Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

MŚ - mecze 16 czerwca

Promowane odpowiedzi

Honduras-Chile

Kurs na under 2,5 już 1,68 a CS 0-0 chadza sobie po @ 9,8 brać póki ciepłe :mrgreen: , bo nawet jesli nastapi korekta, to nie odbije sie to znacząco na kursie wyniku bezbramkowego.

RPA - Urugwaj

Spodziewam się dalszych spadków wszystkich underów, więc warto skupować 0-0 nawet po @ 7,6... może dojść do takiej korekty jak wczoraj w meczu włochów, gdzie 0-0 zatrzymało się na 6,6

Odnośnik do posta

Witam !!!

Mam takie pytanko, gdyż na co dzień handluje kursami wyścigów konnych, a wszedłem po raz pierwszy na rynek piłki w under/over 1,5 w meczu Honduras - Chile, dosyć dobry back na under po 3.05 i lay na over po 1.48, teraz moje pytanie, bo mam mniej więcej do wyjęcia koło 12 funtów, czy realizować te zyski, czy może poczekać do kilku minut przed meczem kiedy napłyną większe pieniądze? Bo wydaje mi się, że ten kurs może jeszcze trochę spaść, jaki obrać najlepiej punkt wyjścia w tej sytuacji? Pozdrawiam !!!

Odnośnik do posta

Jak ktoś ma konto w ladbrokers, to może brać lay na over 1,5 po 2.82 a u tego buka jeszcze kurs utrzymuje się po 3.0 na ten over, normalnie czysty pieniądz za darmo hehe;) tylko nie wiem czy oni coś tam nie odciągają przypadkiem od wygranej.

Odnośnik do posta
Witam !!!

Mam takie pytanko, gdyż na co dzień handluje kursami wyścigów konnych, a wszedłem po raz pierwszy na rynek piłki w under/over 1,5 w meczu Honduras - Chile, dosyć dobry back na under po 3.05 i lay na over po 1.48, teraz moje pytanie, bo mam mniej więcej do wyjęcia koło 12 funtów, czy realizować te zyski, czy może poczekać do kilku minut przed meczem kiedy napłyną większe pieniądze? Bo wydaje mi się, że ten kurs może jeszcze trochę spaść, jaki obrać najlepiej punkt wyjścia w tej sytuacji? Pozdrawiam !!!

Mam bardzo ograniczony dostep do interenetu wiec sam sie nad tym powaznie zastanawiam kiedy odsprzedac. Kupilem Lay over 1.5 gola po kursach 1.45 do 1.47 juz jest ladny zysk bo prawie 50e, jednak wedlug mnie moze a nawet powinien jeszcze spasc. Odrazu po pierwszym gwizdku jesli oba zespoly sie na siebie nie rzuca(na 99% tego nie zrobia) to takze wpadnie kilka tickow. Jesli mozesz to poczekaj. Ja jeszcze sie zastanowie i w tym poscie prosze o to aby ktos mily napisal jak beda ksztaltowac sie kursy zaraz po rozpoczeciu.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Moim zdaniem lepiej brać już te 12 funtów, bo nieraz człowiek się przejechał na tym że chciał wyciągnąć jak najwięcej. Dlatego ja bym robił greena i szukał miejsca gdzie można ta kase znowu zainwestować:). Pozdrawiam

Odnośnik do posta

W końcu rynek 0-0 zachował się prawidłowo i nastąpiło odreagowanie na rynku 0-0 HON-CHILE. Często tak jest, że jeśli kurs spda za szybko to pompowana jest bańka spekulacyjna, bo ludzie myśle że kurs będzie spadł w nieskończoność. Kpuują kolejne backi by sprzedac tick niżej, a w momencie gdy kurs się odbija gorączkowo skupują wyższe kursy by ciąć straty. Tym samym obserwowaliśmy kurs 8,6 przed gwizdkiem :-D

@qwerty

Obserwuj rynki i z czasem sam zaczniesz dostrzegać co jest warte gry i jak może zachować się kurs, nie ma tu żadnych reguł. :-P

Odnośnik do posta