Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[06/08/2015] AEK Larnaca (Cyp) - Bordeaux (Fra)

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: AEK Larnaca - Bordeaux

Pick: Lay Bordeaux 

Kurs: 2.2

Info: 

• Pierwszy mecz 3-0 dla Bordeaux
  • Ciężkie warunki na Cyprze
  • Co najważniejsze mają skorzystać z rezerwy z racji satysfakcjonującego wyniku.
  • Szanse na powodzenia propozycji oceniłbym wysoko, polecam

post-1138-0-40235100-1438812519_thumb.jp

Good Luck! :)

Edytowane przez sidney-trd
Odnośnik do posta

W statystykach pierwszego meczu widać ogromną przewagę Bordeaux...Kurs na nich wynosił wtedy <1,4 więc nie wiem czy aż takie pewne jest to , że wzrośnie, ale ja dopiero się uczę MO ;-)
Skąd te info o występie rezerwowego składu?

Odnośnik do posta

Kurs już leci... Informacja prywatna z jednego z moich źródeł.

Przypuszczam, że jak przeczytasz powyższy link to znajdziesz tam odpowiedz, ja niestety nie władam francuskim :)

PS. Na tym rynku poszły już grube laye, trust me :)

Odnośnik do posta

Kurs już leci... Informacja prywatna z jednego z moich źródeł.

Przypuszczam, że jak przeczytasz powyższy link to znajdziesz tam odpowiedz, ja niestety nie władam francuskim :)

PS. Na tym rynku poszły już grube laye, trust me :)

Pobrałem na noc, nie wiem czy mozna to nazwać grubo ale 300 moja layem część po 2.22, druga czesc 2.24 :D

Odnośnik do posta

Wrzucona informacja z translatora: "W ten weekend rozpoczyna mistrzostwa francuskiej i jest Sagnol postanowił pokazać oszczędzić niektórych graczy, takich jak Maxime Poundjea lub Cheick Diabate, natomiast z powodu kontuzji nie Jaroslava boi, Jussieja Diego walcowane i Laminea Sana. Prawdopodobnie będzie to niektóre z rannych w weekend znaleźć w ramce wykonania, ale biorąc pod uwagę wynik pierwszego spotkania, dziś nie ma sensu ryzykować."

Odnośnik do posta

Udało mi się złapać laya za 2.18. Szczerze mówiąc nie widziałem tutaj value, ale powoli ludzie zaczynają się dość grubo ustawiać na kursach poniżej. Wygląda na to, że będą wypychać ten kurs, tak jak mówi Sidney ;)

Odnośnik do posta

Odnonie propozycji, dla ludzi którzy siedza na tym rynku, polecam sprawdza twittera Boardeux w celu zobaczenia skladu jaki zostanie wystawiony i porównac z ostatnim spotkaniem :) jesli pozmieniamy zostawcie pozycje i czekajcie na wzrosty, jesli bardzo podobny - uciekac z rynku.

Edytowane przez sidney-trd
Odnośnik do posta

Spada aż żal patrzeć jaki red się robi... No ale mimo wszystko czekam na te składy ;) Ile przed meczem tak mniej więcej powinny zostać podane oficjalne?

Edytowane przez maciej94
Odnośnik do posta

No niestety, mimo wcześniejszych wypowiedzi trenera, wystawił pełny, silny skład.. Ale czasem tak bywa :)

Mam nadzieje, że stop loss'y zadziałały na czas. Niestety miałem informacje odnośnie dwóch innych spotkań, ale wyjazd służbowy ogranicza moje możliwości bycie online przez większość czasu.

Stay tuned ! :) Głowa do góry Maciej, red jest nieodłączną częścią gry :)

Odnośnik do posta