Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Bardzo ciekawa informacja dobiegla z zespołu Juventusu. Zdrowych zawodników w kadrze jest tylko 11. W związku z tym kurs na jutrzejsze spotkanie powinien zdecydowanie wzrosnąć. Obecnie stoje w kolejce na LAY 1.38. Zobaczymy jak potocza sie sprawy i za ile uda się odsrzedać zakład.

Kurs ma tendencje wzrostową

przechwytywanieif.png

Odnośnik do posta

Tendencja wzrostowa sie zatrzymala, mam nadzieje ze tylko na jakis czas, moze dlatego ze buki spia, w Azji jest teraz 1 w nocy wiec moze dlatego, hehe :-P

Probouje doszukac sie calej listy kontuzjowanych i stwerdzic jak sa wazni dla zespolu ale narazie mam tylko kilka nazwisk i one nie powalaja na kolana. Minusem moze byc to ze w ostatniej kolejce ligowej Juve wygralo z Milanem na wyjezdzie, a przeciez juz wtedy mieli spor kontuzjowanych graczy.

Jak ktos ma jakies info niech sie podzieli

Pozdrawiam

Edit: przewidywany sklad:

Storari - Motta, Bonucci, Legrottaglie, Pepe - Marchisio, Giandonato, Melo, Krasić - Alessandro Del Piero, Amauri... przy czy Melo nie zagra, no ciekawe...

Te nazwiska troche mi mowia, wiec ten sklad nie jest taki zly.

Odnośnik do posta

Z ważnych piłkarzy dla Juventusu kontuzjowani są: obrońcy - Chiellini, De Ceglie, pomocnik Martinez i napastnik Iaquinta. Pod znakiem zapytania są występy środkowych pomocników Melo i Sissoko - stłuczenia mięśni. Podobno Sissoko ma szanse na występ, natomiast Melo raczej nie wystąpi. Wśród innych kontuzjowanych są jeszcze drugoplanowi obrońcy - Traore i Rinaudo.

Do tego w spotkaniu Ligi Europejskiej nie mogą wystąpić Aquilani i Quagliarella- ponieważ nie mają uprawnień do występu w tej fazie rozgrywek.

Z 19 zawodników Juventusu powołanych na ten mecz aż 8 zawodników pochodzi z Primavery, czyli z rezerw.

Kurs na Juve idzie w górę. Aktualnie 1.41 i też uważam że jeszcze kurs podskoczy, tym bardziej, że poprzedni mecz tych drużyn zakończył się remisem 1:1

Odnośnik do posta

Panowie a co myślicie o Hajduku z Zenitem na portalu monitorującym kursy można zobaczyć ze kursy spadają u Japońców tak samo , macie może jakieś informacje czym jest to spowodowane jakieś kontuzje czy coś ? Aktualnie kurs na Back na Hajduk w betfair wynosi 3,7 jeżeli trend się utrzyma to będzie można złapać kilka ticków

Odnośnik do posta

na dzis gram takie mecze za drobne i ustawiłem sie w takich koszykach:

Odense - Young Boys 2:2 16,00

Porto - Besiktas jakikolwiek inny 6,0

Sevilla - Karpaty jakikolwiek inny 4,1

PSV - Debrecen jakikolwiek inny 3,0

Mecze których nie gram ale tylko dlatego ze o 19 bede jeszcze w pracy:

też same overki, podam kursy jakie sa teraz ale płynnosc kiepska trzeba probowac przed południem troche lepszy zagrac

CSKA Moscow - Palermo over 2,5 1,90

Bayer Leverkusen - Aris over 2,5 1,67

BATE Borisov - Sheriff Tiraspol ovr 2,5 2,24

Oczywiscie lepiej byłoby to zagrac jak pisałem w południe czy na jakikolwiek inny czy over 3,5 tam gdzie płynnosc w miare, wszystkie moje typy sa zwiazane z duzym spadkiem na faworyta do dnia dzisiejszego i mysle ze obbije sie to w kilku przypadkach znacznei an overze a w przepadku odense ze spadajacym overem, jesli ktos cos zagra to powodzenia, pozdro

Odnośnik do posta

Ja na dzisiaj zarzuciłem coś takiego:

Lech - MC CS 0-3 po kursie 15,5

Over mocno spada, podobnie jak kurs na gości, więc myśle, że jeśli nic się nie zmieni to na tym wyniku kurs dojdzie do 14-14,5

Liverpool- Napoli CS 0-0 po kursie 11 (tutaj kurs spadł już do 10, ale być może sie odbije)

CS 1-0 po kursie 7,4 (czekam w kolejce)

Juventus już zgreenowałem po 1,44 bo lada chwila może być informacja, że część kontuzjowanych będzie jednak gotowa do gry. Mam tu na myśli Sissoko, Melo i jeszcze kilku grajków.

Odnośnik do posta

Tak również jestem w meczu Liverpool-Napoli na 0:0 mniej więcej na początku kolejki po 11 oraz conieco w koszyku 10.5 ale sporo gotówki tam leży i nie wiem czy się przebiję.

Odnośnik do posta

A co sądzicie o Lech vs Man City over 2.5

Tshibamba moze nie zagrać...lech dostał wcześniej 3-1 więc pewnie przyatakuje na co zresztą zwrócił uwagę Mancini. Więc spodziewam się, że lech może się odsłonić a przy tym o kłopoty nie trudno.

Dałem na Over 2.5 lay za 1.9 i mam nadzieję, że zjedzie trochę o 1 -2 tiki. Nie wiem czy dobrze myślę...w sumie dziś mój 2gi dzień w grze więc pewnie przekombinowałem :-D

Odnośnik do posta

Kurde ...kurs na over 2.5 poszedł w dół... tak jak mi się wydawało także polecam się przyjrzeć bo myślę że ma to potencjał....zwłaszcza że Man City może sobie zafundować awans w tym spotkaniu więc może się przyłożą trochę [no i wynagrodzą fanom przegraną z Wolves]

Odnośnik do posta
na dzis gram takie mecze za drobne i ustawiłem sie w takich koszykach:

Odense - Young Boys 2:2 16,00

Porto - Besiktas jakikolwiek inny 6,0

Sevilla - Karpaty jakikolwiek inny 4,1

PSV - Debrecen jakikolwiek inny 3,0

Mecze których nie gram ale tylko dlatego ze o 19 bede jeszcze w pracy:

też same overki, podam kursy jakie sa teraz ale płynnosc kiepska trzeba probowac przed południem troche lepszy zagrac

CSKA Moscow - Palermo over 2,5 1,90

Bayer Leverkusen - Aris over 2,5 1,67

BATE Borisov - Sheriff Tiraspol ovr 2,5 2,24

Oczywiscie lepiej byłoby to zagrac jak pisałem w południe czy na jakikolwiek inny czy over 3,5 tam gdzie płynnosc w miare, wszystkie moje typy sa zwiazane z duzym spadkiem na faworyta do dnia dzisiejszego i mysle ze obbije sie to w kilku przypadkach znacznei an overze a w przepadku odense ze spadajacym overem, jesli ktos cos zagra to powodzenia, pozdro

grał ktos? włąsnei wrociłem, wszedzie widze mega spadki jedynie over levekuzen zachował sie nie standardowo i podskoczył do gory. pozdro

Odnośnik do posta

świetne typy Tokarz:), możesz mi wyjaśnić czym się kierujesz wybierając do gry rynek CS jakikolwiek inny? Bo do tej pory raczej mało osób to grało a u Ciebie widzę kolejny raz dobry typ

Odnośnik do posta