Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Back Under 3.5 + Back AnyUNQUOTED + Back CS 3:1

Promowane odpowiedzi

Dzisiaj chciałbym przedstawić Wam pierwsza ze strategii nastawionych na mały profit.

Ryzyko jest współmierne do profitu - niewielkie.

W meczu z bardzo silnym faworytem (kurs na faworyta 1,01-1,25),

obstawiamy

Back Under 3.5

Back AnyUnquoted

Back CS 3:1

Zagrozeniem sa nastepujace wyniki 3:2, 2:2, 1:3, 2:3

Oczywiście należy dobrać odpowiednio stawki do kursów.

U3.5 oscyluje około 1,5

AnyUnqu około 4

3:1 powyżej 10.

NIE każdy mecz można grac według tego schematu!

Po obstawieniu tych 3 zdarzeń musimy mieć pewny zysk na poziomie 2-5%

Jedna z metod zwiekszenia zysku jest obstawienie 3:1 za polowe stawki przed meczem

i po 10 minutach, gdy kurs powinien już ruszyć w gore, "dokupienie" tego kursu już za niższą kwotę po wyższym kursie. W razie bramki faworyta w pierwszych 10 minutach kurs NIE powinien pojsc w dol. Gdy bramkę strzeli underdog, wtedy może być problem! Kurs na 3:1 idzie w dol.

Grałem ta strategia 4 razy. Raz zanotowaliśmy scratch, 3 razy wygraliśmy 2%-6%

Przy najbliższej okazji zrobię skany gdy będę grał w ten sposób i tutaj umieszczę.

Odnośnik do posta

Także czekam na jakieś screeny bo zapowiada się ciekawie. Chciałbym zobaczyć jak to jest w praktyce. Dziś dobrą okazją byłoby zagranie tej strategi w meczu Niemcy - Australia.

Odnośnik do posta

Gofer, tej strategi nie stosowalbym w meczu Niemcy - Australia.

Wedlug strategii kurs na faworyta powinien byc maksymalnie 1,25.

W tym meczu zapewne nie zobaczymy wiecej niz 3 bramki, ale wyniki 3:2, 2:2 maja szanse zaistniec.

Dobrym meczem dla tej strategi jest dzisiejsze spotkanie Levante - Castellon.

Kurs na Levante 1,16.

Mozna osiagnac taki uklad:

levantecastellonprematc.jpg

2-3% zysku w zaleznosci od wyniku.

Odnośnik do posta

No zobaczymy osobiście nie gram nic ale zagrałbym bardziej Niemców bo liczę na wynik 3-0 lub 4-1. Zobaczymy. Płynne rynki są na MŚ nie to co dziś hiszpańska liga.

Odnośnik do posta

Za 2 godziny wrzucę opis kolejnej taktyki którą zastosujemy wraz z serwisem tradngfootball.eu w meczu Niemców.

Chciałbym aby było 3:0, ale widząc inne wynik, boje się tez padnie tutaj jedna, dwie bramki.

Australia wcale nie jest tak słaba.

Odnośnik do posta

Ja po namyśle stwierdzam, że ryzyko jest zbyt duże aniżeli zarobek. Przykład Levante to ryzyko 157,5$ a do wygrania 3,12$ lub 5,43$.

Przykład:

Gospodarze prowadzą 2:0 w 80' spotkania. Goście strzelają na 2-1 w 81' i na 2-2 w 83'. Rynek nawet się nie odwiesił. Co wtedy? Robimy reda i strata ponad 80%.

PS. Widziałem spotkania gdzie padały nawet 3 bramki podczas gdy rynek zostawał zawieszony.

Moje pytanie czy przy wyniku 2-0 dokupujesz 2-2 3-2 ? Jak to wygląda?

Odnośnik do posta

Pierwsze kryterium to kurs na faworyta (poniżej 1,25)

Drugie kryterium czy po obstawieniu 3 wyników mamy minimum 2% zysku po odliczeniu podatku na każdym z rozwiązań.

Trzecie kryterium sprawdzam na forach czy nie ma jakichś informacji o tym meczu.

(Jeśli nie ma to znaczy ze wszystko jest ok, gdyby miało być inaczej ktoś by coś pisał)

Sprawdzam historie spotkań

Nie gram meczy towarzyskich ani meczy pucharowych! Zbyt dużo niespodzianek związanych z faworytami.

