Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Mecz: Blackburn - Wolves

Dyscyplina: PN

Liga: Premiership

Rynek: U/O 2,5

Najprawdopodobniej zapowiada sie w tym spotkaniu heroiczna walka o ligowy byt. Druzyna Blackburn Rovers, ktora zazwczaj nie ma problemow z utrzymaniem sie w lidze jak narazie ma tylko 4 oczka przewagi nad strefa spadkowa. Wilki, ktore od zeszlego sezonu ponownie wystepuja w najwyzszej klasie rozgrywkowej odniosly tydzien temu bardzo wazne zwyciestwo nad Sunderlandem 3-2. Na chwile obecna goscie traca 3 punkty do bezpiecznego Fulham i chyba jest to najwyzsza pora by przelamac wyjazdowa niemoc i odniesc pierwsze zwyciestwo na obcym stadionie.

Ostatnie 5 ligowych spotkan zarowno jednej jak i drugiej druzyny konczylo sie 4 overami oraz 1 underem. Mysle, ze spotkanie bedzie bardzo zaciete i padnie w nim kilka bramek. Polecam zakup overa 2,5 w tym spotkaniu. Ja osobiscie ustawilem sie na 1,96 i licze ze moja stawka zostanie wchlonieta. Stop loss dla mnie to 1,99. Pozdrawiam

Odnośnik do posta

@leno86 - też myślałem o tym typie, ale cześć jutrzejszych spotkań może być odwołana ze względu na śnieg. Mecz MU już przełożony.

Mecz: Osasuna - Barcelona

Dyscyplina: PN

Liga: La Liga

Rynek: CS-y

Wszyscy są pod olbrzymim wrażeniem gry Barcelony. Po zwycięstwie nad Almerią 8-0, przyszło zwycięstwo 5-0 nad Realem. Katalończycy są w takim gazie, że wszyscy spodziewają się kolejnego pogromu. Bukmacherzy też tak sądzą i sukcesywnie obniżają kursy na over 2,5. Ja mam zagrane AU po 3,75 i jestem przekonany, że do meczu over spadnie w okolice 1,53 - 1,55, a AU może nawet poniżej 3,00.... pożyjemy zobaczymy :-)

Odnośnik do posta

Co do meczu Osasuny z Barceloną. Zespołowi Guardioli nie leży Estadio Reyno de Navarra.

Wystarczy rzucić okiem na H2H:

Wed 24/03/10 PRD Barcelona 2 - 0 Osasuna

Sat 31/10/09 PRD Osasuna 1 - 1 Barcelona

Sat 23/05/09 PRD Barcelona 0 - 1 Osasuna

Sun 11/01/09 PRD Osasuna 2 - 3 Barcelona

Sun 03/02/08 PRD Barcelona 1 - 0 Osasuna

Sun 16/09/07 PRD Osasuna 0 - 0 Barcelona

Sun 04/02/07 PRD Osasuna 0 - 0 Barcelona

Sat 09/09/06 PRD Barcelona 3 - 0 Osasuna

Sun 12/03/06 PRD Osasuna 2 - 1 Barcelona

Sat 22/10/05 PRD Barcelona 3 - 0 Osasuna

Tylko zaraz pojawia się druga kwestia: Czy obecną drużynę blaugrany jest w stanie ktokolwiek lub cokolwiek zatrzymać? Myślę, że najistotniejszą kwestią będzie tutaj wyjściowy skład Dumy Katalonii. Jeżeli nie będzie większych roszad w wyjściowej jedenastce to z całą pewnością kurs na AU poleci. Czego Wam życzę ;)

Odnośnik do posta

Skład Barcelony na Osasune:

Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Bojan, Messi, Jeffren, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Maxwell, Adriano, Abidal, Thiago (30)

Pod znakiem zapytania stał występ Messiego, jednak ostatecznie został on powołany do meczowej 18.

Tak jak widzimy Blaugrana zagra z Osasuną w najmocniejszym zestawieniu. Nic tylko kupować zaproponowane przez Homika AU i czekać na spadki!

Odnośnik do posta

Należy wziąć pod uwagę stan murawy, która jeszcze wczoraj całkowicie przykryta była około 10 cm warstwą śniegu. Nawet gdyby udało się odśnieżyć boisko to na pewno nie jest to czynnik pozytywnie wpływający na ten rynek.

Poza tym nie wiadomo czy mecz w ogóle się odbędzie ponieważ z powodu strajku na lotnisku piłkarze Barcy jeszcze nie wylecieli do Osasuny i podobno mają już zezwolenie władz ligi na przełożenie meczu.

Odnośnik do posta

11:30 Jak poinformował sekretarz generalny RFEF: "Na tę chwilę najprawdopodobniej mecz nie odbędzie się".

12:40 Cartero (rzecznik prasowy RFEF): "Barça w żadnym wypadku nie straci punktów, ponieważ jest to sytuacja wyjątkowa".

Niebawem ma się pojawić oficjalny komunikat o odwołaniu spotkania. Oprócz meczu Osasuna - Barca, mają zostać odwołane ponadto Almeria - Saragossa i Getafe - Mallorca.

12:45 Federacja zastanawia się nad odwołaniem całej kolejki.

Odnośnik do posta

Także kupiłem AU na Barce, i niestety kurs poszedł do góry. Myślę, że spowodowane to jest faktycznym stanem murawy. Czy jeżeli sprzedam ze stratą, to po odwołaniu meczu stawka jest zwracana czy nie?

Odnośnik do posta
Mecz Chievo - Roma kurs na 0:0 bardzo zawyzony powinien spasc do 9,6 a i kupiłem za 10,5 a to tick w gore i sprzedany ze strata, dziwne to troche.. bo under spadał znacznie

Wedlug mnie kurs na 0-0 w tym meczu wcale nie jest zawyzony. Under moze i spadl ale utrzymuje sie na poziomie 1,81 wiec wcale 0-0 nie jest za wysoko. Jakby Under spadl gdzies to 1,7 to sie zgodze ze powinno 0-0 zejsc do 9,6.

Odnośnik do posta
panowie jak tam te AU na Barcy widzicie ? bo over poszedl w gore, dziwne okolicznosci meczu a graja dzisiaj, wroci chociaz w okolice 3.8, jak to widzicie ?

Ja już dawno sprzedałem ze stratą, nie bawiłem się w odczekiwanie. Ogólnie ten dzień to jedna wielka klapa, moja największa chyba dotychczas, takich rzeczy dawno nie widziałem.

Odnośnik do posta