Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

30.10.2010

Promowane odpowiedzi

Chyba zrobile jakis rekord wtopy pre play na CS 3-3 wtopa 124e, jestem w szoku...

Panowie co wy gracie 3-3? Skupiajcie się na normalnych wynikach typu 1:0 2:0 0:0 0:2 itp.

Czasami warto też zagrać jakikolwiek inny, ale 3:3 2:2? Kto gra takie wyniki stawiając zwykłe zakłady

Odnośnik do posta

Są tacy co grają ,ligi overowe,drużyny wyrównane,zobacz czasem widać że na takim wyniku są spore sumki przechandlowane ale tak jak pisał Homik nalezy podchodzić ostrożie ze stawkami a jak ci poszedł dzisiejszy handelek na 0:0 bo były tam pod koniec wzrosty ,nawet udało mi się kupić po 11 ale oddałem za ta samą cenę.

Odnośnik do posta

Panowie co wy gracie 3-3? Skupiajcie się na normalnych wynikach typu 1:0 2:0 0:0 0:2 itp.

Czasami warto też zagrać jakikolwiek inny, ale 3:3 2:2? Kto gra takie wyniki stawiając zwykłe zakłady

Pisałem ostatnio kilka słów o zagrożeniach płynących z handlu na takich wynikach - niestety dziś teoria stała się praktyką :-/ Sam postanowiłem wyjść z rynku i to w momencie gdy była już przyjmowana kontra... Nawet nie pytam, jaką stawką atakował Mateusz, ale sądząc po stracie było to kilkaset euro:/

Ja akurat nie zgodze sie z Tarpatem. Mnie Cs-y 2-2 i 3-3 jakoś najbardziej leżą, a przy zachowaniu środków ostrożności da się coś ugrać. O to przecież chodzi, żeby każdy z nas handlował na tych rynkach gdzie czuje się najlepiej. ;-)

Ja własnie zbieram materiały do artykułu o zachowaniu niektórych Cs-ów dla 3-4 najpopularniejszych klubów. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Odnośnik do posta

CS w kazdym meczu zachowuje sie inaczej i to zalezy wyłacznie od tego co sie dzieje na MO oraz under over jesli uda sie przewidziec na ktora druzyne kurs spadnie lub czy under spadnie przewidzisz CS. jedyna sytuacja gdzie nie ma to znaczenie czy sie pomylimy czy nie w oszacowaniu to 0:0 przy duzym spadku underu bez zmiany na rynku MO i wyrownanych druzynach, wyniki 2:2 3:3 przy spadku overu i znikomej zmianie na MO no i spadek overu przy spadku na faworyta nawet jesli sie odworci tred całkowicie wyjdziesz na 0 tak jak ja dzis w przypadku chelsea i arsenalu... a w wypadku barcelony nei zmieniło sie nic i jakikolwiek inny kupiony rano za 3,95 sprzedaje teraz za 3,35 od reki a moze spac jeszcze ale nie chce mi sie obserwowac i wszystko gram co jest od reki;p

Odnośnik do posta