Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

08.12.2010

Promowane odpowiedzi

Środa wydaje się ciekawszym dniem do handlu niż wtorkowe mecze LM:

Spotkanie: Marsylia - Chelsea

Dyscyplina:PN

Liga: LM

Rynek: MO

Obydwie ekipy mają już awans. Chelsea w dużym kryzysie, a dodatkowo w weekend czeka ją arcyważne spotkanie Z Tottenhamem, które na pewno zaważy na posadzie Ancelottiego. Do boju pośle więc zapewne rezerwy, które ostatnio przeżywały męki ze Zliną... Marsylia żądna rewanżu, a okazja wyśmienita.

Ja kupowałem już w niedziele po kursie 2,40. Obecnie można dostać po 2,36

Arsenal - Partizan

Dyscyplina: PN

Rynek: CS

Jak zobaczyłem kurs MO na Arsenal to padłem ze śmiechu. Mam ochote go zlayować, ale poki co znalazłem coś lepszego. Na rynku CS znalazłem ciekawy kurs na AU - 2,62 i po takim też zakupiłem. Over powinien spaść poniżej 1,4, bo Arsenal potrzebuje wysokiego zwycięstwa

Odnośnik do posta
Arsenal potrzebuje wysokiego zwycięstwa

Po co? Arsenal awans ma zapewniony. Wygrana 1-0 przy porażce Szachtaru daje mu awans z pierwszego miejsca.

Homik155// Na razie nie ma awansu, bo zwycięstwie Bragi, Arsenal musi wygrać. Zgodzisz, się ze mną, że nie będą grali na 1-0, tylko od początku ruszą do ataku, aby w drugim meczu też nie było kombinowania. Ja sie spodziewam pogromu...

Odnośnik do posta

Panowie. Nie działała wieczorem strona więc nie miałem jak się naradzić. Zobaczyłem kurs na Arsenal, i od razu wydał mi się wręcz niespotykany, bez wahania zlayowałem po kursie 1.11, wystawiłem od razu backa 1.12. Jednak, mam małego stracha teraz, bo zrobiłem to za naprawdę grubą kasę, gdzie jeden tick wynosi lepiej nie mówić ile. Jak myślicie, pójdzie on do góry do meczu, przynajmniej do mojego 1.12? :-D

Odnośnik do posta

Wczoraj na ten temat dyskutowalem z lenoo. Doszliśmy do wniosku, że kurs jeszcze może spaść gdyż wiadomo z kim gra Arsenal i jak bardzo potrzebuje on zwycięstwa. A goście przecież nie zdobyli jeszcze nawet punkty w grupie. Obawialiśmy się, ze jak angole wejdą na rynek to kursy jeszcze polecą.

Z drugiej strony, kurs 1.1 na mecz w LM to lekkie nieporozumienie...

Odnośnik do posta

Ale przecież, w każdym serwisie jakim czytam, wszędzie piszą o tym, że nie łatwy to będzie mecz, i o tym że Arsenal w ostatnim czasie przegrywał. Dlatego, czemu 1.1? Dziwna sprawa. Mam nadzieję, że wzrośnie, bo inaczej będę miał dosyć wysokiego Reda, nie do zaakceptowania. :-)

Odnośnik do posta

Oj dużo za dużo :-) . Z układu kasy jednak wychodzi, że powinien wskoczyć na 1.12. I chyba nie mam wyboru aby poczekać, tym bardziej że kurs na Pinaccle też rośnie. Mam nadzieję, bo zawału w międzyczasie dostane.