Odnośnik do posta

Gofer, statystycznie poniżej 1% meczy (ligowych) z faworytem o kursie poniżej 1,25 kończy się z 2 lub więcej bramkami ze strony underdoga. W tej statystyce wliczone są mecze z wynikami 4:2 5:2 6:2 1:2 0:2 itd które są dla nas wygrane. Trafiają się mecze z wynikiem 0:0 0:1. Underdog zamurował bramkę. Ale tutaj wygrywamy Under 3.5

Pokaz mi proszę przykład gdy zdecydowany faworyt traci 2 bramki w ten sposób. Ja sobie nie przypominam.

Ryzyko jest zawsze gdy handlujemy In-Play. Wiec może się zdarzyć również tak ze ktoś obstawi dwa mecze i oba się zakończą wynikiem 3:3.

Jednak ja wierze w statystyki.

Z drugiej strony ja preferuje grę z większym ryzykiem i z większym zarobkiem, jak to widać w moim blogu. Ale znam osobę która w ten sposób gra od dłuższego czasu i nie zaliczyła jeszcze wpadki.

PS

Levante - Castellon 3:1 gol dla Castellon w 90 minucie.

Jedna osoba powie ze bez problemu wygral zaklad. A ktos inny skomentuje ze mial fart.

Kazdy z nas ma inny punkt widzenia.

Odnośnik do posta

Dzięki za odpowiedź. Nawet nie wiedziałem że statystycznie takie wyniki to 1%. To naprawdę niewiele. Co do spotkania gdzie faworyt tracił tak bramki to masz rację, widziałem ale nie u drużyn o kursie mniejszym niż 1,25. Także pośledzę kilka "faworytów" i możliwe, że wyciągnę jakieś wnioski.

Odnośnik do posta

Dziś przed meczem Niemcy- Australia zauważyłem takie kursy:

3:1 kurs: 18.5

Inny kurs: 10

under3.5 kurs 1,31

Po symulacji stawek wyszło:

3:1 kurs: 18.5 Stawka: 8

Inny kurs: 10 Stawka: 13

under3.5 kurs 1,31 Stawka: 100

Co daje zyski odpowiednio na 3:1 --> 27 E. Na Inny: 12 E natomiast na u3.5 wynosi 10 E. Więc sięopłąca!! Wygenerowany zysk dzisiaj byłby 12 E. Dobrze liczyłem?

Odnośnik do posta

ta metoda to zwykly dutching z tradingiem w czystej postaci ciezko to nazwac

sama metoda jest dosc ciekawa , znalem ja o wiele predzej niz doszli do niej panowie z footballtrading

widze dla niej inne zastosowanie , kursy mozna grac nawet do przedzialu 1.8 na faworyta ale najwazniejszy jest wspolczynnik oplacalnosci miedzy u 3.5 a AU.

Odnośnik do posta

najwzniejsze jest dobre dobieranie meczow i lig ,bo ten sposob to poprostu layowanie poszczegolnych wynikow.

o grze skandynawii mozecie zapomniec bo tu wyniki sa z kapelusza, niezaleznie od kursow.

Odnośnik do posta

kamilos, jezeli nie obawiales sie wynikow 3:2, 2:2 to wczoraj bys wygral. Twoje obliczeni byly dobre. Ja sie obawialem, dlatego nie gralem i nie polecalem.

ozon, nie twierdze ze bingo wymyslil ta strategie, wiem ze oni ja stosuja skutecznie.

Przyjrzę sie innym meczom, jesli mowisz ze warto. Ale tu juz potrzeba wiekszej znajomosci lig, druzyn, aby moc wyelimowac zagrozenia.

Jesli mozesz to podziel sie z nami innym metodami dutchingu.

Odnośnik do posta

Na początku byłem dośc sceptycznie nastawiony do tej metody. Po przeanalizowaniu wychodzi, że teoretycznie strattny powinieneś być raz na 500~ razy? Do tego czasu stawkę początkową zdążysz obrócić kilkakrotnie. Chcąc być bogatym trzeba umieć podejmować ryzyko, umieć podejmować KALKULAWANE ryzyko:)

Odnośnik do posta

Tak jak Lepusti napisał u siebie na blogu:

"Bo nie chodzi o to żeby unikać ryzyka, chodzi o to by nauczyć się kontrolować ryzyko, a mając odpowiednio dobrą wiedzę i wiedząc co robimy jesteśmy w stanie panować nad ryzykiem, a dokładniej mówiąc trafnie ważyć ryzyko."

Odnośnik do posta