Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

13.11.2010

Promowane odpowiedzi

Dyscyplina: PN

Mecz: Stoke - Liverpool

Liga: angielska

Typ: CS-y 0-0 i MO

Spotkanie dwóch underowych drużyn, a dodtakowo ostatnie mecze sprawiły, że spada kurs na gospodarzy. Kilka dni temu ustawiłem się na CS 0-0 @ 11, ale żaden jeleń się nie złapał, więc pobrałem @ 10. Od kilku spotkań Liverpoolu ten wynik bardzo mocno spada przed samym meczem, więc koretka spokojnie powinna objąć kurs 9,4-9,6. Na rynku MO mam zakupiony Stoke po kursach 4,4 i 4,1, bede sprzedawał poniżej 4,0

Odnośnik do posta

Napewno jest to dobry typ ale na ostatnim meczu Liverpoolu na rynku 0:0 zaliczyłem minus bo kurs z jakiegoś niezrozumiałego powodu podskoczył tak że ostrożnie,chyba że niezrozumiałem stwierdzenia o spadkach przed meczem.

Odnośnik do posta

@sonda

Mam na mysli to co działo się z kursem przed meczami z Chelsea i Napoli. Tam spadki, szczególnie przed samym spotkaniem były po prostu niszczące. Nie wiem jak było z Wigan. Spada też cały czas kurs na Stoke, co może pomóc, bo nie będzie zdecydowanego faworyta.

Odnośnik do posta

Mecz: Wigan - West Bromwich

Liga: Premier League

Typ: CS 0-0

Chcę się dowiedzieć co sądzicie o kursie 12 na 0:0 w tym meczu, grają dwie wyrównane ekipy, w dodatku kurs na Wigan w tendencji wzrostowej. Kurs na under ~1.85, tendencja malejąca.

W podobnym meczu Wolves - Bolton (prawie takie same "parametry" MO i u/o) kurs na 0:0 wynosi 10.5.

Kurs 12 wydaje mi się trochę zawyżony, może dlatego, że w ostatniej kolejce Wigan zremisowało 1:1 a WBA 2:2.

Co o tym sądzicie?

Odnośnik do posta

Mecz: Wigan - West Bromwich

Liga: Premier League

Typ: CS 0-0

Chcę się dowiedzieć co sądzicie o kursie 12 na 0:0 w tym meczu, grają dwie wyrównane ekipy, w dodatku kurs na Wigan w tendencji wzrostowej. Kurs na under ~1.85, tendencja malejąca.

W podobnym meczu Wolves - Bolton (prawie takie same "parametry" MO i u/o) kurs na 0:0 wynosi 10.5.

Kurs 12 wydaje mi się trochę zawyżony, może dlatego, że w ostatniej kolejce Wigan zremisowało 1:1 a WBA 2:2.

Co o tym sądzicie?

Właśnie to zagrałem dosyć grubo. Też wydawał mi się za wysoki zobaczymy. Tyle co wszedłem na forum to zagrałem to za 500 euro, ponieważ nie ma faworyta, under zmalał a 0:0 stało w miejscu. Sorry że zagrałem za max co było w koszyku. Wystaw Back na 12 może ktoś przyjmie zakład bo na razie praktycznie nie ma tam kasy.

Odnośnik do posta
Witam. Proponuję i liczę na spadek:

Werder - Eintracht @4,10 (wczoraj udało mi się złapać 4,20)

Wolfsburg - Schalke @ 3,25

Kaiserslautern - Stuttgart @ 2,36

20min przed meczem:

Eintracht zjazd na 3,80

Schalke wzrost 3,60

Stuttgart lekki spadek 2,32

Odnośnik do posta
Też zagrałem za 12, ale za ponad 3 razy mniej co Ty :-) Ale tak myślałem, że ktoś z forum zgarnął resztę :-D

Ale chyba nic z tego nie będzie bo kurs i tak powrócił do poprzedniego stanu

Odnośnik do posta

No niestety, też musiałem odsprzedać po 12 i to z trudem. Jakaś lipna płynność jak na ligę angielską.

Tak na marginesie to ciekawa sytuacja właśnie w meczu Wolves - Bolton. Rynek nawet nie zaczął się "na żywo" a już padła bramka samobójcza. Pewnie kwestia sekund. Sztandarowy przykład, by nie wchodzić in-play z kupionym 0:0.

Odnośnik do posta

Tak też grałem i niewiele brakło do plusika ale skończyło się na redzie,po prostu nie zdążyłem wycofać stawki zabrakło może z 15sekund-13e to nie jest jakaś wielka strata ale wybiło mnie to z rytmu i jak narazie to mój jedny handelek.

Odnośnik do posta

HoMiK wtedy odsypiał nocke i o niczym nie wiedział :-) Poza tym zakład sprzedałem już wcześniej po 3,9. Jesli jednak siedziałbym na kompie z otwartą pozycją i ruch u azjatów był podobny ( z tego co wiem to nie był) to ciął bym natychmiast straty.

Ciekawa sprawa z tym 0-0 w meczu WBA, sam miałem zaatakować ten wynik, ale w ostatniej chwili zrezygnowałem. Nie wiem jak wytłumaczyć tak niski under i taki kurs na 0-0. Widziałem za to jak połowa forum uciekała z pozycji 11,5 na 12 aby odsprzedać zakład :-/

Odnośnik do posta
HoMiK wtedy odsypiał nocke i o niczym nie wiedział :-) Poza tym zakład sprzedałem już wcześniej po 3,9. Jesli jednak siedziałbym na kompie z otwartą pozycją i ruch u azjatów był podobny ( z tego co wiem to nie był) to ciął bym natychmiast straty.

Ciekawa sprawa z tym 0-0 w meczu WBA, sam miałem zaatakować ten wynik, ale w ostatniej chwili zrezygnowałem. Nie wiem jak wytłumaczyć tak niski under i taki kurs na 0-0. Widziałem za to jak połowa forum uciekała z pozycji 11,5 na 12 aby odsprzedać zakład :-/

Ale dobrze że się udało, bo w końcówce ktoś sypnął ładną kaską na back ;-)

Odnośnik do posta