Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

samuel10veb- trading pre play

Promowane odpowiedzi

Dzisiejszy dzien lepszy niz wczorajszy, mimo to zadowolony byc nie moge, totalny zawod na PL, nastawiałem sie tam na duze zyski a tu lipa, nic nie zarobiłem, rynki nie układały sie po mojej mysli, najbardziej szkoda mi Man Utd, miałem tam zakupione AU po 9,4 za 1k, jednak w pewnym momencie muły zaczęły rosnąc, troche sie wystraszyłem, i oddałem tak jak kupiłem, a szkoda bo byłby pokazny green, przed gwizdkiem mozna było sprzedac po 8,6.

Pozatym uciekło mi też 0-0 Napoli na które polowałem od po południa, akurat musiałem odejsc na jakis czas od komputera kiedy zjechal under, jedyny lepszy wynik udało się zrobic na Realu, jednak i tu pozostaje nie smak, miałem lay over 2,5 za 1,51 i oddałem po 1,53, kurs dosc długo utrzymywał sie w tych okolicach. Chwile po tym jak oddałem, pojawiły sie grube laye, przed gwizdkiem szło sprzedawać po 1,59, alez bylby green, łatwo się jednak mówi po fakcie Ewidentnie brakło mi tu cierpliwosci, a szkoda bo ten kurs po prostu musiał urosnąć, w składzie nie wyszedł Ronaldo, taka informacje warto miec zawsze jak najszybciej, ja ja mialem jednak nie do konca ja wykorzystalem co boli. Identyczna sytuacja miala miejsce tydzien temu na meczu Barcelony, kiedy na lawce usiadł Messi. Takie szybkie info w tradingu moze dac piekny zysk, dlatego warto sprawdzac szybko składy.

post-592-0-80496700-1316381012_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jak na to, ze na gielde wszedłem dopiero o 17 30 to zarobek dzisiaj calkiem fajny, stówka padła, troche nie dosyt na meczu Wisła-Fulham gdzie zwlekałem za długo z wzięciem 0-0 po 10,5 no i autobus poj

Dzisiaj raczej nie nastawiałem sie na handel, oferta dosc kiepska, wszedłem jednak przed 12 i udało sie zrobic dwa greeny na zapleczu ligi włoskiej i hiszpańskiej. Potem wyłączyłem kompa i wszedłem zn

W tym tygodniu nie miałem zbyt wiele czasu na handel, niestety praca, bywałem w domu dopiero około 20:30, a że nie lubię zostawać zakładów kiedy nie mogę ich kontrolować więc za dużo nie pohandlowałem

Posted Images

to info o zelu okazalo sie niezbedne jesli idzie o ruch kursow przed meczem. tylko z jakiego zrodla brac takie informacje, aby miec je dostatecznie szybko?

samuel twoje greeny powalaja. pokazujesz, ze mozna pieknie zarabiac na handlu pre i wyznaczasz nowe granice i cele dla traderow. wielki szacun, odwalasz kawal dobrej roboty!

Odnośnik do posta

ja PD zawsze sprawdzam na stronie marca.es LM i LE jest na uefa.com, sklady sa dostepne zazwyczaj na około godziny przed meczem, grzech handlowałem na 0-0 (500euro) 29 > 26, oraz 0-3 (100 euro) 10,5>9,2

Odnośnik do posta

dzisiaj jeden bardzo udany ryneczek- dobre wejscie w 0-0 Man UTD, w pewnym momencie over urósł z 1,55 do 1,6, goscie tez skoczyli z 1,55 do 1,62 co wykorzystalem na 0-0, kupowałem po 24, sprzedaz po 22, i czesc oddałem po 24 bo kurs zaczal wracac.

Jednak to co potem stało sie na Interze znów sprawiło że zadowolony z dzisiejszego dnia byc nie moge, w pewnym momencie nastąpiła cofka na 0-0 kurs wyladowal na 14, jakies 1400 euro do wziecia, over jakos nie chcial spadac, ale kurs na remis ciagle lecial, myslalem czy wyczyscic caly koszyk, juz mialem to robic jednak ktos zrobil to przedemna,, pozniej nie zdazylem wziasc ani 13,5 ani 13(tam juz bylo malo kasy) i mogłem tylko czuc ogromny niedosyt, ostatecznie szło sprzedawac po 11,5- to dopiero bylby green, ajj czemu ja tego nie wziąlem:(

Reszta rynków nie ma o czym pisac, pare euro do przodu.

post-592-0-62331900-1316547451_thumb.jpg

Edytowane przez samuel10veb
Odnośnik do posta

Widzę, że na MU nie patyczkowałeś się ze stawką, ja do czterocyfrowych jeszcze nie doszedłem :) Na tym rynku siedziałem na 0-3 i udało się złapać spadek na 3-0 MU, ale kokosów nie było. 0-0 też atakowałem po 23, ale widząc, że nie sprzedam całości, a kursy na MU i over wracają, wypchnąłem jako pierwszy kurs na 23. Czyli pewnie to ja pozbawiłem cię możliwości "zgofrowania" tego greena 02%20Laugh.png

Co do Interu to byłem w podobnej sytuacji co ty, z tym że załapałem się na kurs 13,0 tuż po spadku z 14,0. Problem w tym, że potem nastąpiła silna konsolidacja na 12,5 i oddałem po kursie wejścia... a chwile potem obejrzałem piorunujący zjazd do 11,5 Brak słów 44%20sssss.png

