Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

CoverS - CunderS Brazylia - Korea zysk 14,35%

Promowane odpowiedzi

Postanowiłem wypróbować.

22fcdj6zb1.jpgvballfup8x.jpg

Zagrożenia: 0-0 | 0-1 | 1-1 | 0-2 | 2-1 | 1-2 | 0-3

Każdy z Nas liczy na to, że Brazylia strzeli gola. Ja także, wtedy zagrożenia to: 1-1 | 1-2 | 2-1.

Brazylia strzela dwa gole (zależy jak szybko) wtedy można dokupić 2-1 bo będzie wysoko.

Ogólnie zobaczę jak się mecz rozwinie.

Komentarze mile widziane

edit: Do wygrania 52,82 przy wkładzie 46,19. Zysk: 6,63

Odnośnik do posta

Przerwa 0-0. Gdybym miał teraz wychodzić z wszystkich rynków byłoby -5e.

Postanowiłem zostawić zakłady, no i czekać na zdobycie pierwszej bramki przez Brazylię.

Odnośnik do posta

Dokupiłem po bramce na 1-0 wynik 1-1. Niestety 2-1 nie dokupywałem jak Brazylia strzeliła na 2-0 dlatego że geek nie chciał mi obstawić kursu 50 za 1e bo tyle miałem dostępnych gdyż reszta kapitału leży na awansie Portugalii. Kolejny przykład mam, że co zagram live to wtopa. Wy też tak macie? Podliczając zyski straty od początku mistrzostw jestem na zero :-/

edit: Raczej to mój pierwszy i ostatni raz taką strategią. Z dala od wszystkiego co in-play. Za pieniądze z zysku może jeszcze tak ale z kapitału odpada.

Odnośnik do posta

Przykro slyszec gofer. Jesli potrafisz przewidywac spadki/wzrosty przed meczem, to powinienes sie tego trzymac i na tym zarabiac.

Mnie to na poczatku nie wychodzilo, wiec gram in-play.

Moze dzieki temu forum rowniez przerzuce sie na granie tylko przed-meczowe.

Realista - poki co to bardzo dobrze zaprezentowali sie tylko Niemcy wedlug mnie.

Wszycy pozostali zawodza. Jednak trzeba pamietac ze na mistrzostwach czesto Ci ktorzy zaczynaja super maja problemy w kolejnych rundach.

Odnośnik do posta

A mógłbys przedstawić co byś robił jakby było 0:1 do 45min? albo 1:0 ? Jak by wyglądał twoj handel? czy po strzelonej bramce na 1:0 w 20 min kurs leci w dół, wtdy zabezpieczasz się 1:1 tak? i co dalej?jak to wygląda szerzej.

Odnośnik do posta

Kamilos ja dziś pierwszy raz grałem strategią i moim założeniem było że Brazylia strzeli jako pierwsza. Liczyłem już do przerwy ze 2-0 a co najmniej 1-0. Nie wiem co bym robił jakby było 0-1, myślałbym wtedy jakie najlepsze wyjście być może dokupiłbym 2-1.

Odnośnik do posta

ja dzisiaj zrobilem numer i poszedlem spac przed meczem i nie zagralem nic

troszeczke zle moim zdaniem podzedles do tej strategii ustalajac prog na over 3.5

uczac sie technik in play

na poczatku stosuj np 10 euro i musisz zobaczyc jakie strategie pasuja do poszcegolnych spotkan , wchodzac z doskoku na pojedyncze mecze to mozna sie tylko ******** na te techniki

Odnośnik do posta

a jak ty bys zagral? co bys robil w 50 min z wynikiem 1:0 ?

Do wygrania 52,82 przy wkładzie 46,19. Zysk: 6,63

Ja tego nie rozumiem, mówisz zysk 6E, a jak będzie 2:0 ygrywasz 29 jestes do przodu na CS a co z u/o ? Jak to się ma do siebie? Jak jest to zabezpieczenie?

Odnośnik do posta