Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

„Witam wszystkich, właśnie dziś nadszedł dzień założenia własnego bloga i rozpoczęcia przygody z tradingiem.” Tym zdaniem rozpocząłem swoją przygodę na forum traderzy.pl, a co za tym idzie - karierę Tradera Sportowego. Do trading zachęcił mnie Kuchar z którym wcześniej kooperowałem na rynku płatnych typów. Po rozmowie z nim postanowiłem, że czas przejść na bezpieczniejsze metody zarabiania. Byłem bardzo zafascynowany tradingiem, chciałem chłonąc jak najszybciej wiedzę, zacząłem od przeglądania wątków gofera, Krzysia i innych profesjonalistów. Używane przez nich pierwotnie nazwy były dla mnie kompletnie niezrozumiałe, decyzje, które podejmowali i ich strategie wyglądały jak czarna magia. Stwierdziłem, że teoretyków u nas pod dostatkiem, jak nie stracę własnych pieniędzy to nigdy się nie nauczę gry. Pierwsza wpłata…20 euro(+20e bonus bf), nie jeden milioner zaczynał od mniejszych kwot.

Moja gra z początku jest bardzo nieświadoma, wygrywam 0,66 euro nie mając pojęcia dlaczego, no ale wygrałem, czyżbym był geniuszem? Oczywiście, że nie, odzywają się nawyki gamblera i dokładam 7 euro po stronie zysków dla betfair. Następnie passa 7 zwycięstw z rzędu, muszę być dobry, nie wiem co i jak, ale wygrywam! Nie ma lepszej metody na zarabianie. Jak się okazało to stwierdzenie kosztowało mnie 5 euro. Już wiem, że trading in-play raczej nie jest dla mnie. Jak wielu użytkowników forum traderzy.pl zrzekam się gry In-play..zrzekam się na 2 dni. Moje momentami głupie szczęście przynosi mi greenboki na in-play od 0,5 do 2,2 euro. To dużo biorąc pod uwagę budżet. Na szczęście już świadomie zdaję sobie sprawę, że szczęście kiedyś się skończy, dlatego już stanowczo chcę odpuścić grę na żywo.

Zaczynam grę pre-play w meczu Lecha z Man C, uważałem, że kursy na drużynę miliarderów muszą spaść. Godziny do meczu upływają, a kurs ma tendencje raczej do wzrostu. Władowałem w ten rynek 20 euro, zamknąć go teraz z 1 euro straty? Przecież kursy na pewno spadną tuż po gwizdku, klikam „W momencie rozpoczęcia: Zachowaj” zakładam niebiesko-białe barwy i udaję się na Bułgarską. Wierzę, że Lech wygra, wierzę, że kurs spadnie. Lech wygrał, kurs nie spadł, -20 euro, strata połowy budżetu. Nic nie jest mi jednak w stanie zepsuć humoru tego wieczora. Rano oglądam bramki i robię analizę mojego genialnego zagrania, zadaję sobie pytania, a co gdybym zagrał za 2000 euro, czy nie lepiej było akceptować stratę? Od tego meczu nie wchodzę już In-play, nie zostawiam swoich stawek do rozpoczęcia spotkania. Stratę udaje się prawie w całości odrobić obstawiając valuebeta. Jak będzie dalej? Zobaczymy!

Każdy początkujący płaci frycowe, ważne, aby było one jak najniższe. Raczkujący traderzy! czytajcie jak najwięcej, oglądajcie video-trading, analizujcie, pytajcie w odpowiednich tematach, a po pewnym czasie zobaczycie efekty. Trading nie jest łatwy, ale strasznie ciekawy, warto zainteresować się tym temat. Zapraszam do śledzenia mojego wątku

http://www.traderzy.pl/topics2/461.htm#6480

Odnośnik do posta