Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Strategia last minute goals

Promowane odpowiedzi

Bramki ostatnich minut są kluczem do lukratywnych wygranych przy małym ryzyku

I tak to funkcjonuje:

W trakcie gry rozwijają się kursy pod koniec w kierunku „logicznego zakończenia“ z reguły na dół. I akurat tutaj leży to interesujące u Betfair ukryte.

Stoi np. przy meczu pucharze Uefa pomiędzy Osasuna i Bordeaux w dogrywce w 110 minucie jeszcze 0:0, to reaguje rynek z do 1,0 tendencyjnym kursie na możliwy remis na koniec dogrywki. Ponieważ Betfair jako giełda zakładów w tym przypadku także oferuje zakłady LAY – czyli oferuje też kursy przeciwko temu remisowi – możesz tutaj przy relatywnie małej stawce dobry zysk osiągnąć.

Ta strategia funkcjonuje naturalnie przy każdym meczu piłkarskim tak samo...

Na przykład:

Ty stawiasz np. € 20,- przeciwko remisowi przy stanie 0:0 przy kursie 1,1 (LAY) i wchodzisz w maksymalne ryzyko wysokości € 2,-, jeżeli rzeczywiście nie padnie żadna bramka (20x1,1 = 22, to odpowiada u Betfair 2 Euro stawki/ryzyka przy zakładzie LAY).

Padnie do 120 minuty jednak jeszcze bramka (obojętnie dla której drużyny) wygrywasz € 20,-!

Twoje ryzyko wynosi tym sposobem 1:10 przy dwóch możliwych wariantach (gol albo żadnego gola).

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

WOW! Rzuciło mnie to na kolana...

Do rzeczy. Przecież to żadna strategia... Następnym razem zanim odkryjecie "cudowne" sposoby zarabiania na giełdzie przemyślcie 2 razy to co chcecie napisać...

Nasze forum odwiedzają także początkujący gracze/traderzy. Proszę zatem Was nie przedstawiajcie im takich strategii - doprowadzą ich po pierwsze do bankructwa a po drugie zniechęcą ich do PRAWDZIWEGO tradingu!

Odnośnik do posta

Popraw mnie jak źle rozumiem :

Jest 0-0 w powiedzmy 90 minucie i Ty stawiasz na Lay po kursie np 1.1 - oczywiście masz małe zobowiązania patrząc na zarobek lecz jeśli chcesz stosować taka strategię to wydaje mi się ze bardziej się sprawdzi w sportach szybkich punktowo jak Tenis niż piłka - po pierwsze jaki dobór spotkania ? w ilu spotkaniach pada decydująca bramka w ostatnich min ? bo jak tak na chybił to ciężko to osobiście widzę.

Odnośnik do posta
Layowanie niskich kursów w moim przekonaniu to akurat dobra rzecz i nie tylko na piłce nożnej.

Niby tak, ale jeśli o piłkę nożną to nie wróżę tutaj nic dobrego! Raz, drugi wyjdzie aż w końcu wtopa i dupa blada. Wiem na 100% że to doprowadzi do bankructwa! Ale jeśli się mylę to życzę milionów...

Odnośnik do posta
Jesli dobrze pamietam (nie mam jak sprawdzic w tej chwili) to od przynajmniej 5 sezonow najwiecej bramek pada miedzy 75 a 90+ minuta.

Znalezione na innym forum. Nie mam czasu szukać statystyk, ale jak ktoś chce to sobie znajdzie. W cytacie powyżej chodzi o Premiership.

Odnośnik do posta