Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Sprawdz czy zadziała! :P

Promowane odpowiedzi

Witam a mianowicie zauważyłem że rynek po bramce wariuje np. pada bramka na na 1-0 CS 3-1 kurs na back wynosi 1.89 i czy w tym momencie można to wykorzystać i do pustych koszyków lay ustawić się z kursem np. 2?? i po chwili kurs już jest 18 co o tym myślicie dodam screena i napiszcie jak wam się to widzi ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

SCREEN PRZEDSTAWIA PRZYKŁAD JAK SIĘ UDAŁO ZROBIĆ JEŚLI TO MOŻLIWE TYLKO NIEWIEM JAK POWINNO BYĆ Z PŁYNNOŚCIĄ

beztytuuhee.png

Odnośnik do posta

Jak sie ustawisz po kursie 2 to na pewno nikt tego nie przyjmie po strzeleniu bramki. A co do tego screena co wstawiles to te zaklady nie sa wogole przyjete i kazdy moze sobie recznie wpisac kursy i stawki Back oraz Lay i zrobic takiego greena :)

Odnośnik do posta

Gdy pada bramka rynek jest zawieszany i dopiero po kilku sekundach odwieszany i kurs sie wtedy stabilizuje i mozna zlapac 2, 3 ticki ale nie az tyle co Ty napisales.

Odnośnik do posta

@Liguer123

Wszystko fajnie, ale nie wiem czemu zakładasz wtórny debilizm innych graczy. Przecież dla wszystkich jest sprawą jasną, że jesli na tablicy widnieje wspomniany wynik 1-0, to kurs na 3-1 powinien wynosić "ciut" więcej niż 2,00. Oczywiście masz trochę racjji, bo raz na 100 razy ktoś taki kurs może skupi. Przecież na BF codziennie rejestruje się pewnie kilka tysięcy osób i przeważnie taki świeżak musi zapłacic frycowe.

Nie chciałbym cie zniechęcać, ale ten sposób nie ma żadnej przyszłości ;-)

Odnośnik do posta

Powiem szczerze że raz zdarzyła mi się taka sytuacja, że padł gol, ustawiłem się zaraz po odwieszeniu rynku o jeden tick wyżej od kursu który był przed 'suspend' i dziwnym trafem ktoś mi to przyjął :-D Suma niewielka bo tylko 30 E, ale zaraz odsprzedałem z pokaźnym zyskiem.

Co do stabilizacji kursu po bramce to jest to moment w którym rynek w piłce nożnej zaczyna robić się naprawdę płynny (podlega wahaniom). Dzięki szybkim wejściom, można parę ticków zgarnąć. Jedynie 2 szybkie bramki po rząd, mogą okazać się dla nas katastrofalne, w zależności od tego na jakim rynku gramy.

Generalnie w najbliższym czasie, z powodu braku tenisa mam zamiar się przyjrzeć nieco tej stabilizacji kursu i być może co nieco napiszę na ten temat.

Pozdrawiam :-)

Odnośnik do posta