Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Discord

Backrus

Promowane odpowiedzi

Co to jest? https://discordapp.com/

Narzędzie dla graczy, które pozwala na czatowanie (ogólne i prywatne) i rozmowy audio. Oraz wrzucanie obrazków, gifów i oglądanie filmików z poziomu roomu ;) Można też uploadować swoje pliki. Jest też możliwość tworzenia kanałów (text i audio), gdy np ktoś chce pogadać między sobą, powyklinać kogoś itp.

Myślę, że jest to dobra alernatywa, kiedy wiesza się sb albo padnie forum.

Z uwagi na to, że historia rozmów tam zostaje, nie mogę wrzucić zaproszenia w ogólnodostępne miejsce - nie chcemy mieć kreta.

Obecnie jest nas 7 - @cashis @daslol @DawidSalomon77 @Peszkin @rogalkr @yavor i ja.

Jeśli chcesz zaproszenie, to wyślij mi priva z tematem "discord".

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.