Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Czy chciałbyś przeczytać elementarną książkę o psychologi tradingu w wersji polskiej Marka Douglasa "Trading In The Zone" ?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chciałbyś przeczytać elementarną książkę o psychologi tradingu w wersji polskiej Marka Douglasa "Trading In The Zone" ?

• 1) Z całą pewnością
    • 2) Raczej tak
    • 3) Raczej nie
    • 4) Zdecydowanie nie

Promowane odpowiedzi

Mecz: Tottenham - Liverpool

Dyscyplina: PN

Liga: Premiership

Rynek: MO Back Tottenham

Gospodarze ostatnio na fali wznoszącej. Wygrali dwie ligowe potyczki, w tym bardzo ważny mecz z Arsenalem. Do składu po kontuzji wraca Defoe, ale nawet bez niego w każdym z ostatnich spotkań napastnicy aplikowali rywalom po 3-4 bramki. Spadek kursu na Tottenham może być także wynikiem wczorajszej pewnej wygranej nad Werderem. Przypominam, że Liverpool w dalszym ciągu bez Gerrarda.

Ja nabyłem już gospodarzy po kursach 2,16 i 2,18. Do niedzieli ten kurs powinien jeszcze spaść i nie zdziwi mnie, gdy dotrze do granicy 2,00

Prócz tego meczu mam też w portfelu Schalke @2,3 i Bracelone@2,2

Odnośnik do posta

Ja Myślę nad meczem Inter - Parma . Inter wygrał w lidze mistrzów co prawda skromnie ale grali naprawdę dobrze kontrolowali cały czas mecz . W dodatku po kontuzji wraca Motta co jest na pewno dużym wzmocnieniem . Ja zagrałem 1,76 i liczę ze powinien spać gdzieś do 1,68 . Pozdrawiam

Odnośnik do posta
Ja Myślę nad meczem Inter - Parma . Inter wygrał w lidze mistrzów co prawda skromnie ale grali naprawdę dobrze kontrolowali cały czas mecz . W dodatku po kontuzji wraca Motta co jest na pewno dużym wzmocnieniem . Ja zagrałem 1,76 i liczę ze powinien spać gdzieś do 1,68 . Pozdrawiam

Ja bym tego zdecydowanie nie gral, po pierwsze Inter nie zagral wczoaj dobrego meczu, mozna było wyczuc irytacje kibicow co do niektorych zagran Interu. Po drugie maja powazne zawirowania z trenerem Benitez juz jest praktycznie na wyolcie co dobrze nie wplywa na druzyne, po trzecie na 3 mecze zawieszony jest Eto za udezenie "z banki". Inter jest teraz w sporym dołku nawet mimo tej wygranej w LM.

Odnośnik do posta

Co myślicie o meczu Lyon - PSG . Lyon ostatnio w lidze wygrał 1-3 z przedostatnia drożyna ligi myślę ,ze warto podkreślić ze przerywali do przerwy . natomiast w lidze mistrzów przegrali 0-3 z Schalke . W dodatku w meczu będą grac bez dwóch czołowych zawodników Gourcuffa i Crisa . PSG nie przegrało od 4 meczy obecnie zajmuje w lidze 3 miejsce . Ja uważam ze kurs powinien polecieć na dól na PSG katulanie jest 4.2 . proszę o komentarz .

Odnośnik do posta

Mecz: Inter-Parma

Dyscyplina: PN

Liga: Premiership

Rynek: Lay Inter

Gra Interu bardzo słaba, w lidze mistrzow z tego co widziałem w skrótach strasznie sie meczyli. Dochodzi do tego masa kontzji i zawieszen.

Nie zagraja:

Eto, Coutinho, Chivu, Mariga, Muntari, Maicon, Julio Cesar, Diego Milito, Joel Obi, Walter Samuel, David Suazo. Eto nie zagra co jest IMO najwieksza strata. Strzelil juz 16 bramek, wiec bedzie go bardzo ciezko zastapic. Kurs tez wydaje mi sie lekko zanizony, tak wiec warto.BOL

Odnośnik do posta

Mecz Inter-Parma

Dyscyplina PN

Liga Serie A

Rynek CS

Kurs na 0:0 zawyzony jak do tej pory skupują koszyk 10.5 kurs ten przy underze poniżej 1.7 wydaje się być dobrą inwestycją.

Odnośnik do posta
Mecz Inter-Parma

Dyscyplina PN

Liga Serie A

Rynek CS

Kurs na 0:0 zawyzony jak do tej pory skupują koszyk 10.5 kurs ten przy underze poniżej 1.7 wydaje się być dobrą inwestycją.

Nie wydaje mi się żeby to była w tym momencie dobra inwestycja. Kurs na Inter 1,63 i spada. Wczoraj kupiłem 0:0 po kursie 10,50 gdy kurs na Inter był ponad 1,70. Sprzedałem po 10. Teraz nie zdziwię się jeśli kurs jeszcze urośnie.

Odnośnik do posta

Wychodzę właśnie z 10.5 ale jestem również ustawiony w wyższych koszykach,co nie zmienia faktu że nawet po tym lekkim wzroście na underku kurs ten jest zawyzony.Zgodzę się jednak z tobą że na ten moment kupienie 10.5 może być ryzykowne.

edit.nastąpił spory skok na wyniku 0:0 i nawet biorąc pod uwagę faworyta w tym spotkaniu kurs ten jest mocno zawyżony.W tym przypadku przyczyn należy upatrywać gdzie indziej,jak już pisałem kurs10.5 został mcno skupiony a ponieważ sytuacja nie potoczyła się tk jak "powinna" posiadacze kursu 10.5 w miarę upływu czasu zaczeli wychodzić z rynku,najpierw po tej samej cenie potem zaczęli przyjmować stratę biorąc po 11,w tym momencie jest 11 na back i jesli nie zostanie skupoine pomimo swej atrakcyjności kur może jeszcze podskoczyć.

Odnośnik do posta
Wychodzę właśnie z 10.5 ale jestem również ustawiony w wyższych koszykach,co nie zmienia faktu że nawet po tym lekkim wzroście na underku kurs ten jest zawyzony.Zgodzę się jednak z tobą że na ten moment kupienie 10.5 może być ryzykowne.

edit.nastąpił spory skok na wyniku 0:0 i nawet biorąc pod uwagę faworyta w tym spotkaniu kurs ten jest mocno zawyżony.W tym przypadku przyczyn należy upatrywać gdzie indziej,jak już pisałem kurs10.5 został mcno skupiony a ponieważ sytuacja nie potoczyła się tk jak "powinna" posiadacze kursu 10.5 w miarę upływu czasu zaczeli wychodzić z rynku,najpierw po tej samej cenie potem zaczęli przyjmować stratę biorąc po 11,w tym momencie jest 11 na back i jesli nie zostanie skupoine pomimo swej atrakcyjności kur może jeszcze podskoczyć.

Under przed meczem spadł do poziomu 1,66, a 0:0 podskoczyło do poziomu 11-11,50. Przy kursach na faworyta 1.60-1,70 kurs na 0:0 10,50-11 to standard. Tutaj większość ludzi będzie grała 1:0, 2:0 i tam właśnie zazwyczaj szukam coś do grania.

Odnośnik do posta
No podobnie mam back na Tottenham niestety już po 2,14 ;)

Valencia - Almeria

MO

back na Valencie po 1,41

Valencia ostatnio w miare sobie radzi, Malaga raczej niezbyt.

Super typ, gratulacje! Ja złapałem na tym rynku back za 1,42, pograłem też w tym meczu na overku i ogólnie ładne green-y powychodziły ;-)

Odnośnik do posta