Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

20.11.2010

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Blackburn - Aston Villa

Dyscyplina: PN

Liga: angielska

Rynek (typ): MO

Uzasadnienie:

Back Blackburn

Typ na weekend. Kursy powinny spaść w Aston Villa szpital, kontuzjowanych jest 10 zawodników, po ostatnim spotkani dołączył do nich reprezentant Irlandii Richard Dunne.

Kontuzjowani są:

Stiliyan Petrov, Nigel Reo-Coker, Emile Heskey, Fabian Delph (all knee) John Carew, Carlos Cuellar and Ciaran Clark (all calf), Habib Beye (ankle) and Steve Sidwell (Achilles).

Houllier już zapowiada, że w okienku transferowym musi kupić kilku zawodników, bo brakuje mu graczy na pozycjach.

GL

Odnośnik do posta

z tym że u buków widzę kursy na Aston Ville 3.10 itp....Pinncacle 3.49 a w ladderze widzę że mogę kupić za 3.55 laya...hmmm

Do tego ...Ci zawodnicy BYĆ MOŻE będą w stanie zagrać:

12.11 Carlos Jimenez Cuellar D 2 0-0 13.11 ?

12.11 Steve Sidwell M 4 0-0 13.11 ?-

12.11 Habib Beye D 3 0-0 13.11 ?

9.11 Nigel Reo-Coker M 10 0-0 13.11 ?-

Ostatnim razem miał tak Man Utd i wszyscy 4 -o których nie było wiadomo czy zagrają- zagrali, tak więc ja bym uważał. Zwłaszcza, że Blackburn słabo się spisuje.

Na 4 mecze wygrane dwa w domu dwa na wyjeździe

3 remisy w domu 2 na wyjeździe 1

6 porażek 2 w domu 4 na wyjeździe

Odnośnik do posta

Spotkanie: Grosseto v Albinoleffe

Liga: Italia

Uzasadnienie:

Może ktoś jeszcze skorzysta, goście dość poważnie osłabieni, zagrają bez:

Zenoni (df 7 atts), Bergamelli (df 6 atts) , Cisse (mf 8 atts + 1 goal),Torri (fw 9 atts + 5 goals), Bombardini (mf 9 atts). Mecz na dole tabeli oba zespoly nie zachwycaja ale myśle, ze kurs powinien spaść.

Do Grosseto po kontuzji powracja Allegretti, Narciso, Caridi (grali juz z Siena) Consonni i Vitiello równiez zagraja. Grosseto nie ma zawieszonych piłkarzy.

BOL!

Odnośnik do posta

Spotkanie: Manchester Utd - Wigan

Uzasadnienie:

Moim zdaniem warto zagrać ze kurs na Menchester pójdzie do góry , ponieważ w zeszłym tygodniu mięliśmy podobna niespodziankę w tej lidze kiedy to Chelsea przegrała na własnym stadionie 0-3 . Myślę ze to może mieć wpływ na wzrost kursu w tym meczu , także biorę pod uwagę to ze Menchester gra w środę mecz ligi mistrzów wiec trener może dać odpocząć kliku zawodnikom . Pozdrawiam

Odnośnik do posta

@Mario

Typ warty zastanowienia, ale ja nie utożsamiałbym wyniku Chelsea z tym spotkaniem

Spotkanie: Liverpool - West Ham

Rynek (typ): MO LAY Liverpool

Uzasadnienie:

Powinny wam wystarczyć trzy słowa: GERRARD NIE ZAGRA. Naderwał wczoraj ścięgno achillesa i czekają go 3-4 tygodnie pauzy. Nie zagrają tez Kuyt, Skrtel, Joe Cole i za kartki Lucas. Żałuje, że nie oglądałem wczoraj Anglii bo byłby piękny green już teraz. To jeszcze nie wszystko, na kontuzje kostki po meczu Hiszpanii narzekał też Torres, ale raczej zagra w sobote. Jeśli jednak gruchnie info, że nie zagra to kurs wystrzeli powyżej 2,00. Polecam:)

Odnośnik do posta

Uzasadnienie:

Lay Liverpool....wczoraj w spotkaniu Anglia-Francja kontuzji doznał Steven Gerrard (prawdopodobnie opuści 3-4 tygodnie)...wiadomo co znaczy Steven dla Liverpoolu...ponadto "..Jest to spory cios dla Hodgsona, który w sobotę będzie musiał poradzić sobie bez Dirka Kuyta, Martina Skrtela i Joe Cole'a. Niedostępny będzie także Lucas, który musi pauzować jeden mecz za czerwoną kartkę otrzymaną w spotkaniu ze Stoke..."...The Reds ostatnio ponieśli porażkę ze Stoke 2-0..wynik nie jest jakąś niespodzianką bo Liverpool gra przeciętnie w tym sezonie ale styl w jakim to zrobili zmartwił ich sympatyków. Co do West Hamu to jest ostatni w tabeli i walczy o każdy punkt jak o życie...3 ostatnie spotkania zremisował..ogolnie w sezonie zaznał tylko 6 porazek na 13 spotkan... co ciekawe na wyjeździe jeszcze nie przegrał bilans 0-3-3....

