Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

LIGA MISTRZÓW: Milan - Real

Promowane odpowiedzi

Piłkarska środa obfitować będzie w wiele ciekawych meczów na najwyższym szczeblu rozgrywek w Europie.Niewątpliwie wiśnią na piłkarskim torcie będzie spotkanie dwóch potężnych marek Europejskiej piłki.W ekipie Realu na daremno szukać mniej znanych nazwisk ,no może poza sztabem medycznym.Milan natomiast to mieszanka doświadczenia z młodością.

Bezsprzecznie kluczową postacią w tym meczu będzie Jose Mourinho.Pod jego wodzą Real ma wspaniały bilans co dziwi ponieważ mimo bajońskich sum wydanych na kolejne transfery można było spodziewać się jednej wielkiej kichy, jak to bywało wcześniej z drużyną królewskich.Myślę ,że nieporozumienie w tej drużynie polegało właśnie na ławce trenerskiej.Nie wiem skąd ostatnio w futbolu trend na opiekunów drużyny zastępujących trenera.Skoro mają już najlepsze indywidualności i najlepszego trenera, cóż więcej można chcieć ?

Mój werdykt to pewna wygrana realu po zaciętym meczu.Milan mimo wszystko ma swoją renomę i na pewno nie da się rozbić 3:0 nawet najsilniejszemu rywalowi.Wydaje mi się jednak ,że Real rzuci się od początku jak Pudzian na Najmana i nie skończy się to dobrze dla Włochów.

Odnośnik do posta

@bag_gio

Niestety twoja zapowiedź nie trafi na portal - już tłumaczę dlaczego.

Na początek powiem jednak, że podoba mi twój styl. Widać, że masz lekkie pióro i operujesz szerokim słownictwem. Umiesz ubrać swoje myśli w słowa, ale poszedłeś trochę w inną stronę. Za bardzo publicystyczny ton, a za mało uwag merytorycznych.

Brakuje mi tu nawiązania do poprzedniego meczu obu ekip, sytuacji w grupowej tabeli oraz formy drużyny w rodzimych ligach. To wszystko ma znaczenie dla obrazu widowiska. Nie piszesz nic o historii spotkań tych ekip, ani o możliwych absencjach i kontuzjach w tym spotkaniu. Słowem, brakuje danych liczbowych, a tych szukają również czytelnicy. ( popatrz np. na zapowiedź Zico)

Jeśli to wszystko będzie zawarte i w miarę bezbłędnie napisane zapowiedź od razu znajdzie się na portalu.

Odnośnik do posta