Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Edytować wiadomości już nie jestem w stanie, więc tutaj kilka słów wstępu :

Bank: 2100E

Cel : ok 20% miesięcznie

Cel "długofalowy" : do końca roku uzbierać na koncie 2500E. W międzyczasie mam w planie obrócić 1,2 bonusy więc w przypadku braku spektakularnych wtop powinno się udać, ale nie zapeszajmy ;)

Co gram ? W 90% piłka - z silnym akcentem ligi niemieckiej i europejskich pucharów. Widząc czasem na prawdę grube pieniądze na meczach "angielskich" podchodzę do nich z dystansem. W czasie sezonu czasem uderzam też w tenis.

Co do piłki to zarówno MO, HT/FT, O/U 2.5 jak i CSy

Moja historia z tradingiem na dobre sięga początku roku. Okres ten mogę podsumować jednym zdaniem - niekonsekwencja ;/. Było mozolne składanie niewielkich kwot, zdarzały się też na prawdę grube przegrane - wchodzenie in-play, zapomnienie o zakładzie.

Co do stylu gry, to w przeciwieństwie do większości użytkowników grających pre-game czasem, a nawet często nie robię równomiernego greena/ reda przed meczem. Czemu ? Czasami zysk/strata jest niesatysfakcjonująca więc pozwalam sobie na niewielkie ryzyko w celu zminimalizowania straty/ zmaksymalizowanie zysku ;)

Główna zasada : Nie ryzykować na zakładzie in play więcej niż 5 % banku. Przyznam szczerze, że mam sam ze sobą taką umowe, że jeśli zdaży mi się to ominąc, pakuję interes i zwijam manatki ;)

To chyba tyle słowem wstępu:),

pozdrawiam

Odnośnik do posta

Tydzień I

Wygląda może i efektownie, ale zysk z samego tradingu to tylko część powyższego. Większość przypada na obracane bonusy ;)

Czasu na granie miałem niestety mało - w weekend w ogóle. Zysk jak na taki budżet więc skromny, ale narazie cieszy mnie konsekwencja;)

Po kolei to co handlowałem :

1. Tottenham - handel na HT/FT, postanowilem sprobowac zostawic greena na 1/1 a na pozostałych 25E + . Okolo 25 minuty widzac brak bramek gospodarzy wycofuje sie z tej taktyki, robiac kontre na wyniku HT - zysk zblizony do tego jaki moglem miec przed meczem. ( W sumie +41E za mecz)

2.Villa - Blackpool - podobny handel, łapie tylko 2 ticki za 600E na 1/1. Postanawiam zostawić greena na 1/1 i 0 na pozostalych. Bramka dla gosci w 45 minucie na 1:1 i zakład na 0

3.Valencia - łapie tylko jednego ticka na HT/FT 1/1 - co daje 8 Euro zysku.

4. Dortmund - przed meczem handluje za 1000Euro CS 2:1 , zjazd tylko o jeden tick. Decyduje sie na wejscie in play liczac na szybkie bramki, z jednoczesna kontra za 10E na 0:0. Widzac po statytykach kompletny brak zagrozenia bramkowego w okolicach 25 minuty robie drugiego freebeta - na 0:0. W przerwie greenuje oba wyniki. Zysk jednak maly jak na tyle zachodu - +15E

5.Iraklis- typ popularny na forum :). Łapie 3 ticki za 800Euro i wefekcie green 11Euro

6. Boca - widzac H2H i pozycje w tabeli atakuje remis. Kupuje 750Euro @ 3.4 i 230 @ 3.35 sprzedajac po 3.3/3.25, mozna było nizej ale i to daje mi 29.59 E zysku

7. Rosja - licze na spadek na overze, niestety ktoś ładuje 15kE powyżej mojego laya i muszę uciekać. Na szczescie tylko 9 e straty, bo później byłoby więcej

8. Niemcy - zjazd na MO, o 3 ticki daje 31E zysku

9. Francja - łapie 1 tick na Francji, grając najwiekszy swój zakład w historii ;). za 2.5E daje mi to 33Ezysku. Kurs leci z kupionego przeze mnie 3.75 na 3.3 - co dałoby mi ponad 10% zysku, ale nie ma co narzekać. Taką stawka nie handluje tylko nastawiam się na 1 tick, widzac rozkład pieniedzy w koszykach.

Handel : 9; 7+, 1-, 1 0

bilans za tydzień +160E

generalnie jestem w miare zadowolony jak na taka ilosc rynkow

pozdrawiam

post-63-1306395697,86_thumb.png

Odnośnik do posta

Witam, mam pytanko odnośnie obracania bonusami.

Stosuje tzw. "prawie surebety", czyli Back u buka i LAY na giełdzie. Wiadomo, kursy na giełdzie są wyższe przez co przy dużych wymaganiach tracę część bonusa.

Jakie stosujesz metody i z jakich stronek korzystasz jeśli można wiedzieć. Ja korzystam z darmowej stronki http://www.beatbookies.com/ oraz z płatnej http://www.betonvalue.com/

pozdrawiam

Odnośnik do posta

W przypadku meczów piłki nożnej, to zamiast layować np. wyższe wyniki,lepiej można (back na jedną drużynę u buka i 2 backi na betfair na remis i drużynę przeciwną). Stawki odpowiedni dobrać z jakimś kalkulatorem, który Ci ładnie wyliczy, Pozdrawiam !!!

Odnośnik do posta
Witam, mam pytanko odnośnie obracania bonusami.

Stosuje tzw. "prawie surebety", czyli Back u buka i LAY na giełdzie. Wiadomo, kursy na giełdzie są wyższe przez co przy dużych wymaganiach tracę część bonusa.

Jakie stosujesz metody i z jakich stronek korzystasz jeśli można wiedzieć. Ja korzystam z darmowej stronki http://www.beatbookies.com/ oraz z płatnej http://www.betonvalue.com/

pozdrawiam

witam,

co gram zalezy od buka - niektorzy maja np. ciekawe kursy na ligi amerykanskie i spia z kursami. ale generalnie to zaczynam grac za cala stawke, nie szarzujac z kursem, a jak sie nie uda przegrac, to rozbijam wygrana na 2,3 czesci i probuje to "przegrac"

dorzucilbym jeszcze oddsoddsodds.com ale tam nie ma wszystkich bukmacherow.

ps podsumowanie wrzuce jutro albo pojutrze - zysk z tradingu na 0 niestety, rekordowa wtopa pre-play dla mnie na Sevilli, prawie 100E

ale dorzucilem cos z bonusa, wiec tydzien sie nie zmarnowal, a zawsze to jakies nowe doswiadczenia;)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.