Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Blackpool - Birmingham

Jutro większość pieniędzy będzie najprawdopodobniej na tym rynku. Wydaje mi się że goście w tym spotkaniu są faworytem. Rynek jeszcze śpiący, ale wydaje mi się że kurs na gości powinien powoli spadać. Kurs na Over dość nisko. Rynek jakikolwiek inny też powinien polecieć. Co sądzicie o tym meczu?

Odnośnik do posta

z tego co widze over moze byc tu powiazany ze spadkiem an gosci ciezko powiedziec czy spadek na gosci sie utrzyma. mecz dosc overowy, jesli kurs na gospodarzy jutro zacznie spadac nawet w nie wielkim stopniu under poleci i to grubo... ale mozna probowac wyniki 2:2 czy 3:3 godz przed meczem jesli nci sie ne izmieni

Odnośnik do posta

Witam,

Co myślicie o meczu Mallorca - Levante, kursy na gospodarzy wyraźnie lecą w dół, handi identycznie, zastanawiam się tylko, czy taki trend się utrzyma ? A tamtym sezonie Mallorca u siebie była praktycznie nie do pobicia, w tym przydarzyła się już wpadka z Espanyolem, choć z drugiej strony remis z Realem, ostatnio dwie wygrane z rzędu ( jedna z Valencią na wyjeździe). Goście nie zachwycają formą i to gospodarze wyglądają na zdecydowanego faworyta, tylko właśnie tak jak pisałem zastanawiam się, czy z poziomu 1,65 poleci jeszcze w dół... ???

Odnośnik do posta
czemu nie jesli tred sie utrzyma, interesujacy w tym meczu według mnie mzoe byc over tylko troche mała zmiana na handi

Zdecydowałem się wejść na ten rynek za parę groszy, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie ;-)

Odnośnik do posta

Tarpat co do Blackpool-West Brom to masz rację,pytałeś ostatnio kto gra wyniki2:2,3:3,zwróć uwagę na te wyniki właśnie w tym meczu sumy przechandlowane na tych wynikach nie obiegają znacząco od tych bardziej popularnych,więc może warto czasem się tym zainteresować bo jak widać ktoś to jednak kupuje.

Odnośnik do posta

na over?;p

ja jestem pierwszy w kolejce na jakikolwiek inny po 9,8 ale nei ejst to klarowny mecz wiec ostroznie tez zagrałem jesli skupia to spoko jesli nei to trudno

malmo dzis na overze spadnie ale tam płynnosc do niczego, podobnie trabzon zagrałęm torino tez za grosze tam malutki spadek na fawryta

Odnośnik do posta
Tarpat co do Blackpool-West Brom to masz rację,pytałeś ostatnio kto gra wyniki2:2,3:3,zwróć uwagę na te wyniki właśnie w tym meczu sumy przechandlowane na tych wynikach nie obiegają znacząco od tych bardziej popularnych,więc może warto czasem się tym zainteresować bo jak widać ktoś to jednak kupuje.

Jasne że ktoś gra. Ale jeśli np. Over poleci do góry to wyniki typu 2:2 3:3 idą także w górę i to ze zdwojoną siłą :-/ , dlatego nie mówię nie jak ktoś zna się na tym. Ale ja omijam takie rynki z daleka.

Odnośnik do posta

W kazdym razie granie w przerwie ma duży potencjał, na bardzie płynnych rynkach zawsze oczekiwania z przed meczu koryguja wynik do przerwy w jakims stopniu, łądnego greena mozna było zrobic ja sie zawachałem z wejsciem i szkoda bo kurs był za 18 wtedy a przed gwizdkiem nawet za 14,5 mozna było sprzedac

Odnośnik do posta