Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Liga niemiecka - BUNDESLIGA

Promowane odpowiedzi

skrin

Macie jakieś info odnośnie kontuzji itp. Coś za wysoki ten kurs na gospodarzy, a tym bardziej dziwna sytuacja, że przez noc kurs dość znacznie podskoczył...

Odnośnik do posta

Dokladnie tak jak zico napisales mnie tez sie ten kurs wydawal za wysoki i zrobilem zakupy na noc a dzisiaj rano szok!!! Ma ktos jakies info co moglo spowodaowac taki skok do gory? Obecnie kurs na poziomnie 2,58 ale cos mi sie wydaje ze jeszcze poleci do gory.

Odnośnik do posta

Te kursy to jakies totalne nieporozumienie. Stuttgart ma na wyjezdzie bilans 0-2-5, Hannover u siebie 5-1-2. Dodatkowo Hannover 12 pkt w ostatnich 4 meczach.

Ja sie ustawilem na back remis po 3,85, co wydaje mi sie dosc bezpieczne (stop loss przyjmuje na 3,9 - jeden tick). Dodatkowo mysle nad lay-em Stuttgart, bo nie za bardzo widze, ile ten kurs mialby jeszcze poleciec.

Odnośnik do posta

Nie wiem o co chodzi z tym rynkiem - ale wiem jedno. Ja sobie go odpuszczam. Kursy i ich zachowanie niewiele maja wspolnego z rozsadkiem :). Buki tez "glupieja" - 5Dimes mialo przez chwile kursy na poziomie 2,4-3,21-2,48 (ponad 10% marzy), na pinnacle kurs jest co chwila off-line i skacze jak glupi. Najbezpieczniej chyba obserwowac i sie uczyc. Jak kursy na Stuttgart jeszcze spadna, to zagram pewnie zaklad lay na stuttgart (jako valuebet).

Odnośnik do posta
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Dziś jedno spotkanie:

skrin

skrin

Obecnie over rośnie. Jak przewidujecie ruchy kursów na tym spotkaniu. Macie jakieś konkretne info na temat dzisiejszego meczu?

Odnośnik do posta

Te info pewnie już wyczytałeś, ale mogą mieć one wpływ na kursy o/u:

- w przeciągu ostatnich tygodni obie ekipy zmieniały trenerów,

- u gospodarzy nie zagra najlepszy strzelec Grafite oraz Mandzukić,

- u gości brak Matmoura, ale on w tym sezonie w Bundeslidze jeszcze nie strzelił,

- z 4 ostatnich spotkań, 3 to undery 2.5,

- żadna ekipa nie zachwyca formą, więc festiwalu strzeleckiego raczej nie doświadczymy,

- wynik meczu będzie bardzo ważny na układ ekip w dole tabeli, więc powinni zagrać rozważnie, a nie "byle do przodu".

Odnośnik do posta
  • 1 month later...