Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

15.11.2010

Promowane odpowiedzi

Poniedziałek niestety nastał. Mam pytanie do bardziej doświadczonych traderów czy kurs 7.8 na wynik 0:0 w meczu Iraklis-Aris przy underze 1.54 jest atrakcyjny? Bo akurat nie wiem jak się zachowują kursy na CSach w tej lidze, jedyne co wiem ze to mocno underowa liga i under 2.5 jest z tendencją spadkowoą a do tego drużyny wyrównane i kurs na faworyta rośnie.

Ja bym był skłonny nieco zainwestować ale wolę zapytać o radę:)

Dodam jeszcze że kupiłem back na Iraklis po 3.2 i liczę na spadek

Odnośnik do posta

Witam. Ja tutaj akurat wypatruję spadek kursu na gości bo ostatnie mecze tych zespołów przedstawiają się następująco. Przyjezdni bez porażki, cztery zwycięstwa i dwa remisy.

0-2-4

10.01.2010 D1 Aris Salonica 4-2 Iraklis Salonica

29.08.2009 D1 Iraklis Salonica 2-2 Aris Salonica

31.01.2009 D1 Iraklis Salonica 0-1 Aris Salonica

04.10.2008 D1 Aris Salonica 1-0 Iraklis Salonica

06.04.2008 D1 Aris Salonica 2-2 Iraklis Salonica

23.12.2007 D1 Iraklis Salonica 0-2 Aris Salonica

Iraklis z Arisem u siebie nie wygrał od 2004 roku.

Także ja tu liczę na spadki jutro. Na razie czekam i obserwuje. Jedyny mankament to nie wiem jakie składy. Jak będę miał czas może poszukam.

Na teraz kurs na gości @2,74-2,76 być może atrakcyjny.

Co do underu to nie wiem ale zobacz na 2 ostatnie wyniki, oba overowe.

Odnośnik do posta

Niewiele mam notatek z ligi greckiej, ale do tej pory przy dość wyrównanych meczach (czyli kurs na "faworyta" 2.5 i wyżej) przy takich underach minimalne skupione kursy były następujące:

Under:

1.56-1.57 -> 7.8

1.54-1.57 -> 8

1.59-1.62 -> 8.2

1.53-1.54 -> 7.8

Ale jak wiadomo, jutro poniedziałek, więc więcej kasy będzie zainwestowanej w ten rynek, w dodatku są to derby Salonik. Poza tym widzę, że na tym meczu 0:0 już po 7.2 było kupowane, więc sam nie wiem. Może ktoś ma więcej notatek i przykładów i zechce się podzielić.

Odnośnik do posta
Ale jak wiadomo, jutro poniedziałek, więc więcej kasy będzie zainwestowanej w ten rynek, w dodatku są to derby Salonik.

No jak na razie to spotkanie Siena - Grosseto cieszy się popularnością 4x większą.

Odnośnik do posta

Gofer miałem na myśli to, że jeden z tych czterech meczów, które podałem odbywał się w poniedziałek i płynność na 0:0 była 2-4 razy większa niż właśnie w tych trzech weekendowych.

Odnośnik do posta

Aha :) a tak apropo Sieny to zespół typowo swojego boiska. A Grosseto 6 ostatnich spotkań to same porażki.

Siena w domu 6-1-0 13:3

Grosseto wyjazd 0-1-5 5:13

Zastanawiam się czemu na gospodarzy kurs rośnie.

Odnośnik do posta

Nawiązując do jutrzejszych spotkań uważam, że warto przyjrzeć się spotkaniu Alcorcon - Cordoba. 2@4.1, gdzie u większości bukmacherów ok. 3.55-3.70. Od początku utrzymuje się tendencja spadkowa.

Warto też zwrócić uwagę na 0-0@10.

Zobaczymy co z tego wyjdzie, uprzedzam, że doświadczenie mam małe, więc nie sugerować się w ciemno :-)

Odnośnik do posta

Zauważ, że ta większość bukmacherów ma marżę 8-12%. Podziel taki kurs 3.7 przez 10-cio procentową marżę i wychodzi kurs 4.11. Poza tym właśnie Pinn ma kurs 4.11, 5dimes 4.07.

Odnośnik do posta

Ustawiłem się na meczu sieny, chwyciłem backa na gospodarzy po 1,55 i od razu wystawiłem laya na poziomie 1,51.

Aris zaczyna spadać, średni kurs wg betexplorer to 2,46, wydaje mi się, że granica 2,6 to max co może być dzisiaj testowane.

Odnośnik do posta
Aris zaczyna spadać, średni kurs wg betexplorer to 2,46, wydaje mi się, że granica 2,6 to max co może być dzisiaj testowane.

To jest Grecja tam nigdy nic nie wiadomo :)

Odnośnik do posta
Zauważ, że ta większość bukmacherów ma marżę 8-12%. Podziel taki kurs 3.7 przez 10-cio procentową marżę i wychodzi kurs 4.11. Poza tym właśnie Pinn ma kurs 4.11, 5dimes 4.07.

Dzięki za sprowadzenie na ziemie, sprzedałem wszystko po tej samej cenie. Choć na 0-0 można było złapać 9.8, ale przegapiłem.

Odnośnik do posta