Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

17.11.2010

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Rep of Ireland v Norway

Dyscyplina: PN

Liga: Międzypaństwowe: Towarzyskie

Rynek (typ): MO

Uzasadnienie:

Ja już swoje pograłem więc podaje, rynek na razie niezbyt ruchliwy, ale może to się zmieni.

Irlandia ma bardzo duże problemy kadrowe zagrjaa bez 6 swoich podstawowych zawodników, Trapattoni zapowiedział, że da pograć młodzikom.

W Irlandii nie zagrają:

Robbie Keane(ankle injury) Kevin Kilbane( back problem) Richard Dunne ( back problem), Paul McShane oraz Caleb Folan (knee injuries) Darron Gibson rownież nie zagra ponieważ jego córka jest w szpitalu.

Do tego nie pewni występu sa: Sean St Ledger, Paul Green Kevin Doyle.

Powodzenia

Odnośnik do posta

Podczas dodawania nowego tematu oraz polecanego rynku w dziale "Rynki tradera" proszę trzymać się schematu zdefiniowanego w Regulaminie bo niestety będą ostrzeżenia.

Odnośnik do posta

Spotkanie: Szwecja-Niemcy

Dyscyplina: PN

Liga: Międzypaństwowe: Towarzyskie

Rynek (typ): MO

Uzasadnienie:

Szwedzi graja bez Zlatana oraz Johana Elmendera, ogromne osøabienie w ataku, do tego nie zagra bardzo doswiadczony Mellberg, Niemcy zawsze powaznie traktuja mecze i nie wazne czy to towrzyski czy eliminacyjny Licze na spadki GL

Odnośnik do posta

@player

Dobra robota. Powiedz mi, skąd brałeś info o absencjach? Posiłkujesz się stronami UEFA i FIFA, czy stronami rodzimych federacji?

Ja z reguły podchodzę do meczów reprezentacji z dużą rezerwą i nie angażuje w to większych środków. Zbyt dużo niewiadomych i za mało punktów zaczepienia jak dla mnie. Jeśli już coś atakuje to przeważnie under 2,5 albo CS 0-0. Niestety, dzisiaj mamy bardzo dużo meczów, a co za tym idzie płynność musi rozkładac sie na zbyt wiele rynków.

Odnośnik do posta

Dzieki za typ z Niemcami, sam też o tym myslalem wczoraj.

Przez spora czesc dnia wisiala blokada na 2.24 i musialo to runac, niestety w tym czasi bylem offline, wiec ustawilem sie tylko 2 ticki nizej, ale zysk i tak fajny ;)

Przy okazji- co moga zrobic wieksze pieniadze na rynku o malej plynnosci pokazal dzisiaj o/u na Rosji- wydawalo sie ze jesli ma sie ruszyc to over w dol.. a tu ktos rzuca 15K na lay i sie posypalo do gory, na szczescie mialem okazje szybko uciec

Odnośnik do posta

HoMiK155,

przeglądam różne strony, fora, mam w swoich zakładkach dość sporo użytecznych linków, których niestety nie podam, z wiadomych przyczyn pozdro.

aha i mam zablokowane pw więc nie mogę odpisywac.

//edit: prywatne wiadomości dostępne są od momentu kiedy user napsize 30 psotów.

zico

Odnośnik do posta

Portugalia - Hiszpania

Czegoś takiego to ja chyba jeszcze nie widziałem. Under leci łeb na szyję już 1.65. 2 wyrównane drużyny a 0:0 po kursie 10 ? To chyba za dużo jak dla mnie, tylko jest ściana 5 tyś.Ale zobaczymy.

Odnośnik do posta