Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

30.10.2010

Promowane odpowiedzi

Fulham - Wigan

Back 0:0 i ogólnie Under. 8-)

Mam kupione 0:0 za 100 euro po kursie 11. Jestem też pierwszy w kolejce po ten kurs za 300 euro. W ostatnich 16 meczach pomiędzy tymi drużynami Under padał aż 13 razy a over tylko 3. 0:0 było 2 razy. W ostatnich 5 meczach Wigan 4 undery. Dodatkowo Wigan na wyjeździe jeszcze nie przegrało a Fulham u siebie tylko raz wygrało. Gospodarze w sobotnim spotkaniu zagrają poważnie osłabieni. Z powodu kontuzji na boisku zabraknie Bobby'ego Zamory, Dicksona Etuhu, Daniela Murphy'ego, Damiena Duffa, Fredrika Stoora i Philippe'a Senderosa. Wszystkie te czynniki powinny spowodować Spadek Under 2.5 i wzrost kursu na gospodarzy, dlatego wydaje mi się że kupiony back 0:0 po kursie 11 to bardzo dobra inwestycja. Dodatkowo bukmacherzy praktycznie wszyscy poniżej 10. Polecam

Odnośnik do posta

@krzyszt0f

Co do meczu Realu, to przy takim kursie w wyjazdowym meczu powinno być w okolicach 10,0. W notatkach mam, że tuż przed meczami w zeszłym sezonie można było ten wynik dostać zarówno po 10,5 jak i 9,6.... Widziałem wczoraj ten kurs, ale wolałem ustawić się na kursie 11,5 i przyjęło mi 2,3 euro :-/

Na dziś zakupiłem również póki co 3 typy:

Barcelona Sevilla CS 3-0 po kursie 9,8

Schalke - Leverkusen CS 3-3 po kursie 60

Everton - Stoke CS 3-0 po kursie 14 (odsprzedany już po 13,5)

Generalnie warto dziś zwrócić uwagę na dwie kwestie. W budeslidze mamy dzis wiele wyrównanych spotkań, a więc można próbowac grac na wyniki 2-2 i 3-3. W Anglii dużo spotkań ze zdecydowanymi faworytami, tam można próbować 3-1, 3-0 i AU

Odnośnik do posta

Niezły typ Tarpat,to jest ten rynek na którym i ja gram ale trochę się spuzniłem z wystawieniem kursu co nie przeszkodziło jednak zrobić handelek miedzy koszykami 10/10.5,ustawiłem się ponownie na 10.5 ale tu szansa będzie jedynie gdy kurs na undera utrzyma się w okolicach 1.8.

Odnośnik do posta
@krzyszt0f

Co do meczu Realu, to przy takim kursie w wyjazdowym meczu powinno być w okolicach 10,0. W notatkach mam, że tuż przed meczami w zeszłym sezonie można było ten wynik dostać zarówno po 10,5 jak i 9,6.... Widziałem wczoraj ten kurs, ale wolałem ustawić się na kursie 11,5 i przyjęło mi 2,3 euro :-/

Na dziś zakupiłem również póki co 3 typy:

Barcelona Sevilla CS 3-0 po kursie 9,8

Schalke - Leverkusen CS 3-3 po kursie 60

Everton - Stoke CS 3-0 po kursie 14 (odsprzedany już po 13,5)

Generalnie warto dziś zwrócić uwagę na dwie kwestie. W budeslidze mamy dzis wiele wyrównanych spotkań, a więc można próbowac grac na wyniki 2-2 i 3-3. W Anglii dużo spotkań ze zdecydowanymi faworytami, tam można próbować 3-1, 3-0 i AU

Wynik 3:0 dla Realu sam kupiłem po 11 i czekam w kolejce po 10.50. Nie wiem czy spadnie do 10, ale 11 jak najbardziej wydaje mi się było opłacalne.

Odnośnik do posta
Kupiłem dziś 2-2 lay po 23 chelsea do rozpoczęcia meczu kurs powinien wzrosnąć jak nie to poczekam do 10 minuty i sprzedam Ten mecz z blackburn wydaje mi się że będzie under 2.5

W ciągu 10' minut może nie urosnąć. Weź pod uwagę, że to liga angielska, tutaj bramki padają przez całe 90' minut, i bardzo często w początkowej fazie meczu. W przypadku Chealsea pierwsze 10' minut to statystycznie ~10% strzelonych do tej pory bramek.

Odnośnik do posta
Kupiłem dziś 2-2 lay po 23 chelsea do rozpoczęcia meczu kurs powinien wzrosnąć jak nie to poczekam do 10 minuty i sprzedam Ten mecz z blackburn wydaje mi się że będzie under 2.5

Nie wiem jaki masz budzet ale zalozmy ze ten 1000e. Robisz zobowiazanie calym budzetem i masz do wygrania okolo 48e i kazdy tick w gore daje Ci zaledwie 2e zysku. Wchodzac in play ten kurs pewniewzrosnie jesli nie bedapadac gole ale moim zdaniem granie rynkow CS na Lay jest kompletnie nie oplacalne.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Wie ktos dlaczego over w meczu Schalke nagle wzrosl o 20 tickow? Ja zakupilem teraz over po kursie 2.00 moim zdaniem usi spasc w Bundeslidze zeby stał tak wysko, czytalem ze w Leverkusen jest szpital nie wystapi najelpszy napastnik Kisling ale sa inni.

Homik skupili mi kurs 60 na wynik 3-3 co myslisz teraz z tym robic?

Odnośnik do posta

Mateusz dokładnie tak jak mowisz sa inni... dwie ryrownane druzyny w dodatku kurs na schalke wzrastał, to nic ze bundesliga ale kurs musiał spasc... ja na chelsea i arsenalu wyszedłem na zero.. mimo ze kurs na faworyta dzis całkowicie sie odwrocił over zostałna poziomie porannym.. jedynie na barcelonie ładny green.. jakby było wiecej czasu by ugrał cos inaczej bo te kursy overa strasznei powiazane z rynkiem na faworyta

Odnośnik do posta