Odnośnik do posta
@Mario

Typ warty zastanowienia, ale ja nie utożsamiałbym wyniku Chelsea z tym spotkaniem

Rynek (typ): MO LAY Liverpool

Uzasadnienie:

Powinny wam wystarczyć trzy słowa: GERRARD NIE ZAGRA. Naderwał wczoraj ścięgno achillesa i czekają go 3-4 tygodnie pauzy. Nie zagrają tez Kuyt, Skrtel, Joe Cole i za kartki Lucas. Żałuje, że nie oglądałem wczoraj Anglii bo byłby piękny green już teraz. To jeszcze nie wszystko, na kontuzje kostki po meczu Hiszpanii narzekał też Torres, ale raczej zagra w sobote. Jeśli jednak gruchnie info, że nie zagra to kurs wystrzeli pow

yżej 2,00. Polecam:)

Aktualizacja:

Fernando Torres, Glen Johnson, Dirk Kuyt and Martin Skrtel have all been declared fit for Saturday's tea-time encounter with West Ham United.

Więc uwaga na rynek 8-)

Odnośnik do posta
Aktualizacja:

Fernando Torres, Glen Johnson, Dirk Kuyt and Martin Skrtel have all been declared fit for Saturday's tea-time encounter with West Ham United

Dzieki SoCioS za to info. Uratowales mi pare euro :)

Odnośnik do posta

Dlaczego myślę ze mecz Chelsea - Sunderland może mnie wpływ na rynek i wzrost kurs na menczester utd , ponieważ ten mecz pokazał ze w tej lidze każdy z każdym może wygrać i kurs 1.24 jest za mały dla tej ligi . To są moje wnioski ja zagrałem zobaczymy co z tego będzie . Napisałem dlatego ze wydaje ze na tym meczu łatwo zarobić . Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Trochę odnośnie Aston Villa

Nikt nawet w najczarniejszych scenariuszach nie przypuszczał zapewne, że The Villans przy tak wąskiej kadrze, będą zmagać się z brakiem aż dziesięciu zawodników

Aktualnie lista kontuzjowanych zawodników ma dziesięć nazwisk, jednakże w zanadrzu jest dodatkowy zawodnik - kapitan Aston Villi Richard Dunne. O Irlandczyku nie wiemy póki co nic oficjalnie.

Na chwile obecną nie znamy bliższej daty powrotów aż sześciu zawodników. Listę otwiera Fabian Delph, który z kontuzją kolana zmaga się już bardzo długi okres czasu. Problemy z kolanami ma także pięciu innych zawodników, co z pewnością jest bardzo niepokojące.

Co do czterech zawodników z przybliżoną datą powrotu, najszybciej powinniśmy zobaczyć Johna Carewa, który 4. grudnia powinien być już gotowy do gry w piłkę. Dwa dni później, drugi napastnik - Emile Heskey również powinien wznowić treningi. W Boxing Day, czyli 26. grudnia powinien wrócić Stiliyan Petrov, natomiast 11. lutego młody Austriak - Andreas Weimann.

Nasza obecna lista kontuzjowanych zawiera trzech obrońców, czterech pomocników i trzech napastników.

Kursy na Blackburn troche wzorsły spowodowane jest to pewnie tym, że Aston pozyskała 37 letniego Roberta Piresa, czy zagra tego nie wiem, narazie czekam...

Odnośnik do posta

Podaję to raczej jako ciekawoskę niż typ do handlu ale może kogoś zainteresuje,liga rosyjska Anzhi-Saturn kurs na remis 1.55/1.59.Ostrożnie tutaj widzieliśmy już takie dziwolągi,część buków już wycofuje to z oferty ale być może ktoś to wykorzysta na swoją.

Odnośnik do posta

Obie druzyny maja po 30pkt, i wynik remisowy daje im niemal pewne utrzymanie w lidze(zostaly juz tylko dwa spotkania). Ja w tego typu ustawki zwykle nie wierze i śmiało lay-uje, ale to jest ROsja, oni potrafia bez skrupulow ustawic i nikt nic nie powie...dlatego mam watpliwosci, teraz kurs ma tendencje wzrostowa. Zobaczymy

Odnośnik do posta

Dziś troche czasu więc ustawiam się w następujacych meczach:

Bundesliga

15:30 Eintracht Frankfurt - Hoffenheim

typ: back 0:0 15,50

15:30 Schalke - Werder Bremen

typ: back 0:0 17,00

Oba rynki to mecze bez wyraźngo faworyta, under spada 0:0 róznież, mimo że liga bramkostrzelna mysle że kursy spadna

Premier League

16:00 Blackpool - Wolves

typ: jakikolwiek inny 9,20

W tym meczy spadki overu warte polecenia sa także rynki 2:2 oraz 3:3

16:00 Manchester United - Wigan

typ: jakikolwiek inny 4,0

Wyraźne spadki ma gospodarzy meczu, jesli nic sie nie wydarzy overy powinny spasc jeszcze bardziej

Odnośnik do posta