Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Ogólnie mówiąc LIFE IS BRUTAL, poza tym wszystko doskonale

Promowane odpowiedzi

Dobra.

Wspomniany przeze mnie już wcześniej powrót do regularnego handlu. Niestety, ostatnio życie nie rozpieszczało, co dało się we znaki mojej wszelkiej niechęci do wszystkiego, jednak trzeba walczyć o swoje.

Niedługo Australian Open 2011, ruszą powoli rynki piłkarskie, i oczywiście wyścigi konne do których mnie straszliwie ciągnie. Dlatego zmuszę się do codziennego pilnowania giełdy, poprawnej analizy, co mam nadzieję poprawi mój dotychczasowy humor oraz pozwoli dowieść wiele przydatnych mi kwestii.

19655334.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

te wyniki po 3x4,08 to rezultat systemu czy przypadek?, swoją drogą 4Ł na rynek to przyzwoity wynik (jak dla mnie, początkującego), dziennie jest ok 20 wyścigów, nawet te średnio 2Ł były by dobre. apropo emocji - mieć wszystko na karku, ale usiąść na 4h do handlu bez emocji i robić swoej, to wg mnie było by już cechą protradera - dlatego póki co ja na razie odpuszczam, czasem trzeba wiedzieć kiedy zrobić przerwę - timing. pzdr.

Odnośnik do posta

Ostatnio moja przygoda na giełdzie nie wyglądała najlepiej, bardzo się opuściłem w poczynaniach. Próbowałem powrócić do jakiegoś z góry określonego planu, jednak nie potrafiłem odnaleźć się wśród kursów, stawek, wykresów i całego tego giełdowego zamieszania. Zacząłem nawet typowo bukmacherską grę, co widać po ostatnich wynikach, która moim zdaniem mija się z celem handlu na giełdzie.

Postanowiłem wrócić do typowego dla mnie tradingu przed meczowego w piłce nożnej, którą lubię najbardziej i na której znam się najlepiej. W tym celu zacząłem od bardzo małej stawki, by ponownie zacząć wyczuwać rynek przed meczowy. Ku mojemu zdziwieniu wszystko poszło po mojej myśli, i wynik choć skromny to bardzo mnie satysfakcjonuje, ponieważ osiągnięty bez straty w każdym z wytypowanych zdarzeń. Dlatego w najbliższym czasie zamierzam trzymać się tej najbardziej sprawdzonej dla mnie metody, handlując małymi stawkami na kilka godzin przed rozpoczęciem spotkania.

bet222.jpg

Z racji braku czasu na regularne prowadzenie bloga, następne wyniki wraz z opisem zamieszczę po kilku dniach. :-)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.