Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Strata pieniędzy przez zerwaną łączność. Czy jest możliwość odzyskania pieniędzy?

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów, tradowałem juz od 2 miesiecy z całkiem niezłym rezultatem bo od pazdziernika do wczorajszego wieczoru z 20 E zrobiłem 70E :) Lecz dzisiejszy dzień był dla mnie katastrofą, postanowiłem potradować w przerwie meczu CSKA-Spartak no i rozpoczełem, otworzyłem pozycję Back i czekałem na przyjęcie, a tu nagle nie wiadomo dlaczego zerwało mi się połączenie z internetem! Nawet nie miałem do kogo pojechać żeby spróbować przez stronę betfair to zakonczyc lub ciac straty, no ale w koncu został sam back za całą kwotę na spartak no i oczywiscie z moim cholernym szczesciem przegrali mimo tego ze jak sie okazalo druzyna przeciwna grala w 10 :/. W taki oto sposób straciłem wszystko co do tej pory ugrałem, wiem że nie powinno się grać całym kapitałem no ale tak robiłem i proszę o nie komentowanie tego. Czy istnieje jakas mozliwość odzyskania tych pieniędzy?? Pozdro!

Odnośnik do posta

Stary tak czasami bywa. Tak jak piszą wyżej moi przedmówcy musisz mieć dodatkowe zabezpieczenia. Istnieje również możliwość zadzwonienia do Betfair do Wielkiej Brytanii żeby telefonicznie usunąć zakład. Trzeba znać swój specjalny numer do kontaktów telefonicznych (TAN) który można znależć w Betfair -> My account -> My profile

Numer na infolinie to: 0044 20 8834 8060

Odnośnik do posta

No cóż, w takim razie trudno. Trzeba przełknąć tak bolesną stratę i żyć dalej :) Kurczę a już po takich wynikach przymierzałem się do założenia bloga :) Niestety na chwilę obecną moje finanse są bardzo ograniczone więc będę zmuszony zrobić sobie małą przerwę :/ Dzięki za odpowiedzi :)

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Dzieki wielkie ze mi pomagasz.Wlasnie chodzi o to ze ja robilem to pierwszy raz,i jestem caplac lkiem zielony.Powiem co zrobilem.Wchodze w zakladke wyplac srodki.Naciskam ze przez MB,wpisuje kwote,haslo,email juz byl,bo ta droga wplacalem rowniez.Potwierdzam i pojawila sie komenda"transakcja przebiegla pomyslnie,i nic wiecej nie robilem,bo tak naprawde to nie wiem co dalej robic i gdzie.

Odnośnik do posta

Moje konto > Wypłać środki z konta Betfair > Wypłać środki za pośrednictwem Moneybookers > wpisujesz kwotę, hasło i zatwierdzasz przyciskiem "Wyślij"

pieniądze dojdą na Twoje konto MB w ciągu 24h

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.