Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: West Ham vs Man Utd

Dyscyplina: Piłka nożna

Liga: Carling Cup

rynek: MO [back na Man Utd]

Czemu? tak po prostu :-D To nie liga ale Man Utd w lidze na 1 pozycji West Ham na ostatniej z bilansem [2w-6r-7p] Mecz w lidze z Man Utd[ gospodarz] - West Ham zakończył się 3-0.

..back kupiony po 1,81 sprzedany po 1,71 ...ponownie kupiony za 1.71 i nadal spada. Sądzę że dojedzie do 1.66-1.67 ...

Over 3,5 w okolicach 3.1 -2.9

W kilku meczach Man Utd przed samym meczem kurs na Man Utd wzrastał o kilka ticków. Sami musicie ocenić, czy jeszcze warto. Póki co jeszcze 12 h do meczu.

Odnośnik do posta

W sumie w tym miesiącu wygrali w lidze 3 spotkania 2 przegrali [z Tottenhamem, Newcastle]

Kontuzjowani są pomocnicy Eboue i Fabregas ale nadal są niebezpieczni...z drugiej strony grają z Wigan która gra raczej nic...

U buków O/U 2.5 1.44 -1.5 ; MO 1.22- 1.25

Moim skromnym zdaniem jeszcze może polecieć na Betfair z 1 tick niżej...choć już nie jest to dla mnie aż tak przejrzyste jak poprzedni rynek...

---edit:

co do meczu West Ham - Man Utd to kurs zaczął iść w górę..pytanie czy zamierza jeszcze spaść :)

Odnośnik do posta

tez grałem MU tyle że w domu mnei nie było wiec zagralem bezpieczniejsze rozwiazanie, jakikolwiek inny za 8,2 sprzedany za 6,8 tez mecz sie idealnie nadawał do tego spadek overu i spadek na faworyta po za tym wyczytałem że chievo dzis rezezwami gra i zagrałem rano lay 1,82 sprzedany za 1,98;p ostatnio duzo czytam trzeba przyznac naprawde warto

Tak samo fiorentina miałą do dzisiejszego meczu podejsc bardzo powaznie bo puchar to dla nich jedyna droga do europy, syli sporym faworytem wiec zainwestowałęm w over kupiłem 2,02 a sprzedałem za 2 a widze teraz lay 1,92 ;/

Odnośnik do posta

Na stronach klubowych, dopiero trzeci dzien tak robie i efekty nie złe, zauwazyłęm że w "mniej popularnych" meczach łatwiej, bo wieksze zmiany zachaca w dzien meczu, wczoraj grałem lay modena jak wrociłem wziałem dwa ticki straty a dosłownie w ciagu godziny kurs z 2,32 na 2,60;/ do tego statystyki i i jest ok.. pozdro

Odnośnik do posta

tokarz a jak myslisz, jak rynek reaguje na ewentualne newsy o kontuzjach, zmianach w skladzie itp. jezeli info jest podawane pare dni (2-3) przed meczem ? rynek dopiero chlonie to w dniu meczu czy wczesniej juz to widac ?

Odnośnik do posta

zależy jaki mecz, mecze bardziej popularne wczesniej a mniej czesto sa to nei wielkie zmiany a same zmiany sa nie raz dopiero dwie godziny przed, w meczach bardziej popularnych tręnd czesto w dniu meczu sie zmiania

Odnośnik do posta