Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

samuel10veb- trading pre play

Promowane odpowiedzi

cześć, grasz overy w przerwie czy przed? ja grałem bardzo podobnie, miałem rozniez dobre wyniki niestety porzuciłem to na rzacz koni in play bo i narazie dryfuje w miejscu;p powodzenia według mnie overy, i CS to najłatwiejsze rynki do zrobku;p i zgadzam sie że over 1,5 reaguje wolniej na zmiany te ticki sa tam bardziej cenne i wolniej sie zmienia, pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jak na to, ze na gielde wszedłem dopiero o 17 30 to zarobek dzisiaj calkiem fajny, stówka padła, troche nie dosyt na meczu Wisła-Fulham gdzie zwlekałem za długo z wzięciem 0-0 po 10,5 no i autobus poj

Dzisiaj raczej nie nastawiałem sie na handel, oferta dosc kiepska, wszedłem jednak przed 12 i udało sie zrobic dwa greeny na zapleczu ligi włoskiej i hiszpańskiej. Potem wyłączyłem kompa i wszedłem zn

W tym tygodniu nie miałem zbyt wiele czasu na handel, niestety praca, bywałem w domu dopiero około 20:30, a że nie lubię zostawać zakładów kiedy nie mogę ich kontrolować więc za dużo nie pohandlowałem

Posted Images

• 3 months later...

Troche czasu minelo od mojego ostatniego wpisu, zdecydowalem sie reaktywowac temat, tak jak juz kiedys pisalem, zmieniam forme prowadzenia, bedzie wiecej analiz i propozycji, postaram sie robic przynajmniej 10 wpisow na miesiac.

Przez ostatnie 3 miesiace moj styl handlowania nie zmienił się, siedze głównie na csach, czasami overy, zmienily sie natomiast stawki, gram bardziej odwazniej, dzieki czemu zwiekszyl sie mój budżet. Ogólnie jestem zadowolony z postępów jakie zrobiłem, jednak w ostatni weekend sierpnia przydarzyła mi się jedna większa wpadka. Zrobiłem coś czego trader grający pre play nie powinien zrobic, a mianowicie wszedłem na live. Chciałem sprzedac zakłady bez straty w pierwszej minucie, niestety od razu padła bramka, i cieżko zapracowany zarobek z dwóch tygodni zniknął w jednej sekundzie. Mój błąd tkwił w tym, że za bardzo przyzwyczaiłem się do wygrywania, nie potrafiłem zaakceptowac straty rzędu 20 euro, gdyż przez 2 miesiące notowałem praktycznie same plusy. Lekcja bolesna, ważne jednak żeby wyciągnąc z niej odpowiedni wnioski

post-592-0-94255800-1315772895_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Mam ambitny plan aby także zacząc grać rynki MO, stawki z początku będą raczej symboliczne, do 200 euro, jeżeli pójdzie dobrze bede je stopniowo zwiekszał.

Co na jutro? Na pewno powalcze na rynku QPR - Newcastle, myśle że under może troche spaść, na razie jestem ustawiony na 0-0 po 10,5, zobaczymy co z tego będzie, pozatym licze na spadek Newcastle, więc może spróbuje także sił na 0-1.

Odnośnik do posta

Na rynku Newcastle kurs na under spadł do poziomu 1,73 potem szedł już tylko w góre, udało ugrać mi się ticzka na 0-0 z 10,5 na 10. Ten handel to przykład jak ważne jest wczesne ustawienie się w koszykach, tylko dzięki temu że byłem pierwszy w kolejce na 10,5 udało mi się sprzedać z zyskiem, chociaż i tak nie zdążyłem sprzedać całości, z częścią musiałem wyjść na 0. Na tym rynku zrobiłem jeszcze pare euro na 1-0 QPR, 8,8 > 8,6.

Drugim rynkiem, którym grałem był mecz Malaga- Granada, tu udało się zakupić lay over 1,5 po 1,26 i sprzedac po 1,27

Na plus także inauguracja rynków MO, Newcastle 3,15> 3,05, chciałem sprzedać po 2,92, przyjeło mi jednak tylko trochę, reszte sprzedałem widząc odwracający się trend, była to dobra decyzja. zysk 5 euro symboliczny, ale jest +.

Ogólnie z dzisiejszego dnia mogę być zadowolony, ugrałem to co się dało. Na jakis dużo lepszy wynik nie było szans.

post-592-0-18972000-1315859194_thumb.jpg

post-592-0-57165900-1315859208_thumb.jpg

Edytowane przez samuel10veb
Odnośnik do posta

Na jutro z ryków MO proponuje spadek Arsenalu, 3,65 dla mnie mimo wszystko za wysoko, pozatym bede walczył na CSach, myśle że 3-0 Chelsea, i może AU też tam wezne, Jestem też ustawiony na 0-0 Apoelu i BATE, co do reszty to się zobaczy jutro.

Odnośnik do posta

dzisiaj 13, w przesądy nie wierze, ale tak tragicznego dnia nie miałem już dawno, nie zbyt przemyslane wejscie w AU Chelsea wczoraj wieczorem przyczynilo sie do duzego reda, próbowałem potem jeszcze odrabiac na 3-0 i 0-0 ale tylko powiększyłem strate, Najbardziej zawiodłem się jednak na rynku Barcelony, w pewnym momencie kurs na na gospodarzy spadł z 1,28 na 1,25 kurs na 3-0 wynosił 8,6 postanowiłem zaatakowc grubsza stawka, kurs jednak nie wiedząc czemu w 5 minut wylądował na 9,0, może 8,6 i był lekko zaniżony ale wszystko wskazywało, że będzie dalej spadał a tu taka niemiła niespodzianka, większośc potem sprzedałem bez strat, ale zamroziłem tam sporo kasy. Jedyny większy plus na meczu Arsenalu, widząc spadający under, zaatakowałem 0-0 po 13, sprzedałem tick niżej, chociaż tu też pozostaje nie smak, ponieważ spokojnie można było oddać po 12. Rynek MO Arsenalu który proponowałem totalnie się nie sprawdził, w życiu nie spodziewałem się że Borussia tak spadnie, kupowałem po 3,65 sprzedałem od razu po 3,8 widząc trend wzrostowy.

