Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

10.11.2010

Promowane odpowiedzi

Narazie jeden rynek ale ponieważ under u buków w tendencji wzrostowej zalecam ostrożność Wigan-Liverpool koszyki 11 i 11.5 wyglądają bezpiecznie nawet i kurs 10.5 który jest dostępny od ręki przy tym underze wygląda ok ale ze względu na ten under nie kupowałbym narazie.

Odnośnik do posta

Co sądzicie o typie na jutro na Manchester City? Z tego co wyczytałem to goście zagrają bez: Ryan Giggs oraz Owen Hargreaves, a ze składu może wypaść również mający problemy z pachwiną Nani. Oprócz tego w obozie Manchesteru United rozszalał się wirus. Choroba podobno dotknęła Patrice Evrę, Nemanję Vidica, Dimitara Berbatova oraz Paula Scholesa.

Wcześniej wypadli ze składu Wayne Rooney, Michael Owen, Anderson , Antonio Valenciia.

Kurs na City już trochę spadł ale nadal 2.64 wydaje się być atrakcyjny, ponieważ jeśli się to potwierdzi to United praktycznie w rezerwach.

Odnośnik do posta
Ale ciekawa sytuacja w meczy espanyol, kurs dosłowie dwie minuto po ropoczeciu z 1,83 na 2 skoczył.. wczesnie przed samym meczem tez rosł
nie wiem czym to spowodowane, myślałem ze składem espanyolu ale ten normalny
Odnośnik do posta
Ale ciekawa sytuacja w meczy espanyol, kurs dosłowie dwie minuto po ropoczeciu z 1,83 na 2 skoczył.. wczesnie przed samym meczem tez rosł

yyy może to ciekawe, ale jak to ma się do jutrzejszych rynków? ;-)

Odnośnik do posta

No i stało sie właśnie jak postanowiłem zerknąc co tam z moim 0:0 a tu ktoś skupił wszystko z koszyka 10.5 narazie szansę na ruch powrotny do rana marne jeśli wogóle więc się też dołożyłem do puli10.5 ale przedemną 2k a po mnie 4k :-) co daje względne bezpieczeństwo do rana.

Odnośnik do posta

chyba sytuacja sie troche zmienila na 10,5 jest 6k na 10 - 900EUR

10 WYKUPUJA

wykupic 10? nie mam doswiadczenia w rynkach CS wiec nie wiem czym sie sugerowac czy beda spadki na 0:0

wchodzic w 10?

Odnośnik do posta

Tak zgadza się.jak pisałem i kurs10.5 wydawał się atrakcyjny ale nie mam jeszcze wyrobionej pewności i nie kupuję tylko wystawiam własne kursy,poprostu tak czuję się bezpieczniej.Co do samej oceny rynku to wydaje się być prawidłowa na ten moment a kto pierwszy ten lepszy,myśle że jeżeli kursy utrzmają się na takim poziomie to jest szansa przebicia się przez te 6k.

rybski z kupnem po 10 jeszcze bym się wstrzymał jak masz kupić to zdąrzysz i jutro ale zrobisz jak chcesz nara.

Odnośnik do posta

mowisz zeby backowac za 10 i to jutro jeszcze spadnie?

dolozyli do 10

nie wiem czy nie uderzyc na over 2,5 bo kurs jest lekko zawyzony w stosunku do bukow a u bukach sa same spadki

Odnośnik do posta

Ja próbuje Layowac Inter. 14 derby z ac milanem, a jutro mecz z Lecce. Do tego w Intrerze szpital:

Julio Cesar, Wesley Snajider, Esteban Cambiasso, David Suazo, Douglas Maicon, Walter Samuel, Sulley Muntari, MacDonald Mariga, Thiago Motta

Powodzenia ja złapałem lay 1.79 teraz mysle ze 1.79 -1.8 jest do zlapania w pinny inter 1.78 ibc po 1.79

GL

Odnośnik do posta

Rybski nie pisałem aby kupować po 10 tylko się wstrzymać z zakupem do dzisiaj,jak widać słusznie,under lekko rośnie moze jest szansa coś kupić po 10.5 a kto wie może i jedenaście.Jak pisałem tego posta miałem podać jeszcze jeden typ koszyki11 i 11,5 rynek 0:0 pomiedzy"menchesterami"ponieważ kurs był zaniżony i własnie nastąpiła korekta.

Odnośnik do posta

U/O 2,5 wigan live

sa duze spadki na overze

od rana srednia u bukow spadla z 2,16 na 2,12 i ciagle spada

na betfair wczoraj mozna bylo kupic 2,34 dzis juz jest 2,26

jak sadzicie, poleci to jeszcze?

Odnośnik do posta