Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: CFR Cluj - Bayern Munich

Liga: Liga Mistrzów

Rynek: MO - lay BM - obecnie na poziomie 2.04

Uzasadnienie: Obrońca Holger Badstuber dołączył do i tak długiej już listy kontuzjowanych piłkarzy Bayernu Monachium. Na wtorkowy mecz Ligi Mistrzów z CFR Cluj poleciało tylko 15 zawodników.

- Holgera Badstubera nie ma w składzie który leci do Rumunii - poinformował jeden z działaczy Bayernu gdy klubowy autokar przybył na lotnisko w Monachium.

Środkowy obrońca doznał kontuzji biodra na rozgrzewce przed ostatnim meczem ligowym z Freiburgiem. Prawdopodobnie zastąpi go Argentyńczyk Martin Demichelis.

Mistrzowie Niemiec i finaliści ostatniej edycji Ligi Mistrzów po trzech kolejkach prowadzą w tabeli grupy E z kompletem dziewięciu punktów, ale sytuacja kadrowa w zespole jest niemal krytyczna. Różne urazy i kontuzje leczą między innymi kluczowi zawodnicy: Arjen Robben, Franck Ribery, Miroslav Klose i kapitan Mark van Bommel. W poniedziałek dołączył do nich Ivica Olić, który musi przejść operację kolana i nie zagra przez pół roku.

Louis van Gaal może za to skorzystać już z bramkarza Hansa-Joerga Butta, który wyleczył już drobną kontuzję pleców i Davida Alabę, 18-letniego pomocnika, który wraca do składu po dwumiesięcznej przerwie spowodowanej naderwaniem więzadła.

źródlo: sport.pl

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 39
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nie podwazam informacji an temat meczu bo w Bayernie rzeczwiscie jest szpital, tylko ze moim zdaniem obecnie kurs na gieldzie jest zawyozony wzgledem bukow, stoi juz na i tak dosyc wysokim poziomie porownujac oba zespoly.

Zycze wzrostow bo mozliwe ze takie jeszcze nastapia.

Odnośnik do posta

ciężko powiedzec ogolnie trend spadkowy na chesea ale napewn ow ciagu dnai troche skoczy zeby spasc według mnie, overy na łeb na szyje moze lepiej tym sie zainteresowac ewentualna zmiana trendu nie bedzie tak dotkliwa jak na 3:0, jakikolwiek inny jest za 4,4

Odnośnik do posta

Tokarz miałeś na mysli chyba Partizan-Braga tam0:0 było już na zbyt niskim poziomie właśnie lekko podskoczyło ,według mnie być może warto się rozłożyć w koszykach 10 i 10,5 może lekko jeszcze podskoczy.

Odnośnik do posta

Witam, co co Chelsea to wydaje mi się, że CS 3-0 przy kursie MO 1,26 to zdecydowanie za nisko. W meczach ligowych byłoby pewnie koło 8,8 i przed meczem spadło do 8,2, a tutaj od razu startujemy z niskiego poziomu. Boje się, że każdy niekorzystny impuls na handi i overach wywinduje ten kurs ostro do góry.

Zgadzam się z tokarzem, że warto atakować 2-2 w Basel. Ja zakupiłem 3-3 po rewelacyjnym kursie 70, co przy ciągłych spadkach na overze stawia nas w uprzywilejowanej sytuacji.

Co do Auxerre, to jest to dla mnie mecz wybitnie underowy i nie rozumiem zachowania kursów. Jeśli nastąpią zmiany po mojej mysli to sie włącze do gry :-)

Odnośnik do posta

Rzeczwiście z Auxerre - Ajax odpuściłem, bo już wczoraj prawie się przejechałem na Tottenham - Inter, zakupiłem overa w Basel - Roma i te CS-y o których piszecie ;-)

Odnośnik do posta
Rzeczwiście z Auxerre - Ajax odpuściłem, bo już wczoraj prawie się przejechałem na Tottenham - Inter, zakupiłem overa w Basel - Roma i te CS-y o których piszecie ;-)

Zrobiłem dokładnie tak samo:)

Odnośnik do posta