Ojj było to ciężki dzień...

post-592-0-52697000-1315948240_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Propozycje na jutro:

spadek Man Utd, kupiłem po 1,89

3-0 Man City kupiłem po 10,5

AU Realu kupłem po 3,75

Ponadto stoje w kolejce na 0-0 LIlle 10,5

Reszta do obserwacji, under ajaxu moim zdaniem troche za wysoko, Inter MO mysle ze do góry ale tego na razie nie grałem

Odnośnik do posta

Wczoraj i dzisiaj plus, dzisiaj jestem zadowolony wczoraj tak srednio, ogolnie to mocno zawiodlem sie na tej pierwszej kolejce LM, jakos ciezko bylo mi sie wbic w te rynki, pozatym popelnilem kilka glupich bledow, wczoraj dalem ciala na MC, po wybiciu kursu zrobilem reda na 3-0 szlo to spokojnie obrocic w duzego greena ale przespalem moment powrotu, wogule wczoraj brakowalo mi pewnosci w handlowaniu, po wtorkowej wpadce bałem sie w cokolwiek wejsc.

Dzisiaj było juz duzo lepiej, troche bałem sie o plynnosc, ale nie było nawet tak najgorzej, wrzucam screen z meczu Steua-Schalke piekny spadek undera, pociagnął w dól 0-0, wszedłem po 11,5 sprzedałem po 10,5, szybko, latwo i przyjemnie:)

Jutro robie wolne, wracam w sobote:)

post-592-0-33640000-1316121013_thumb.jpg

post-592-0-22197600-1316121024_thumb.jpg

post-592-0-75332700-1316121038_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Brawo, kolejna osoba udowadnia, że możliwe jest zarabianie pre play.

Podejrzewam, że budżet kolegi oscyluje między 1-2K, więc zapewne dzieli środki na 3-4 ciekawsze mecze. W meczu Schalke bardzo ładny atak na kurs 0-0. Często się dzieje tak, że rynek czeka na mocniejsze "uderzenie" i samuel tak własnie uderzył. Pociągnął za sobą kolejnych graczy, a sam mógł się ustawić pierwszy w kolejce z layem. Ja to nazywam kreowaniem trendu - chyba kiedyś pisałem o tym na blogu.

Samuel - podeślij mi na na PW numer gg, mam do ciebie sprawę.

Odnośnik do posta

oho! chlopaki zakladaja spoldzielnie na cs-ach ;)

a wracajac do wykresu schalke... czy aby ten drugi slupek to nie jest z kolei twoje wyjscie? nie widac co bylo dalej, ale podejrzewam, ze kurs po tym drugim slupku mogl wrocic do punktu wyjscia, czyli w okolice 12.5

Edytowane przez yavor
Odnośnik do posta

Jezeli jest taki dzien jak wczoraj, to staram sie byc obecny w jednym czasie na 5-6 rynkach, wybieram te z najlepsza plynnoscia, jezeli widze jakas okazje to wchodze. W graniu na Csach bardzo wazna jest szybkosc, tu czasami decyduja sekundy. Ogolnie to nie lubie takich dni jak wczoraj, duzo rynkow, i wszystkie zaczynaja sie o tej samej porze. W taki weekend jest calkiem inaczej, tu zazwyczaj handluje z meczu na mecz, no chyba ze jest jakis mega ciekawy rynek w pozniejszych godzinach to obserwuje go caly czas. Fajnie handluje sie tez w takie poniedzialki, zazwyczaj jeden mecz w PL, jeden w PD i skupiasz sie tylko na tym, albo jak była Copa America, to byl tez wypas;)

Homik jak juz odezwałes sie w moim temacie, to z miejsca chciałbym Ci podziekowac. Pewnie nie zdajesz sobie z tego sprawy ale to dzieki Twojemu blogowi wkreciłem sie w Csy, i przypuszczam ze gdyby nie Twoja osoba, to nie byłbym w miejscu którym teraz jestem. Obserwując Twoją grę nauczyłem sie jak grać na Csach, za co bardzo Ci dziękuję!! Jezeli kiedys sie spotkamy to stawiam piwo i to nie jedno;)

Odnośnik do posta

jak na sobote dzisiejszy dzien dosc "dziwny", poza meczem Arsenalu i Barcelony plynnosc na csach raczej kiepska, to co sie dzialo o 18 na lidze hiszpanskiej to jakies zarty, zero obrotów, za fajnie to sie dzisiaj nie handlowało. Jedynie na Kanonierach udało sie wycisnąć lepszą sumkę, handlowałem na 0-0, zakup po 13,5 i 13 sprzedaz całosci po 12,5, troche posułem tam ogólny wynik na 0-2 i 0-1, gdzie zrobiłem jakies -15, reszta rynków dzisiaj bardzo kiepsko.

Mysle ze jutro bedzie lepiej, szczegolnie w Anglii, zapowiadaja sie 3 mecze o dobrej płynnosci, licze na spadek undera na Man Utd, 2,02 troche wysoko, do obserwacji 0-0, 1-0, 2-0. Mysle ze under Liverpoolu może też troche spadac, pozatym derby Szkocji, tam juz siedze na 0-0. Mysle ze bedzie ciekawie;)

post-592-0-57339800-1316298116_thumb.jpg

post-592-0-28920200-1316298129_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.