Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Pips Tycoon ,gierka z giełdą na prawilny hajs

Ghan

Promowane odpowiedzi

Siema ogolnie to sceptycznie podchodze do takich programów ale , mozna tu sobie pohandlowac na gieldzie kryptowaulutą itp , podobno też zalozyc wlasny bizness ktory z wirtualnego hajsu zrobi prawilny system jest dopiero w fazie beta wiec najlepjej jak sie rejestrowac to teraz , zbytnio nie ogarniam jescze o co chodzi ale jest sporo instrukcji na necie apropo tej gry 

tu fragment opisu

"Czekałem, czekałem aż w końcu się doczekałem gry, która być może pozwoli znów zarobić podobnie jak opisywane już kiedyś na blogu GoldenChase. Mowa tym razem o nowej grze twórców znanego Anno1777 czy GoldenTowns. Tym razem stworzyli grę o nazwie PipsTycoon, która łączy w sobie po trochu z gier poprzednich oraz daje nowe narzędzia i możliwości tj. handel akcjami, forex czy nawet opcje binarne. Czy tak się stanie? Czy da zarobić? Przekonamy się za kilka miesięcy. Póki co się rejestruję i próbuję swoich sił a Ty?"

no i co polecam wiadomo inaczej bym tu nie pisał jak macie wczówke to zarejestrujcie się z reflinka :)

tak zostaniecie przypisani do admina 

http://www.pipstycoon.com/?i=7012   = reflink

http://www.pipstycoon.com/                = normalny

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.