Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

czy uważacie że kurs na 0:0 w meczu Parma -Sampdoria 8,4 jest atrkacyjny? Under na poziomie 1.65 obie drużyny w ostatnich trzech meczach zanotowały po dwa remisy 0:0 i strzelają ostatnio bardzo mało bramek

Odnośnik do posta

Ponoć ma być rozwiązana umowa z Cassano ..oto fragment informacji ze strony z newsami z której korzystam...

"Sampdoria złożyła wniosek o rozwiązanie umowy Cassano

Nieposłuszeństwo, zwyzywanie władz klubu oraz przesadna krytyka - włodarze Sampdorii Genua z takimi o to zarzutami pod adresem Antonio Cassano zgłosiły się do Kolegium Arbitrażowego Lega Calcio. Doriani żądają rozwiązania umowy z zawodnikiem, naturalnie z jego winy".

Jest on najlepszym strzelcem Sampdorii: 4 gole w 9 meczach.

Odnośnik do posta

Jak widać kurs ustalił się w takim przedziale jak podałem wczoraj ale widać tendencję spadkową na under więc jest spora szansa że kurs na0:0 się obniży mi udało się zakupić po 9 a kontrę narazie ustawiłem na 8.6 z tym że zakup po 9 jest w tym momencie mało prawdopodobny ktoś położył na 9 i 9,2 po 5k.Na ten moment atrakcyjne mogą być koszyki na 1:0 oraz 1:1 gdzie nie ma narazie takiego ścisku,z płynnością nie powinno być problemu bo ten mecz skupi na sobie największą uwagę.

Odnośnik do posta

ja też się wczoraj nie spieszyłem tak jak doradzałeś i kupiłem za 9 w nocy wystawiłem kontre na 8.6 i już mam greena. Z tym że własnie under teraz leci wiec pewnie jeszcze coś moznaby było wycisnąc z tego. Dzięki za sugestie:)

Odnośnik do posta

Ja tak samo wystawiłem wczoraj back po 9,0, został wchłonięty, dziś sprzedałem około 70% wszystkiego po 8,6, resztę wystawiłem na 8,4, jak nie dojdzie do tego poziomu to zwyczajnie wezmę to co jest. Miałem tam też grac under, ale był poziom 1,64/65, czyli już bardzo nisko, więc odpuściłem.

Odnośnik do posta

Dziwna sytuacja na rynku u/o 2,5 Wrexham - Luton.

Kurs na over skoczył w ciągu minuty z 1,85 na 1,96 pomimo że u buków nic się nie dzieje.

Średnio około 1,8.

Nagle z greena zrobił się niezły red. Hmmm, dziwne to jakieś. :-o

Odnośnik do posta