Odnośnik do posta

A są jakieś kontuzje w Arsenalu, albo jakieś info, że może ktoś jednak ma szanse nie zagrać?. Może na 2h przed meczem lekko wzrośnie, po podaniu składów? Sprawdzałem już nawet pogodę, jednak podają tylko zachmurzenie, ani grama śniegu na dzisiaj. :(

Odnośnik do posta
Spotkanie: Marsylia - Chelsea

Dyscyplina:PN

Rynek: MO

Widzieliście co się tam dzieje? Trochę to dziwne, gdyż w OM nie gra André-Pierre Gignac, w Chelsea natomiast bez Anelki, Cola, Zhirkova, Lamparda, Alexa i Benayoun'a

Odnośnik do posta

Zico, spójrz co się dzieje z kasą na rynku Arsenalu. Na backu już jest ponad 100tys więcej niż było kilka minut temu, na layu spadło o jakieś dwa-trzy tysięce, mam nadzieję że to dobry znak.

PS. W tej chwili jest już pare dziesiąt tysięcy mniej, niż dwie minuty temu. No może w końcu!

Odnośnik do posta

Ja też layowalem wczoraj Arsenal ale za 100 euro, zobowiązanie 11 euro w celach gry in-play ;) Arsenal ostatnio gra słabo i nie zdziwie sie jak rzucą sie do ataku i dostaną bramkę na dzien dobry. Partizan przyjedzie na luziku i moze im sie dobrze grać, Arsenal to drużyna wciąż młoda i dość 'niecierpliwa' która pod presją nie gra najlepiej. Planuje sprzedać koło 15 minuty w przypadku 0:0 no chyba ze Arsenal siądzie na rywala i nie da im wyjsc z wlasnej polowy, w co watpie (przynajmniej na poczatku). W kazdym razie zobowiązanie niewielkie a zgarnac mozna sporo. Co do spadków to kurs już nie ma za bardzo gdzie spadać, 1,08 ma prawo osiagnac ale moim zdaniem predzej urosnie 2-3 ticki niz spadnie. W tej chwili handicap to 3,5 bramki co jest nienormalną sytuacją. Partizan u siebie nie zagrał źle z kanonierami, oczywiście goście mieli przewagę, ale nie taką, żeby dawać kurs 1,10 który oznacza 91% szans na zwycięstwo ;-)

Odnośnik do posta

Jeśli już chccecie koniecznie coś zlayować to ja bym polecał lay under 6,5 gola w Arsenalu. Obecny kurs 1,09 i rośnie...

Wczoraj zakupiłem też:

Real - Auxerre CS 3-0 i AU po kursach 11 i 5,6

Bayern - Cluj AU po kursie 6,2

Odnośnik do posta

Homik, na under 6,5 też stoje, z tego co wygląda układ kasy jest korzystny, powinien kurs skoczyć do góry, gdzie jestem gdzieś na początku kolejki :-) Kciuki panowie!

PS. Na underze tym sytuacja wygląda praktycznie identycznie jak na MO, patrząc na stosunek pieniądzy. Na MO w tej chwili jest nawet mocniejszy skup.

Odnośnik do posta

szkoda,ze nie jestem ustawiony z layem 1,09 na poczatku kolejki :/ mam dziwne przeczucie,ze Angole moga tam wyskubac kilkaset tysiaczkow, a mnie nie poczestuja :( ale z drugiej strony nie pomyslalbym kilka dni temu,zeby sie akurat na tym kursie zabunkrowac (50% bankrolla). przepraszam,ze poruszam ten temat w tym dziale,ale jaki trend przewidujecie?

Odnośnik do posta
szkoda,ze nie jestem ustawiony z layem 1,09 na poczatku kolejki :/ mam dziwne przeczucie,ze Angole moga tam wyskubac kilkaset tysiaczkow, a mnie nie poczestuja :( ale z drugiej strony nie pomyslalbym kilka dni temu,zeby sie akurat na tym kursie zabunkrowac (50% bankrolla). przepraszam,ze poruszam ten temat w tym dziale,ale jaki trend przewidujecie?

Cofnąć się raczej nie cofnie, jednak boję się, że będzie stało aż do meczu, a wtedy nerwy siegną zenitu. W tym momencie kasa trochę poszła do góry, co dobrze nie prognozuje. No nic, czekamy, może na dwie godziny przed meczem coś się ruszy i zacznie rosnąć. Nie spotkałem się jeszcze z takim rynkiem.

Odnośnik do posta