Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Mecze piłki nożnej w TV

harlesden

Promowane odpowiedzi

Heja
Pewnie słyszeliście o kanale Eleven Sports.
Na dzień dzisiejszy nie wejdzie on do cyfrowego polsatu, bynajmniej nie ma o tym żadnej wzmianki na stronie CP.
Stąd moje pytanie...gdzie można oglądać w TV "porządne" rozgrywki kopanej, jak Premier League, Primera Division, Ligue 1, Serie A? Głównie zależy mi na PL - jeżeli będę ją miał, to reszty mogę nie mieć. Dodam, że mam Cyfrowy Polsat i nie interesuje mnie oglądanie przez neta...chyba, że nie będę miał żadnego wyboru.

Ps. Nie wiem czy dobrze słyszałem, ale moje prawe ucho zarejestrowało, że bodajże w eurosporcie lub eurosporcie 2 ma być bundesliga

Odnośnik do posta

Ja brałem 2 lata temu NC+, teraz przy przedłużaniu umowy dostałem wszystkie c+ plus n sport i eurosport 2 (na tym mi zależało ze względu na bundesligę).

Rodzice mają Polsat w domu i jeśli chodzi o ofertę piłki nożnej to NC+ moim zdaniem bije wszystkich na głowę. Polsat to raczej siatkówka, formuła itd.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.