką.

Odnośnik do posta

Grałem już kiedyś 'ręcznie' w podobny sposób. Wtedy wydawało mi się to grą nie wartą świeczki , gdyż średnie zyski z pojedynczego zakładu były małe, a ręczne obstawianie pochłaniało bardzo duzo czasu.

Teraz śrenie zyski na zakład dalej są małe ale ja juz nie poswiecam swojego czasu, obstawia za mnie bot. Więc w takiej sytuacji ma to sens.

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Witam

Postanowiłem załozyć temat dot. softu betbotpro, ponieważ już parę razy było o nim wspominane na forum a poza tym jest kilka osób, które już z niego korzystają.

Jak sama nazwa wskazuje program automatycznie zawiera zakłady in-play dla koni oraz chartów w danym dniu. Program jest bardzo prosty w obsłudze i wymaga poświęcenia paru minut dziennie aby wczytać rynki, dokonać konfiguracji i uruchomić.

Można dokonywać zakładów typu BACK oraz LAY co w połączeniu planami stawkowania i innymi opcjami daje nam duże pole manewru.

O programie dowiedziałem się z blogu lepustiego, spróbowałem, akurat mi się poszczęściło ponieważ grałem zbyt dużymi stawkami nieświadom niebezpieczeństw jakie na mnie czekają ale w przeciągu 5 dniu zarobiłem ponad 200 euro więc soft mam za darmo.

Od ponad miesiąca testuję wiele strategii jakie są dostępne na forum betbotpro, głównie są to gonitwy chartów. Zaliczyłem dniówki rzędu +176euro a także wtopy na -221euro także ciągle szukam "złotego środka" dającego mi zysk rzędu 5% banku dziennie przy jak najmniejszym ryzyku utraty środków.

Poniżej załączam przykładowe screeny te pozytywne jak i negatywne:

1. BACK 1 fav - stawkowanie fibonaciego

2. LAY 2 fav - szybko można stracić przy opcji recovery i kilku porażkach z rzędu

3. BACK 6 fav - statystycznie wygrywa 8% gonitw a przy odpowiednim stawkowaniu można osiągnąc profity. Na screnie "wszedł" kurs 30.

post-79-1306395692,12_thumb.jpg

post-79-1306395692,44_thumb.jpg

post-79-1306395692,75_thumb.jpg

Odnośnik do posta

No niestety piłki nożnej się nie da - tylko koniki i charty.

Jest natomiast możliwość tzw. dutchingu.

W załączeniu screen z dzisiejszych gonitw chartów. Grałem BACK na 2,3,4 faworyta

Ustawiłem zysk na 10 euro i po 2 godzinach bot zakończył pracę.

post-79-1306395693,17_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 7 months later...

Nie korzystajcie z tego softu i nie dajcie im zarabiac .

Z tym softem idzie perfidny wal , mimo jasno ustalonej strategii , bot co jakis czas , czyli kilka dni wystawia lay dutchingiem kilku zakladow , nawet jak masz ustawione , ze ma zagrac tylko jeden w danym przedziale kursow , bot oczywiscie nie wyswietli , ze masz strate ,ale widac to dopiero w historii na bf , Zdarzylo mi sie to juz z trzeci raz , przedtem myslalem , ze to poprostu blad , ale w tych zakladach jest systematyka.Teraz kosztowalo mnie to prawie 300 euro , na dodatek , odrazu po tym fakcie do dzisiaj mialem zablokowany dostep do ich forum i po zgloszeniu faktu , nie dostalem odpowiedzi.

Odnośnik do posta

Nie korzystajcie z tego softu i nie dajcie im zarabiac .

Z tym softem idzie perfidny wal , mimo jasno ustalonej strategii , bot co jakis czas , czyli kilka dni wystawia lay dutchingiem kilku zakladow , nawet jak masz ustawione , ze ma zagrac tylko jeden w danym przedziale kursow , bot oczywiscie nie wyswietli , ze masz strate ,ale widac to dopiero w historii na bf , Zdarzylo mi sie to juz z trzeci raz , przedtem myslalem , ze to poprostu blad , ale w tych zakladach jest systematyka.Teraz kosztowalo mnie to prawie 300 euro , na dodatek , odrazu po tym fakcie do dzisiaj mialem zablokowany dostep do ich forum i po zgloszeniu faktu , nie dostalem odpowiedzi.

Jezeli cos takiego mialo miejsce powinienes wydaje mi sie napisac na forum Betfair ,nie wiem czy ten soft ma status oficjalnego -zatwierdzonego przez Betfair jak inne np. GT ,BA itd. -ale jezeli tak to nawet zglosic do nich sprawe i przeslac im screeny ustawien i screeny transakcji .

Jezeli tak jest jak mowisz z pewnoscia jest jakas droga ,nawet jezeli nie jest oficjalnym softem do zablokowania im dostepu do gieldy .

Poza tym na Twoim miejscu postraszylbym ich sadem i oczywiscie zmienil dane logowania do Betfair .

Odnośnik do posta

Witam,

Też mi się zdarzyło 3 czerwca grając LAY 1fav co kilka zdarzeń bot robił dutching, na szczęście dla mnie obyło się bez większej szkody dla banku.

Jakiej wersji używasz? Ja mam 4_200710_BF.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Witam

Ja ma wersje 4_130211

Kupujac przezornie, wykupilem na okres 6 miesiecy i raczej nie przedluze .

Bledy sa pewnie po to aby zaplacic za nowa wersje.

Perfidnie na symulacjach jakos bledow nie robil.

Edytowane przez ozon
Odnośnik do posta