Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Niby taktyka...

Promowane odpowiedzi

od wczoraj bawie sie na rynku koni i zauwazylem cos takiego gdy jest widoczny faworyt to kurs na niego jest kolo 3 pozniej dalszym faworytem jest kurs 4 itp. postanowilem wiec grac ze faworyt nie wygra gralem malymi stawkami 5ojro no i te rynki z ktorych zagralem udalo sie przewidziec. Pozniej gdy wystawialem back na kurs 5 ale przez to wystawianie przyjelo mi na 26 wiec udalo mi sie zrobic greena i to dosc ladnego. Jezeli by wygral gosciu ktory byl faworytem bylo by to 50ojro a tak to zainkasowalem prawie 7ojro. Jezeli bym mogl zagrac za mniej niz 2 ojro to by troche sie to wyrownalo. Jak na razie boje sie grac wiekszymi stawkami bo nie wiem co z tego wyniknie ... Tylko gdyby faworyt odrazu ruszyl do przodu kurs by na niego szybko spadal wiec albo bysmy przegrali z 3ojro badz zobowiazanie nie wiem jak sie zabrac do tego zeby tracic jak najmniej gdyby faworyt odrazu szedl na wygrana oczywiscie wszystko odgrywa sie inplay...

Edit:

Teraz udalo sie zrobic kolejnego greena na 3 ojro;)

Odnośnik do posta

Piszesz o taktyce dla in-play, czyż nie? wydaje mi się ze jeżeli już wchodzić w konie in-play to przy podglądzie z toru i wtedy layowac albo backować, ale i tak przewagę będą mieć ci na torach i w exchange shopach, a tam mają transmisję z SiS albo TurfTV, co (z tego co czytałem) daje 2-3 s szybszy przekaz... Osobiście od in-play trzymam się z daleka, ale jeżeli widzisz w tej strategii potencjał to wypróbuj, chętnie poczytam o wynikach. aha to jest dział o pre-play...

Odnośnik do posta

Powiem tak jestem na plusie 7ojro od wczoraj, byloby okolo 30 ale to wyniklo z kilku moich bledow. Tradowal ale nie widzialem wyscigu i to jest nawiekszy blad z tego wszystkiego. Powiem tak najlepiej tradowac gdzie kurs na faworyta jest zblizony do 3 albo i nawet mniej

Po drugie ogladac wyscig to podstawa jezeli widzimy ze dzokej na ktorego dalismy postawilismy ze nie wygra, zaczyna powoli wychodzic na prowadzenie wtedy szybko kontrujemy zeby wyjsc z jak najmniejsza strata. Ogolnie taktyka jest dosc ryzykowna(ja gram tam malymi stawkami). Jako iz jestem poczatkujacym traderem szukam po prostu kilku dodatkowych groszy. Zobaczymy co z tego wyjdzie bede tutaj pisal o postepach o ewentualnych przegranych/wygranych. Komentarze krytyki mile widzane.

Btw: Jezeli ktos posiada jakies lektury badz inne wspomagacze do wyscigow konnych to prosze powiedziec. Ogladalem takze videotrading z koni ktory jest umieszczony w dziale ale w ogole nie rozumiem jak oni tam traduja...

EDIT

Teraz +5.48 ojro. Nie byl to chyba trading bo dalem ze nie wygra dzokej i zostawilem tak do konca gdyz widzialem ze nie ma szans. Jedynie przed samym wyscigiem potradowalem malymi stawkami i byl green cos na niecale 1 ojro.

Odnośnik do posta