Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

27.11.2010

Promowane odpowiedzi

Mecz: Korona Kielce - Lech Poznań

Dyscyplina: PN

Liga: polska

Rynek: MO

Kolejny rynek z ligi polskiej. Mimo niskiej płynności to właśnie na nim czuję się pewnie. Kurs na Lecha bardzo ciekawy. Kursy u buków na razie bez większych drgań, kilka, kilkanaście ticków niżej niż na giełdzie. Informacja o wypadku czarnej perły w żaden sposób nie odbiła się na rynku, więc nie spodziewam się żadnych gwałtownych skoków. Liczę na powolny spadek kursów na Lecha do poziomu 2,38-2,40 szczególnie w dniu meczu. W Koronie problem z bramkarzem. Z drobnymi problemami zmagają się Paweł Kaczmarek i Grzegorz Lech. Szczególnie poważny jest uraz Kaczmarka. Pomocnik Korony ma problem ze stawem skokowym i najprawdopodobniej w tym roku już nie pojawi się na boisku. Do gry wraca "Wtorek", ale to dopiero jego drugi mecz od powrotu więc za bardzo nie postraszy.

Sprzedaję laya po 2,64, troszkę już zeszło. Liczę, że już w sobotę będę greenować:)

Zapraszam do dyskusji.

Odnośnik do posta

Mecz: Kaiserslautern - Schalke

Dyscyplina: PN

Liga: 1 Bundesliga

Rynek: MO

Ostatnio pojawiła się tendencja żeby podawać typy długoterminowe i po obserwacji meczy LM z wczoraj i dzisiaj doszedłem do wniosku że po zwyciestwie w LM kursy na najbliższy mecz ligowy zaczynają spadać i to miało miejsce w każdym przypadku który obserwowałem, dlatego jak najszybciej wszedłem na ten rynek i kupiłem back na Schalke za 2.3 i myślę że to jest dośc pewny typ.

Dodam jeszcze że obserwuje mecz Valencia-Almeria bo sami dobrze wiemy jakie wyniki notowały te drużyny w ostatnich meczach:D

Odnośnik do posta

Dokładnie tak już kurs spada na Schalke, sam kupiłem po 2,3 ale jeszcze dokupiłem po 2,26

Warto obserwować mecze gdzie kursy są w okolicach 2.00 lub więcej na zwycięzców z LM

Wczoraj spisałem kilka kursów i np.

kurs na AC Milan wczoraj na back tuż po czemu był 2.26 teraz jest 2.2

kurs na Rome 3.05 teraz jest 2.96

Odnośnik do posta

Co mysliscie o jakikolwiek inny w meczu valencii? Jak wiadomo Almeria ostatnio zaliczyla 0-8 u siebie zas Valencja wygrala 6-1, tylko mam dwie niewiadome, po pierwsze rynek jest kompletnie łysy, kursy sa w widelkach 5.4-6.2, tylko tak sie zastanawiam czy to nie jest troche zanizony kurs, druga watpliwoscia jest to ze obie druzyny w swoich poprzednich meczach ligowych nie notowaly wysokich wynikow, ciekawe czy ludzie sa w stanie uwierzyc tylko ostatnim meczom. CO o tym sadzicie?

Odnośnik do posta

No Schalke może polecieć nawet do poniżej 2,00 wszystko zależy czy po dzisiejszym meczu nie nabawił się ktoś kontuzji. Kaiser to drużyna własnego boiska ale ostatnie dwa spotkania Schalke pokazują w jakiej są formie. W lidze potrzebują puntów jak tlenu więc kurs poleci.

Odnośnik do posta

jeśli chodzi o mecz Valenci to ja poczekam do jutra i będę uwaznie obserwował kurs na over 2.5 bo na razie nie ma tam w ogóle zainwestowanych pieniedzy ale kurs 1.76 wydaję mi się nieco zawyżony ale ja czekam do jutra, jeśli over zacznie spadać to jakikolwiek inny z 5.4 powinien też ładnie polecieć

Odnośnik do posta
Tez obserwowałem te mecze z Serie A i kupiłem Rome za 2.98 licze że jeszcze coś spadnie, w każdym razie jest to bardzo ciekawa i bardzo bezpieczna metoda tradowania

Tutaj bym uważał, bo Roma co prawda wygrała, ale nie jakoś przekonująco, co ważniejsze to Palermo nie jest jakimś tam "ogórkiem" dodatkowo grają u siebie, gdzie są naprawdę mocni. Tutaj według mnie trzeba by patrzeć na składy i ewentualne braki kadrowe.

Za to typ na Schalke świetny, gratulacje! Co do overa Valencii też mi się wydaje, że zawyżony.

Odnośnik do posta
Lech zaczyna ładnie spadać, na chwilę obecną odradzam zakupów. Lechowi został 1 napastnik...info o wypadku cziłały poszło w świat, mogą być wzrosty.

Hmmm, nie uwazam siebie za burzuja z wielkim budzetem ale jesli Ty "handlujesz" tam od paru dni a obroty rynku to 367E to jest to zabawa, poprostu zabawa.

Mimo to zycze pwoodzenia i sukcesow

Odnośnik do posta

mógłbym was koledzy prosić żeby ktoś kto będzie przy kompie koło godziny 15 sprawdził jak się mają kursy na 3:0 i jakikowiek inny oraz over 2.5 i kurs meczu na Bayern? Byłbym bardzo wdzieczny, przy okazji powiem że zagrałem dwa pierwsze z wymienionych rynków i liczę na spadki, niestety nie będzie mnie przy kompie o tej godzinie a staram sie ostatnio zapisywać i analizować wszystkie moje typy:). Z góry dziękuję:)

Odnośnik do posta

Schalke bez osłabień a kurs po lekkim spadku (2,20) poszedł w góre. Jedyne racjonalne wyjaśnienie to to, że Kaiserslautern u siebie jakoś gra a Schalke na wyjazdach przeciętnie.

Odnośnik do posta

No właśnie. W temacie posypały się już gratulacje za typ na Schalke a póki co okazuje się on niezłą miną. Nie pierwszy raz w Bundeslidze kurs na faworyta rośnie w sobotnie przedpołudnie. Przejechalem się tak kiedyś na Wolfsburgu, przejadę się dzisiaj na szelkach.

Odnośnik do posta