Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

GREEN BOOK (SPRAWDZ!)

Promowane odpowiedzi

Błędnie, źle rozłożony zysk. Tak dobieraj stawkę, aby był on równy.

A od kiedy green-book musi być równy? Moim zdaniem green-book to taki handel kiedy niezależnie od wyniku wychodzimy z rynku z możliwością zysku, ale nie straty.

Czy jeżeli na MO osiągniemy taką kombinację;

Arsenal +0,00

Everton +0,00

Draw +30,00

to również można to nazwać green-bookiem, ponieważ w najgorszej sytuacji nie tracimy niczego, w najlepszej zyskujemy 30j

Odnośnik do posta

Wg mnie ten green jest dobrze zrobiony.

Zysk wcale nie musi być rozłożony równo, ważne aby przy każdym wyniku wyjść na +. Chociaż ja na twoim miejscu zawsze rozkładał bym zysk po równo. Bo jak tego nie robisz, to tak jakbyś obstawiał, że coś wejdzie(jak normalna bukmacherka) tyle, że już zarobionymi pieniędzmi.

Odnośnik do posta

@kkriox - Nie musi byś równy, ale jeśli nie jest, to mamy bukmacherkę, tyle.

Zawsze rozkładam równo zysk i wszystkim radzę to samo.

Inną kwestią jest to, iż ja handluję głównie tenis i konie. Tak w 80%.

Odnośnik do posta
@kkriox - Nie musi byś równy, ale jeśli nie jest, to mamy bukmacherkę, tyle.

Bzdura, i tyle.

Co więcej, handlując np. rynki CS w programach typu Geek w moim przypadku około 90% handlu to nie równy green-book, bo czasem różnią się choćby o 0,01-0,02j.

Odnośnik do posta

Bzdura, i tyle.

Nie wiem komu i w jakim celu chcesz wcisnąć głupotę. Jest to bumacherka, bo oczekujesz, że mecz/gem/set/gonitwa itp. zakończy się w określony sposób. Dlatego po tej stronie zostawiasz więcej pieniędzy. Proste. A co to niby jest, jak nie bukmacherka?

Pleciesz, aż miło.

Ciekawe kto robiąc greena pre play, piłka/tenis a zwłaszcza konie nie rozkłada równo zysku? Odpowiem. Tylko nowicjusz.

Odnośnik do posta

Chciałen powiedzieć że kontakt z tradingiem mam od tygodnia i ucze sie powoli a jak rozłozyc zysk równoramiennie?? I jeśli bede juz mial green booka i bedzie potwierdzony wtedy rynek zostanie zawieszony to zaklady przepadaja?? I naczym polega ciecie strat??

I W PONIZSZYM MECZU WYNIK MNIE TEZ JUZ NIE OBCHODZI BEDZIE ZAWSZE + NAWET W PRZYPADKU ZAAWIESZENIA TE ZAKLADY NIE PRZEPADNA??

greenx.png

Uploaded with ImageShack.us

Odnośnik do posta

Green book,nawet jezeli zrobimy tak zwanego freebeta czyli zysk tylko na jednej z opcji jest to grenbook bo od momentu jego uzyskania my nie ryzykujemy juz naszymi środkami,możemy go dowolnie zmieniać w trakcie spotkania lub jeśli nas to nie interesuje rozłozyć zysk po równo ale zawsze bedzie to green book.Fulerjp już ci pisałem ze piszeszte posty jak oszalały, poczytaj trochę forum a na większość pytan znajdziesz odpowiedz.Na początek ustaw sobie opcję "a co jeśli"oraz naucz się jak stawiać mniej niż 2euro jesli jeszcze tego nie wiesz co może przydać się w rozkładaniu zysku po równo.

ps.co masz na ekranie to już nie przepada.

Odnośnik do posta

Pozwól że mam do tego temat stworzony więc moge pytać a TY uprzejmy bys odpowiedział a nie upominał. :evil: I kompletnie niewiem jak wyrównywać green booka małymi stawkami może dacie przykład?. Z góry thx

Odnośnik do posta

sonda ma racje, opanuj sie z tymi głupimi postami w stylu "tak dalej chłopaki", "bardzo dobry pomysł" itp

Nabijasz posty czy jak? Forum nie jest nowe i na pewno na większość pytań znajdziesz odpowiedzi

Trochę to jest irytujące odpowiadania na głupie pytania, rozumiem że możesz nie wiedzieć, nie każdy od razu sie nauczył, ale jak nie zrozumiesz podstaw sam (chociażby jak wyrównać greena - sama matematyka, dobranie odpowiednich kwot) to możemy ci tłumaczyć a ty i tak nie zrozumiesz. Zresztą uczysz sie od 2 dni, masz zamiar już kończyć nauke że chcesz nauczyć sie wszystkiego w ciągu doby?

Odnośnik do posta
a najprościej ściągnij greeka, naciskasz zieloną kwotę i ładnie ci wyrównuje, bez liczenia i bez problemu i za darmo

MÓGŁBYŚ ZAPODAĆ LINK BO W INNYM TEMACIE SZUKAŁEM I JEST TYLKO DO BETA I NIEWIEM JAK ŚCIĄGNĄĆ

Odnośnik do posta