Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

10.11.2010

Promowane odpowiedzi

Prawdopodobnie spekulacje co do składu UTD nie znalazły odzwierciedlenia w rzeczywistości... Trzeba czekać, lub po prostu szukać na oficjalnych witrynach informacji.

Odnośnik do posta

Może tym że City najprawdopodobniej ma tylko jednego napstnika czyli Teveza.

United w tym sezonie nie przegrali żadnego meczu, licząc wszystkie rozgrywki.

No i w dniu meczu trzeba uważać bo często zdaża się tak że kontuzjowany gracz okazuje się być zdrowy. Tak może być z Nanim i Vidicem.

Odnośnik do posta

Kontuzje

--------------------------------------------------------------------------

Manchester United

10.11 Dimitar Berbatov F 10 6-2 10.11 ?+

10.11 Nani M 10 4-6 10.11 ?+

10.11 Paul Scholes M 11 1-2 10.11 ?+

10.11 Nemanja Vidic D 11 2-1 10.11 ?+

9.11 Owen Hargreaves M 1 0-0

5.11 Anderson M 3 0-0 10.11 ?

29.10 Michael Owen F 4 1-0

22.10 Wayne Rooney F 5 1-3

18.10 Ryan Giggs M 7 1-1

15.9 Antonio Valencia M 2 0-0

Man City

9.11 Adam Johnson M 10 1-0

7.11 Mario Balotelli F 3 2-0 10.11 s

kurde...jestem na backu 2.74 na man U :cry: a tu taki pech ...cholerny wirus...ale licz, że ktoś cudownie ozdrowieje...przynajmniej Berbatov by się przydał ...to bym ciął mniejsza stratę niż teraz...

Odnośnik do posta

Też jestem zaskoczony, że kurs na City tak odbił w górę. Prawde mówiąc, już wczoraj miałem grubo zaatakować back na gospodarzy, ale się powstrzymałem.

Na dziś zakupiłem:

MC-MU - CS 0-0 @ 11 Absencje robią swoje i kurs na under leci. Kontre mam ustawioną na 9,8 i licze, że ściana na 10,0 pęknie w miarę szybko.

Stoje też w kolejce:

Wolves - Arsenal AU @7,4 - zobaczymy czy przyjmie, bo over już troche poleciał

Newcastle-Blackburn CS 0-0 @13

Widze też, że sporo luk jest w kursach meczowych, więc powciskałem się tu i uwdzie:0

Odnośnik do posta

Homik kiedy wystawiłeś kurs 0:0 po 11 że udało ci się kupić? Ustawiłem się dziś także po 10.5 ale zrezygnowałem.Na Liverpoolu stoję w koszykach po 10.5 i 11 w obu przypadkach raczej na początku kolejki,zresztą jest dzisiaj na czym grać,wybór mamy prawie jak w weekend.

Odnośnik do posta

czym sie sugerujecie ze na danym rynku beda spadki lub wzrosty?

od 5 dni nie potrafie ugrac nawet ticka i nie wiem co jest ze mna nie tak

od dawna sugeruje sie zachowaniem kursow u bukow za pomoca strony oddsportal.com

i w wiekszosci przypadkow zachowanie kursow u bukow odzwierciedlalo zachowanie kursow na betfair

u bukow spadki na betfair tez, u bukow wzrosty na betfair tez

od kilku dni analizuje i sledze zachowanie kursow i robie wszystko to co zawsze, wbijam w rynek i nic sie nie dzieje, albo kurs stoi albo jeszcze idzie w druga strone nie wiem czemu bo u bukow sa caly czas spadki

poradzcie mi, czym wy sugerujecie sie ze na danym rynku beda spadki moze mi cos oswieci glowe bo mam beznadziejny humor przez ostatnie dni

dodam ze glownie handluje na rynkach O/U 2,5

dla przykladu dzis kupilem Over 2,5 back na wigan live - za 2,28-2,30, u bukow byly wyrazne spadki - ze sredniego kursu 2,17 spadlo na 2,12-2,11

kurs na betfair na chwile zszedl na 2,26 i potem jeszcze wzrastal do 2,3-2,32 co jest dla mnie nie zrozumiale, sprzedalem i jestem na niewielkim plusie - 0,6EUR ale nic mi to nie daje bo przez ostatnie dni mialem non stop ciecie strat

na dzien dzisiejszy nie mam pomyslu na handel i nie wiem co zrobic

HELP

kazda rada jest pomocna

z gory dzieki za odpowiedz

Odnośnik do posta

Nie patrz na średni kurs, patrz na najwyższy, poza tym jeśli ja porównuję kursy, to do firm takich jak 188bet, pinnacle sport itp, u nich jakoś jak coś się zmienia, to kursy podążają ich śladem. Musisz też patrzeć na przyjętą gotówkę, płynność rynku. No i przede wszystkim systematyczność, jeżeli nie potrafisz ugrać niczego większego, to na początku rób tick, i wychodź z rynku. Oczywiście, ja też się uczę, ale pewne rzeczy już zdążyłem wyłapać. No i wytrwałości.

Odnośnik do posta
Nie patrz na średni kurs, patrz na najwyższy, poza tym jeśli ja porównuję kursy, to do firm takich jak 188bet, pinnacle sport itp, u nich jakoś jak coś się zmienia, to kursy podążają ich śladem. Musisz też patrzeć na przyjętą gotówkę, płynność rynku. No i przede wszystkim systematyczność, jeżeli nie potrafisz ugrać niczego większego, to na początku rób tick, i wychodź z rynku. Oczywiście, ja też się uczę, ale pewne rzeczy już zdążyłem wyłapać. No i wytrwałości.

tyle to ja tez wiem :)

glownie czekam na 1-2ticki chyba ze widze szanse na cos wiecej wtedy pozwalam zyskowi rosnac

co do kursow u bukow biore pod uwage srednie kursy tych najbardziej znaczacych firm

i nie wchodze w rynki ktore nie maja plynnosci

ale dzieki za rade,

Odnośnik do posta