Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Benfica - Lyon

Rynek : Over/Under 2.5

Kurs na gospodarzy wszędzie na spadku, podobnie handi. A over mimo bardzo overowych wyników Lyonu w okolicach 2.2 na giełdzie.

Nie mam doświadczenia i specjalnych sukcesów w graniu rynków o/u, więc chętnie usłyszę czy warto ;)

Odnośnik do posta
Benfica - Lyon

Rynek : Over/Under 2.5

Kurs na gospodarzy wszędzie na spadku, podobnie handi. A over mimo bardzo overowych wyników Lyonu w okolicach 2.2 na giełdzie.

Nie mam doświadczenia i specjalnych sukcesów w graniu rynków o/u, więc chętnie usłyszę czy warto ;)

Moim zdaniem może i warto, póki co sytuacja podobna jak na tym samym rynku w meczu Werder - Twente. Być może jest to spowodowane brakiem overa w pierwszym spotkaniu tych drużyn... ? Ja póki co skupiłem się na rynku over2,5 w meczu Tottenham - inter, resztę meczów przeanalizuje dokładniej już jutro, bo sporo ciekawych rynków się zapowiada, a Wy Panowie co gracie?

Odnośnik do posta

Jesli chodzi o over w meczu Tottenhamu to moim zdaniemw obecnym momencie jest on zanizony wzgledem bukow, to po pierwsze, po drugie obie druzyny w swoich ligach maja srednia bramek na mecz oklo 2.0 co jest bardzo niska srednia. WIadomo ze wplyw na ten rynek bedzie mialo ich ostatnie spotkanie i efektowny wynik 4-3, ale ja bym tutaj uwazal.

Odnośnik do posta

Co do meczu Tottenhamu, to wczoraj można było złapać kurs 12 na rynku jakikolwiek inny. Teraz kurs już wynosi 11. Być może leszcze poleci, ale ja zakład odsprzedałem już po 11.

0:3 w meczu Manchesteru po kursie 19 wydaje mi się trochę zawyżony. Z tego co widzę bukmacherzy mają po max 16. Ja zakupiłem po 19,50. choć po 19 bym się jeszcze skusił.

Odnośnik do posta

Ja po wczorajszym minusie na Mallorce dzis gram over Barcy za cały bank, czyje ze to bedzie klapa na maksa:) kupiłem jakokolwiek inny za 6,4 czym obnizyłem kurs, spadki wyrazne w handi mam andzieje ze tred nie odwroci sie całkowicie, drugi mecz warty uwagi to over Rubina Kazan za 2,58 bardzo wysoki a spadek na rubin znaczny, tyle ze nie bedzie mnei wtedy w domu wiec nie zagrałem tego. pozdro i powodzenia oby dzis barca ze skłądem nie kombinowała:)

Odnośnik do posta

Witam wszystkich. Właśnie próbuje tradingu.

Wczoraj wieczorkiem zakupiłem

OVER 2.5 FC Kopenhaga - Barcelona po kursie 1,81.

Dzisiaj rano kurs jest 1,83.

Napiszcie co robić?

Oddsportal.com średnia kursu U/O 2.5 1,74

hot-odds.com U/O 2.5 PINNACLE 1,81 I LECI WDÓŁ

Czekać?

Odnośnik do posta

Kurs w miarę stabilny, ale pech chciał, ze zakupiłeś kurs praktycznie na najniższym poziomie. Część traderów ustala sobie, do jakich granic czekają z cięciem strat - np 4 ticki.

Na moje oko, troszkę się pospieszyłeś z zakupem tego overka.

Odnośnik do posta

Ktoś wie co spowodowało wzrost kursu na undera w meczu Benfica-Lyon?kupiłem 0:0po 11,5 myśląc że to dobra inwestycja ale nie jestem pewien czy w tej sytuacji tak jest,według mnie powinno spaść,co o tym myslicie?

Odnośnik do posta

Chyba nie spadek na faworyta,owszem jest taki ale ten spadek jest miarowy i trwa cały dzień ,pozatym wydaje mi się faworyt nie jest aż tak mocny zobaczymy codzie dalej.

Odnośnik do posta