Odnośnik do posta

Hmm wydaje mi sie ze dzisiaj over realu moze odbic, 1,44 to troche nisko, ostatnio przegrali, dzisiaj nie zagraja Pepe, Coentrao i Khedira pozatym ich ostatnie spotkania w Santander bez fajarwerkow strzeleckich, 3-1,2-0,2-0,2-0, rynek i zwiazane z nim Csy do obserwacji, pozatym 0-3 barcy po 13,5 - 14, chyba nie powinno byc zla inwestycja

Odnośnik do posta

co do overu realu to niestety nie przewidzialem tego za dobrze, 0-3 Barcy szlo zarobic, ale potem trend sie odwrocil, mi udalo sie dzisiaj zanotowac jedno dobre wejscie bylo to wlasnie na meczu realu, w pewnym momencie over spadl z 1,44 do 1,4, niesamowicie przez to wybili 0-0, kurs polecial z 36 do 48!! troche wysoko to bylo, w pewnym momencie over wrocil, co wykorzystalem kupujac po 46, w 2 sekundy kurs spadl do 40, ja sprzedawalem czesc po 38 czesc wlasnie po 40, bardzo szybka i dochodowa transakcja, reszta rynków niestety bardzo kiepsko, nie umialem sie w nic strzelic, po raz kolejny dniowke robie praktycznie na jednym rynku, no ale wazne ze robie;) jakby taka 100 byla codziennie to biore to w ciemno;)

post-592-0-10209900-1316636311_thumb.jpg

Odnośnik do posta

no to dzisiaj dla odmiany pochwale sie pieknym redem, rynek Romy, w pewnym momencie wybijaja gospodarzy z 1,57 na 1,62 under spada z 2,08 do 2,02 biore wiec 0-0 po 14,5, juz myslalem ze bedzie ladny green a tu niespodzianka.. jakis ham kasuje caly lay 14,5 oraz 15, robi sie sciana na 2,5k, nie bylo rady trzabylo oddac ze strata, dobrze ze zrobilem to po 15,5 bo potem bylo ciezko oddac po 16.

Zalu o siebie o ta wpadke miec nie moge, ja robilem co powinienem zrobic, czasami na Csach sa jednak rynki, które zachowuja sie nie racjonalnie, dzisiejsza roma to swietny tego przyklad

post-592-0-14844200-1316718257_thumb.jpg

Odnośnik do posta

kolejny dzien handlu, mialem robic dzien przerwy ale o 19 wbilem na gielde, i udalo wyhaczyc sie jeden fajny rynek, mecz Porto-Benfica, under (2,5) spada z poziomu 2,14 do 2,0, do wziecia lay over (1,5) po 1,3, bardzo korzysny kurs w tym przypadku, gdyz 1,32 powinno byc na tym poziomie. Sprzedawalem od 1,32 do 1,35 z tym ze wiekszosc niestety po 1,32. Kurs na under szalal jednak mocno i ciezko bylo przewidziec jak sie to skonczy. Przed samym meczem mozna bylo sprzedac nawet po 1,36, wiec troche zal ze tak to poodawalem, ale ogolnie moge byc zadowolny, tym bardziej ze jeszcze troche grosza dorzucilem na Csach;)

Jutro sobota, wiec piekny dzien sie zapowiada, na razie wzialem 0-0 West Brom po 11, bardzo korzystna okazja byla, oraz 3-0 barcy po 10,5, reszte rynkow poki co obserwuje.

post-592-0-66549300-1316818210_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Dzisiaj nie udalo sie wyciagnac z zadnego rynku grubszej kwoty, ale pare ryneczkow calkiem fajne wyniki, co dalo dosc dobra dniowke. Dawno nie było juz tak "bogatej" soboty, dzis graly praktycznie wszystkie wieksze firmy pilkarskie, Wynik mógł byc na pewno lepszy ale brakło mi dzis spokoju w handlowaniu. Niestety mialem troche obowiazkow które odrywaly mnie od gieldy, a to dobrze nie sprzyja zarabianiu, pewnie gdybym mial swiety spokoj, wynik bylby okazalszy no ale coz trzeba cieszyc sie z tego co jest.

Jutro na taki wynik jak dzisiaj ciezko bedzie liczyc, oferta duzo bardziej ubozsza, ciekawi mnie 0-0 QPR, poki co dosc latwo idzie dostac po 10,5, obie druzyny raczej underowe, mysle ze po 10 spokojnie bedzie szlo opchnac, no ale zobaczymy..

post-592-0-12558400-1316901758_thumb.jpg

Odnośnik do posta

ehh wczorajszy dzien tak jak przewidywalem dosc marny, ciekawych rynkow CS bardzo malo, ponad polowe zysku udalo sie osiagnac na 0-0 QPR o którym pisałem we wczesniejszym poscie, drugi ciekawy rynek, na którym wczoraj bralem udzial byl wieczorny mecz Saragoossy z Malaga, na jakies 10min przed rozpoczeciem, under polecial z 2,04 do 2,0, wzialem 0-0 po 14, jednak niestety tylko mniejsza czesc udalo mi sie sprzedac po 13,5, reszte wyszedlem na 0. W tej sytuacji wolalem nie ryzykowac bylo malo czasu do rozpoczecia, szkoda ze under nie spadl jeszcze troche, wtedy na spokojnie sprzedalbym calosc.

Dzisiaj chyba robie wolne, mam troche zalatwien, poza tym lekki odpoczynek jest wskazany, trzeba zebrac sily na puchary zeby zakonczyc ten miesiac na dobrym poziomie01%20Smile.png

post-592-0-76498800-1317020323_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.