Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

14.11.2010

Promowane odpowiedzi

Dyscyplina: PN

Mecz: Chelsea - Sunderland

Liga: Premier League

Typ: MO

Proponuje LAY Chelsea. W chwili obecnej po 1.27 od ręki. Chelsea bez Esiena, który w poprzednim meczu z Fulham zdobył jedyną bramkę w tym spotkaniu, i dostał czerwoną kartkę. Sunderland całkiem nieźle sobie radzi, ostatni mecz to remis z Tottenhamem na wyjeździe, ponadto wcześniej w tym sezonie nie przegrali z żadnym zespołem z czołowki tabeli. W poprzedniej kolejce kurs na Chelsea wynosił 1.24 dzień przed meczem po czym wzrósł do 1.30 w dniu meczu.

Odnośnik do posta

Mecz: Everton - Arsenal

Liga: Premier League

Typ: MO

Proponuje BACK Everton. Everton nie przegrał od dwóch miesięcy (7 spotkań). Ogólnie przegrał tylko 3 spotkania w ciągu ostatnich 23 spotkań. Podobno Arsenal nie zachwycał grą w ostatnim spotkaniu.

Braki w składach:

Everton

Suspended: Fellaini

Niepewny występ: Heitinga (prawdopodobnie jednak zagra)

Kontuzjowani: Anichebe, Barkley, Osman

Arsenal

Zawieszeni: Koscielny (czerwona kartka - jeden mecz)

Niepewny występ: Gibbs

Kontuzjowani: Almunia, Diaby, Frimpong, Ramsey, Vermaelen

Zobaczymy. Zakupiłem BACK @3,40 na gospodarzy.

Odnośnik do posta

Pierwszy mecz z dużą płynnością Napoli-Lazio niski under w okolicach 1.65 u buków tendencja spadkowa a obecna cena na rynku 0:0 to 9.4 wydaje się być lekko zawyżona,jeśli under się nie zmieni powinno spaśćdo ok 9.

Właśnie cena podskoczyła do 9.6 na back!

No przyznam że zbiło mnie to z tropu,ktos postawił na 9.6 prawie 3k euro.

No panowie to jakaś farsa robię 3 edit bo cena wynosi 9.8! nic się nie zmienia na underze a mi wzięło 3 stawkę i każda do tyłu.

Odnośnik do posta

Ja przyjąłem stratę kupując po 10 chociaż wszystko mówi że to powinno spaść przy underze 1.63 cena 0:0 9 w lidze włoskiej,ale widząc że ktoś tym manipuluje nie mogłem ryzykować kolejnego przeskoku ceny bo przeskok między koszykami 10/10.5powiększył by moją strate ponad 2krotnie.

Odnośnik do posta

Ja też,narazie widać ścianę na 9.8 3k zobaczymy jak będzie,kupiłem już ponad 200e po 10.

Myslę że gdyby ta ściana pękał mógłby się zacząć rajd wdół ale na tym rynku tak naprawdę nia mogę już nic prognozować oby poszło w dół co pozwoli odrobić minusa

Under zleciał do 1.6 więc widać jak ściana na 9.8 topnieje,narazie nie wystawiam kontry,zobacze jak to się potoczy naten moment cena 0:0 8.8 nikogo by nie zdziwiła ale tutaj mamy do czynienia z wyjątkową sytuacją.

Odnośnik do posta

Ja kupiłem po 10 i 9.8 i też sprzedałem za 9.4. 5 min przed rozpoczęciem kupiłem 9.6 z zamiarem sprzedania za 9.4 jednak kurs poszybował w górę i sprzedałem po 9.6. Choć minutę po rozpoczęciu można było sprzedać po 9.2 a po 2.5 min po 8.2-8.4 :-o No, ale to już in-play ;-)

Swoją drogą dziwny rynek.

Odnośnik do posta
Mecz: Everton - Arsenal

Zakupiłem BACK @3,40 na gospodarzy.

1,5h do meczu kurs jest @3,10 pobierana jest ściana 3,05 mam nadzieję, że ktoś skorzystał. Ja niestety nie bo wyszedłem na 0 jak w nocy kurs podskoczył do 3,45 zostawiłem pieniądze w 3,40. Wstaje w południe :lol: no i ładne spadki. Szkoda bo na 3,10 byłby green 50 eurasów.

60min do meczu kurs poleciał do 2,98 i zaczyna rosnąć można brać lay 3,00 kto zdąży. Chyba nikt nie zdążył bo to była kwestia kilku sekund.

Zakupiłem właśnie Inter @2,60. Cały czas spada i może jeszcze polecieć. Do meczu równe 7 godzin.

edit 15:06: Rezygnuję z Interu. Wychodzę ze stratą

edit: ledwo co zakupiłem już podskoczył, można kupić 2,64

Odnośnik do posta

Ja zaczynam trading na tym: Stade Nyonnais v Lugano. Mam dobre info, że będzie 2, dlatego mam już backa po 1,61. Mieszam trading z gamblingiem i liczę na szybką bramkę gości i laya w granicach 1,20

Odnośnik do posta

hmmm...masz trochę racji...od 10 minut rynek zawieszony....

edit:

0-1 w 41 minucie...rynek nadal zawieszony..miało być trochę tradingu i trochę gamblingu. Jak na razie mamy tylko czysty hazard...oby skończyło się bez bólu głowy.

Odnośnik do posta
Dlatego trzeba Uważać:D Lecz niektórych czynników neida rady przewidzieć...

za dużo nie wniosłeś...sprawdziłem Twoje wszystkie posty i rekordowy ma 2 linijki. Zawsze twierdziłem, że licznik postów na forum źle działa na użytkowników.

Odnośnik do posta