Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

MŚ - mecze 14 czerwca

Promowane odpowiedzi

Jutro w grafiku mamy

1. Holandia - Dania

2. Japonia - Kamerun

3. Wochy - Paragwaj

1. Dość stabilny kurs meczowy na "1", a dziwi mnie tylko bardzo wysoki kurs na ober 2,5 :shock: Dla drużyny, która w sparingach pakuje po 5-6 bramek rywalom, taka linia jest zdecydowanie przeszacowana i wróże jej spadek. Mam kupiony CS 3-0 @ 14 i czekam na spadek

2. W underowym meczu kurs na 1-1 na poziomie 7,6-7,8 to prezent. Standardowo można też ustawić się w kolejce po 0-0 @ 8,2

3. Tutaj od rana skupowałem 0-0 po @ 8,4 i 8,6 i dzięki temu, że kurs spadł już do 8,0 mam pięknego all-greena :mrgreen: Na upartego można też spodziewać się spadków do 7,8 ale nie wiem czy warto. Pytaniem jest czy kurs na Italie dalej będzie rosnął, jeśli tak to można zaatakować CS 0-1

Tyle ode mnie, pozdr :-)

Odnośnik do posta

Ci którzy łapali po 2,24 i 2,26 już mogą liczyć ładne zyski :mrgreen: ale myśle że to nie koniec trendu. Niewtąpliwie pomógł nam wynik szwabów.

Ja licze także na podobny rozwój sytuacji na runku o/u 3,5 bo te rynki są bliźniacze.

Odnośnik do posta

Mam do was taka mala prosbe poniewaz zaraz musze wychodzic i tym samym zejsc z rynku, jednak chcialbym wiedziec jak zachowa sie kurs na rynku u1.5 w meczu Włochy-Paragwaj.Chcialbym wiedziec jaki bedzie kurs na samo rozpoczecie meczu

Dzieki, Pozdrawiam

Odnośnik do posta
A co sadzicie o rynku correct score Włochy-Paragwaj, a konkretnie 0-0, 1-0, 1-1. Jest szansa na jakis spadek o tika czy to juz optymalny poziom?

na 0-0 to już jest max, więc prędzej liczyłbym na jakieś odbicie na 7,2. Wydaje się że zaczyna maleć kurs na włochów więc tam można ewentualnie szukać ticku. Generalnie na tym rynku wszystko już sie dokonało.

Odnośnik do posta
Mam do was taka mala prosbe poniewaz zaraz musze wychodzic i tym samym zejsc z rynku, jednak chcialbym wiedziec jak zachowa sie kurs na rynku u1.5 w meczu Włochy-Paragwaj.Chcialbym wiedziec jaki bedzie kurs na samo rozpoczecie meczu

Dzieki, Pozdrawiam

W 5 minucie 2,30

Odnośnik do posta