Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

CoverS - CunderS (updated)

Promowane odpowiedzi

CoverS - CunderS

W tej strategii gramy na dwóch rynkach Over/Under (1.5, 2.5, 3.5)

oraz Correct Score (0:0, 1:0, 1:1, 3:2 itd)

Jeden rynek staje się zabezpieczeniem dla drugiego.

Istnieje wiele kombinacji i możliwości w tej strategii (dutchingu)

Jedni używają jednego, dwóch wyników do gry i zabezpieczenie w postaci under/over

np under2.5 + 2:1,1:2 (gdy wyrównane zespoły) lub under 2.5 + 3:0,3:1 gdy silny faworyt.

Inni używają wielu kombinacji aby zabezpieczyć swoja sytuacje. Przykład w następnym poście (Niemcy - Australia).

Postaram się wrzucać do tego tematu screeny i opisy ze spotkań zagranych tą strategią.

Updated 15.06. 3:15

Odnośnik do posta

13.06.2010

Niemcy - Australia

germanyaustralia.jpg

Przed meczowe zalozenia to wygrana Niemiec, dlatego duzy green na 1:0 2:0.

Prawdopodobne jest rozwizanie z trzema bramkami, a kurs wysoki.

Po meczu postaram sie zamiescic dokladny opis przebiegu meczu oraz naszego handlu.

Odnośnik do posta
Rozumiem że ponosisz porażkę w wyniku wygranej Australii 2-0.

ale także gdy wynik będzie 1-1 , 0-1 i 1-0 jesteś stratny

Trochę duże to ryzyko. Nie mniej powodzenia .

1-0 to wygrywa.

Odnośnik do posta

Jesli wynik 0:0 utrzymuje sie do przerwy, "lay" wszystkiego sprawia ze scrat****emy, lub ponosimy mala strate. 1:0, 2:0, 0:1, 0:0 znacznie spadna, over pojdzie w gore.

Przy 0-1, 0:2 mamy problem to prawda.

1-1 nie jest wiekszym problemem, bo w momencie pierwszej bramki "dokupujemy" 1:1.

Gdy pierwsza bramke strzela Niemcy kurs na 1:1 idzie w gore, mamy komofortowa sytuacje. Gdy bramke strzeli Australia, sytuacja jest gorsza, ale nie jest jeszcze zla.

Odnośnik do posta

Skalcik a mógłbyś jeszcze szerzej przedstawić tą strategie?

Zakupuję przed meczem under 2.5 i wyniki 1:2 , 2:1 i jakie jeszcze? za jaką stawkę? I co robimy in play? Co jest naszym celem?

Odnośnik do posta

wszystko jest przedstawione na screenie ,bezproblemu mozna wywnioskowac stawkowanie

wazne sa jeszcze momenty wyjscia z poszczegolnych rynkow.

metoda o bardzo duzym zastosowaniu , jedynym powaznym zagrozeniem to wynik 0-2

nie wiem jakie tam sa podane optymalne kryteria przez FTrading,

zastopsowanie do meczy raczej owerowym z wmiare wyraznym faworytem

Odnośnik do posta

Kamilos, jest wiele roznych opcji przy strategiach CoverS i CunderS.

Jesli chcesz zagrac under 2.5 + CS 2:1 i CS 1:2 wybierasz mecz overowy z porownywalnymi druzynami. (Kursy wyzsze niz 2 na kazda z druzyn)

Ja under stosuje jako zabezpieczenie wiec stawki dobieram tak aby under pokrywal 80% stawek na 2:1, 1:2. Dla druzyny silniejszej green na 2:1 troche wiekszy niz dla druzyny slabszej.

Idealna sytuacja wynik: 1:1 w 45-60 minucie.

Najgorsze okolicznosci: dwie szybko strzelone bramki przez jedna druzyne.

Rzadko uzywalem tej strategii, ozon moze Ty miales wiecej z nia do czynienie? Cos dodasz?

Odnośnik do posta

Podsumowanie meczu Niemcy - Australia

Spotkanie ulozylo sie idealnie. Szybko strzelona bramka sprawila ze mozna bylo zakonczyc to spotkanie po 16 minutach co uczynilem. Lay wszystkich wynikow dal mi 15 dolarow zysku.

Bingo aby nie konczyc zabawy tak szybko dal polecenie zakupu wyniku 1:1 za 7 dolarow,

W tej sytuacji mozna bylo wygrac $26 w razie wyniku 2:0, $14 w przypadku 1:0, $17 przy over 2.5 i -5 przy 1:1.

9,4% zysku moze nie jest olsniewajace, jednak przy tym ryzyku uwazam za korzystny wynik.

Odnośnik do posta

ja tak naprawde nigdy nie bylem zarejstrowany na FTrading ,

ta metode znam jako jedna z trzech podstawowych metod dutchingu

w sumie juz naprawde od dawna , stosowalem ja pare razy z ciekawosci, ale najmniej w stosunku do pozostalych , ja mam z reguly underowe nastawienie i to moze dlatego tamte pasuja mi bardziej .

Odnośnik do posta