Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

samuel10veb- trading pre play

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jak na to, ze na gielde wszedłem dopiero o 17 30 to zarobek dzisiaj calkiem fajny, stówka padła, troche nie dosyt na meczu Wisła-Fulham gdzie zwlekałem za długo z wzięciem 0-0 po 10,5 no i autobus poj

Dzisiaj raczej nie nastawiałem sie na handel, oferta dosc kiepska, wszedłem jednak przed 12 i udało sie zrobic dwa greeny na zapleczu ligi włoskiej i hiszpańskiej. Potem wyłączyłem kompa i wszedłem zn

W tym tygodniu nie miałem zbyt wiele czasu na handel, niestety praca, bywałem w domu dopiero około 20:30, a że nie lubię zostawać zakładów kiedy nie mogę ich kontrolować więc za dużo nie pohandlowałem

Posted Images

Ostatnie 6 dni kwietnia na stałym poziomie, szkoda dzisiejszego dnia gdzie zepsułem ładną dniówkę na mecz Barcelony, po ogłoszeniu składów zdecydowałem się na laya po 1,47 co okazało się dużym błędem, mimo mocno rezerwowego składu kurs spadł, i musiałem zaakceptować dużego reda, nie spodziewałem się że kurs może tak polecieć.

Cel na kwiecień zrealizowany w 200%, był to mój najlepszy miesiąc na giełdzie, cieszy przede wszystkim powtarzalność, tylko dwa dni minusowe, 06.04 -1,29 oraz 14.04 -2.09.

Cel jaki stawiam sobie na maj to 400 euro.

post-613-1306395902,1_thumb.jpg

post-613-1306395902,31_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Pierwsze 10 dni maja na poziomie jakiego mozna było się spodziewac. Bez zadnego dnia minusowego, w wiekszosc bezpieczny handel za nie duże stawki, który dał następujący wynik

post-613-1306395914,4_thumb.jpg

Odnośnik do posta

jeszcze raz gratki :) musze sie tez chyba przyjzec blizej tym rynkom. poznac z czym to sie je. jak narazie to praktycznie tylko na MO siedze.

Odnośnik do posta
tylko pre play, glownie csy i overy, zazwyczaj stawka 200, 300, jezeli jestem bardziej przekonany 500-600

no wlasnie czas powoli rozszerzac horyzonty. Do tej pory gralem tylko MO, od dzis zaczalem CS w przerwie - na overki tez przyjdzie pora. Czy przy donborze spotkan kierujesz sie logika jak u zbukow czy raczej obowiazuja jakies gieldowe schemaciki, ktore tak kochamy?

PS: gratuluje i piwko dla zdrowia!

Odnośnik do posta

Dzieki Panowie, csy są zależne od rynkow mo i under/ over, np spadajacy under daje spadki, na 0-0, 1-0, 0-1, natomiast under/over 1,5 ktory także czesto gram, jest zalezny od under/over 2,5, po dlugich obserwacjach nauczylem sie jak te rynki powinny wygladac. Nie zawsze wszyttsko jest logiczne, ale w wiekszosci pzypadkow rynki zachowuja sie tak jak powinny to robic.

Odnośnik do posta
Dzieki Panowie, csy są zależne od rynkow mo i under/ over, np spadajacy under daje spadki, na 0-0, 1-0, 0-1, natomiast under/over 1,5 ktory także czesto gram, jest zalezny od under/over 2,5, po dlugich obserwacjach nauczylem sie jak te rynki powinny wygladac. Nie zawsze wszyttsko jest logiczne, ale w wiekszosci pzypadkow rynki zachowuja sie tak jak powinny to robic.

hmm ciekawi mnie jakie są Twoje obserwacje odnośnie rynków U/O. Dokładniej ujmując, które rynki szybciej reaguje na zmianę 1,5, czy 2,5 i które bardziej wpływają na drugie (spadki/wzrosty) Trochę zagmatwałem, ale mam nadzieje, że zrozumiesz o co mi chodzi. Z góry dziękuje za odpowiedź ;-)

Odnośnik do posta

u/o 2,5 jest scisle powiazany z u/o 1,5 jezeli jeden się zmienia to drugi także, wydaje mi się jednak że to u/o 2,5 reaguje zazwyczaj pierwszy i pociąga zmiany na innych rynkach u/o oraz także na csach. Obserwując jednak zaleznosci miedzy u/o zauważam że czasami over 1,5 jest zawyzony co do overa 2,5 i dzieje się tak, że over 2,5 potem rosnie, ale ile w tym logiki to cięzko powiedziec.

Odnośnik do posta

przyklad transakcji prawie idealnej, prawie bo jednak troche pospieszyłem się ze sprzedaża, ale przy takim poziomie undera 2,5 nie spodziewałem się, że kurs może odbić aż tak wysoko. A szkoda bo byłaby stówka, ale to i tak mój rekord. Kupno laya po 1,31 sprzedaż po 1,37i 1,38

post-613-1306395927,18_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Stawka wcale nie jakaś duża, zobowiazanie jakoś 450, dzisiejszy dzień bardzo udany, stówka zrobiona, dzięki temu cel na maj został zrealizowany. Nie sądzę jednak żeby ogólny wynik udało się dużo bardziej poprawić, meczy coraz mniej a i czasu mogę nie mieć za dużo na handel. Niestety nie obyło się w tym miesiącu bez minusowego dnia, w poniedziałek zanotowałem -6 euro, a szkoda bo liczyłem że miesiąc przejdę bez ujemnej dniówki.

post-613-1306395927,67_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
Napisano (edytowane)

Koniec maja, czas na podsumowanie, to był najlepszy miesiąc na giełdzie, szkoda że sezon piłkarski dobiegł końca, bo ostatnie dwa miesiące wyniki satysfakcjonujące. Ciekawi mnie czy w przyszłosci bazując na obecnym stylu (głownie rynki cs i u/o) bedę w stanie znacząco poprawic swoje wyniki czy jest to jednak szczyt możliwosci? Pozyjemy zobaczymy.. Co do bloga to zastanawiam się nad zmianą formy jego prowadzenia. Może założe nowy temat, w którym będę zamiesczał wiecej propozycji oraz analizował ciekawsze rynki, więc nie wykluczone że to mój ostatni wpis w tym temacie.

post-592-0-66169400-1306862048_thumb.jpg

Edytowane przez samuel10veb
Odnośnik do posta

Samuel czekamy na nowy styl prowadzenia bloga. Sam wiesz jak jest - do pewnego czasu ludzie chca ogladac screeny z wygranymi ale pozniej chca wiedziec jak sie je robi. Podawajac i analizujac spotkania przyniesiesz jeszcze wiecej dobrego dla forumowiczow. Kazdy ma swoj sposob gry - z czasem ktos pojmie jak grasz i sie tego wyuczy do perfekcji. Sam zobaczysz kiedys, ze ma to same zalety. Nie zawsze bedziesz mial czas na przegladanie oferty - wtedy wchodzisz do blogow i bach - podane jak na talerzu. Przygladasz sie blizej danej propozycji i mowisz - pieknie wychwycone! przeciez sam bym to zagral!

Sledze Twoj watek od poczatku. Wierze, ze rozwiniesz go w dobrym kierunku czego jak najbardziej zycze.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.