Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Back Under 3.5 + Back AnyUNQUOTED + Back CS 3:1

Promowane odpowiedzi

witam

wtopy zdarzaja sie o wiele czesciej niz 500 meczy nawet po przeczytaniu strony bingo i adstera mowia ze sposob ma 87% procent skutecznosci kiedy z niego korzystali .

Cala metoda covers to tez jest dutching na unikanie wyniku

0-2 underdoga . chociarz troche wiecej ma wspolnego z tradingiem bo wynik 1-1 mozna obstawic po golu bo kurs drastycnie sie nie zmienia, kolejna metoda typowego dutchingu to lay faworyta kurs kolo 1.5 ii wiecej cs 2-1 1-0 2-0 ale to jest do typowo underowych lig

Odnośnik do posta

zero oplacalnosci jak odejmiesz prowizje to wyjdzie zero i to obstawiajac chyba bez 3-1

chyba ze sie nastawisz na wynik under 3.5 , a reszte na zwrot to moze beda jakies grosze

Odnośnik do posta

Dla Brazylii, jak napisał ozon, nie warto stosować tej taktyki, kursy są zbyt niskie.

O 87% skuteczności nie słyszałem, jeśli tak im wyszło to nie powinni nią grac bo zysk jest zbyt mały. Tak jak zauważyłeś często używają tych samych metod co przynosi dobre efekty.

W kwietniu stosowali bardziej "agresywne" metody gry, przegrali 2 lub 3 razy i klienci narzekali. Dlatego teraz stosują tylko sprawdzone strategie z małym zyskiem i z małym ryzykiem.

Odnośnik do posta

o tej skutecznosci 87% jest napisane przy meczu hiszpania- polska

przy innych kryteriach i doborze meczy mozna grac to przy wyzszych kursach ,ale nie na sile do prawie kazdego meczu .

wogole pisza ze trafili 5 na 6 typow z WC to przy grze na niski zwrot so na duzy plus czy raczej nie.

Odnośnik do posta

dokladnie to nie mam pojecia , trzeba przesledzic posty chociaz to mogl byc mecz ,ktory byl bez publicznego dostepu .

ja nie mam tam abonamentu, i nie mam tam wgladu.

niewiem co uznaja za nietrafiony czy zamkniety ze strata czy z calkowita wtopa stawki.

jezeli masz dostep do czatu i grasz na biezaca to napewno twoja wiedza bedzie wieksza w tym temacie.

Odnośnik do posta
  • 5 weeks later...

Przy tej strategii, w związku z tym, że zyski są niewysokie, należy pamiętać o jeszcze jednej sprawie: Gramy na 2 rynkach, prowizja będzie wynosiła 5% z każdego rynku. Jesli osiagniemy zysk 5 euro to NIE ZAPLACIMY PROWIZJI od 5 euro, a od calej sumy z rynku !!!! Dlatego, ze na jednym rynku under 3,5 stracimy 80 Euro a wtedy na CS zarobimy np 87 ( - prowizja 4,5E) = 82 Euro !!!! Prowizje placimy od 87E.

Odnośnik do posta
  • 4 months later...

Skalcik - chcialbym przetestowac ten system lecz nie do konca go rozumiem. Opcje U3,5; AU; i CS3:1 obstawiasz przed meczemu czy w trakcie podczas jakiegos wydarzenia? Jak to chronologicznie robisz? Grasz ta metoda i oplaca sie ona?

Odnośnik do posta

Koledzy moze polecicie mi kalkulator ktory bedzie przeliczal te wszytkie kursy i poda jedna rowna wygrana dla wszystkich tych 3 rynkow (hedge) prz wkladzie za okreslona kwote? Duzo szukalem ale nie znalazlem wlasnie takiego..

Odnośnik do posta