Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

samuel10veb- trading pre play

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jak na to, ze na gielde wszedłem dopiero o 17 30 to zarobek dzisiaj calkiem fajny, stówka padła, troche nie dosyt na meczu Wisła-Fulham gdzie zwlekałem za długo z wzięciem 0-0 po 10,5 no i autobus poj

Dzisiaj raczej nie nastawiałem sie na handel, oferta dosc kiepska, wszedłem jednak przed 12 i udało sie zrobic dwa greeny na zapleczu ligi włoskiej i hiszpańskiej. Potem wyłączyłem kompa i wszedłem zn

W tym tygodniu nie miałem zbyt wiele czasu na handel, niestety praca, bywałem w domu dopiero około 20:30, a że nie lubię zostawać zakładów kiedy nie mogę ich kontrolować więc za dużo nie pohandlowałem

Posted Images

• 3 weeks later...

Dawno juz nic nie pisałem w temacie, jako że dzisiaj eliminacje i mam dwa ciekawe typy, chce sie nimi podzielic, moze ktos skorzysta.

Czechy - Czarnogóra 0-0 10,5

Estonia - Irlandia 0-0 8,0

W obu typach kursy na 0-0 przy obecnym poziomie undera i remisu wygladaja korzystnie, jak dla mnie jezeli under i remis nie pojdzie w góre to na obu rynkach bedzie zielono;) w dodatku sa to baraze, mecze wyrównane, z mała iloscia bramek, chetnyh na 0-0 powinno byc duzo.

Odnośnik do posta

Podsumowujac moje poranne propozycje, Czechy-Czarnogóra tu niestety w pewnym momencie gospodarze mocno spadli co odbiło sie na remisie, który podskoczył z 3,65 na 3,9, z 10,5 trzeba było wychodzic na 0. Natomiast 0-0 Estonia - Irlandia to był jak dla mnie rynek dnia, under spadał praktycznie cały czas, ostatecznie został zbity do 1,44-czegos takiego jeszcze nie widziałem. Płynnosc na tym rynku była doskonała, najlepiej było sprzedac kupione 0-0 po 7,2, a potem znów atakowac po 7,8 i sprzedawac po 6,8, mozna tez było pieknie skalpowac, mnostwo strzałów po 1-2k, rynek idealny jezeli chodzi o plynnosc, szło obłowic sie niesamowicie.

post-592-0-13410900-1321044501_thumb.jpg

post-592-0-51647900-1321044513_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 3 months later...

Witam, cos temat się zakończył czy może został gdzieś przeniesiony. Jestem pod wrażeniem samuela temat czytało się wręcz fenomenalmie. najlepsze w tym wszystkim jest pozytywny kop bynajmniej dla mnie ponieważ przeszedłem już bardzo długą drogę i coraz częsciej sądziłem że wygrane w bukach są mało realne, a tu proszę jednak jest możliwość wyszarpania jakiegoś profitu. Na platformie BF siedzę już z rok czasu pukam cały czas na live i wielka lipa szczerzę mówiąc.

Jeszcze raz witam wszystkich, nie chciałbym zaśmiecać tematu ale nie znalazłem powitalni ogólnej.

Pzdr.

Odnośnik do posta

(...)coraz częsciej sądziłem że wygrane w bukach są mało realne, a tu proszę jednak jest możliwość wyszarpania jakiegoś profitu.(...)

pre-play różni się od bukmacherki i to dość znacznie...więc porównywanie profitów z pre-play do profitów z bukmacherski ma się do siebie nijak i w moim odczuciu jest bezsensowne.

Z tego co mi wiadomo, samuel już nie prowadzi bloga, chyba nie trudno się domyśleć z jakiego powodu ;)

Edytowane przez harlesden
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.