Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

MŚ - mecze 15 czerwca

Promowane odpowiedzi

WKS-Portugalia

Nie wydaję Wam się że kurs na over 1,5 jest trochę wysoki?(1,57)

Mnie się wydaje, że również kurs na over 2,5 jest o wiele za wysoki, bo obydwie drużyny mogą pójść na wymiane ciosów. Niestety mamy bardzo underowe mistrzostwa i niemal we wszytkich meczach olbrzymi kapitał "pcha" undery na bardzo niskie poziomy. Ja sie nie wyłamie i nie zagram przeciw trendowi, nawet jeśli myśle przeciwnie

Odnośnik do posta

Tak samo jak wy pomyslalem ze "złapie" over 2.5 po dobrym kursie 2.60. Jak teraz widac nie złapalem w dobrym momencie. Obie druzyny maja duzy potencjał ofensywny, kurs wydawal mi sie zawyzony, zwlaszcza w porownaniu do kursow w bukach. Niestety w tych mistrzostwach nie warto grac jakiekolwiek overy. No coz jeszcze potrzymam kurs mam nadzieje ze jednak spadnie, tylko to mi pozostalo. Bede mial nauczke na nastepny raz

Odnośnik do posta

@Skalcik, można już backować po 2,38 :mrgreen:

Ja zakupiłem także under 1,5 gola po 3,4 i czekam do poziomu 3,2 aby odsprzedać. Myśle, że to już końcówka spadków na tym rynku.

Ze spotkań na dziś warto zastanowić się też nad meczem Brazylia - Korea CS 3-0 @6,6 i 2-0 @ 6,2 w meczach ligowych takie zachowanie tych dwóch kursów to anomalia, bo przy kursie na over2,5 -1,62 na wynik 2:0 jest przeważnie koło 8-9, ale jak już ktoś zauważył, te mistrzostwa rządzą się swoimi prawami.

Odnośnik do posta

Rano widziałem za 2,38 i zastanawiałem się czy jeszcze warto kupić... Zdecydowałem się dopiero na zakup za 2,40 :(

Teraz mogę już sprzedać za 2,48 ale może jeszcze urośnie :D

Szkoda tylko, że mając 8 E na koncie nie poszaleję zbytnio ;p

PS. Poprawka. Mam 6 euro, a nie 8 na koncie... i już sprzedaję za 2,48 bo chyba koniec wzrostu :(

Odnośnik do posta

Portugalia idzie w dół, a WKS poszło w krótkim czasie kilka ticków do góry. Jeśli trend się utrzyma to Portugalia może zlecieć tak ładnie w dół jak Serbia z Ghaną. Narazie zakupiłem po 2,24 i czekam na rozwój wypadków.

Odnośnik do posta

Kurs na portugalię ostro polecial w dół, zamiast kupić backa to ustawiałem się w kolejce o tick wyższego i skutkowało to zakupem 2,14-->2,12 (próbowałem skupywać od 2.26). Ogólnie bardzo dziwne anomalia,- przeważnie rynki przed meczem są już tak nasycone, że o jakichkolwiek większych wahaniach możemy zapomnieć, a tu masz ci okazja...

Odnośnik do posta