Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Z Juve zgadzam się, tam jest "szpital" do składu zostaną dokooptowani Grosso i Salihamidzić (tylko oni prawdopodobnie zagrają dopiero w Serie A, bo do LE nie są zgłoszeni) wcześniej odsunięci od drużyny, za to ,żen nie zgodzili się odejść w letnim mercato. Tak dygresyjnie to Juve nie całkiem poważnie traktuje LE, choć nikt tego głośno na pewno nie powie ;-)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 39
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Grzech

spokojnie, już wraca do normy. Przy takich kursach na underze powinno być około 12 - 12,5 i pewnie w te okolice spadnie... ale to dopiero przed samym meczem, gdy napłynie wiekszy kapitał. Sam się wpakowałem w ten rynek i cierpliwie czekam :-/

Odnośnik do posta

Właśnie,nie mam pojęcia może jakaś manipulacja zostałem złapany ze stawkami na 12i12.5 narazie czekam bez paniki minus i tak spory więc kolejne minus10e wiele nie zmieni,ten mecz jak dla mnie powinien być underowy więc czekam.

Odnośnik do posta

nie nie zagrałęm partizanu bo undere stał w miejcu zagrałem tylko basel 2:2 shaktar 0:0 chelsea jakikolwiek inny, ajax 2:2 ale nic mi sie tu nie skupiło a reszte same greeny szczegolnie na shaktarze i cheslea nie zle;p

Odnośnik do posta

Udało mi się odsprzedać po 12.5 i dzięki kupieniu kursu 13.5 jestem na plus. Ale ten przykład dowodzi, że nawet rynek LM można zmanipulować.

Dla przykładu w meczu Milan-Real (także dość wyrównany, choć z faworytem gości, remis także 3.40) under stał na poziomie 1.98-2 a kurs na 0:0 wynosił 11.5/12.

Odnośnik do posta

Nie masz racji. Zauważ, że ten wysoki over był 1.11 czyli w poniedziałek. Dziś cały dzień over stał na podobnym poziomie, tak jak pisałem ja i sonda, więc nie wiem po co próbujesz udowodnić swoją "rację". Poza tym tak jak pisał HoMiK155, przy underze ~1.9 i wyrównanych drużynach kurs na 0:0 powinien oscylować w granicach 12. Chyba chcesz być "fajny" na siłę.

Odnośnik do posta

Dobra, kończmy ten temat.

Tokarz ma rację w tym ,że u innych buków kurs na over spadał. Reszta ma racje, bo na giełdzie under stał nieruchomo na 1,9 i skok CS-u 0-0 z 12 na 13,5 był nieuprawniony. Mysle, że kto sie nie przestraszył i kupił 13,5 ten zarobił :-D

Odnośnik do posta

haha:D nie no pytałes gdzie widze spadek to pisze bo ja w tym meczu atakowałem ale 2:2, ale spadek był wyrazny co przełozyło sie na 0:0 dzis.. to nie jest manipulacja. kazdy ma swoje racje ja juz nic nie pisze pozdro:)

Odnośnik do posta

Rację przyznaję Grzechowi,Tokarz ty zobaczyłeś ostatnie obniżenie kursów,do tego niewielkie nie było żadnego skoku a kursy otwarcia były na wiele wyższym poziomie.Na samej giełdzie oprócz początku kurs na under to była jedna prosta linia w okolicach 1.9,Grzech ja na minus w tym rynku zamiast odrazu przejść na rynek 12.5 z kontrą i brać-8e ustawiłem się w koszyku12trochę za nisko i wziąłem stratę -24e.Trochę przykro że minus ale wiem że nie był wynikiem mojego błedu a takie manipulacje czasem się zdarzają.

Odnośnik do posta

ale czemu kierowac sie wykresem na betfair? przeciez nie wiemu kiedy na tym rynku kurs sie ustabilozował, dzis stał w miejscu ale zmiany w kilku ostatnich dni sie dzis przełozyły na wzrost, jest wiele takich przypadkow..

Odnośnik do posta